Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

never heard of him.

τσκ τσκ τσκ...

Είδα το Elysium. 

Το District 9 μου άρεσε πάρα πολύ. Δυστυχώς το Elysium Κάτι προσπαθούσε να πει, αλλά ήταν ΤΟΣΟ κλασική ιστορία που δεν ασχολήθηκα και πολύ. Κλασικό κακό παιδί που το έχει γυρίσει, πρέπει να κάνει μια τελευταία αποστολή που αποδεικνύεται πολύ σημαντική, κακός, γυναίκα , παιδί , happy (?) end. 5/10

Με κοινωνικές προεκτάσεις και καλά. Ναι , γιατί είναι η μόνη ταινία με κοινωνικές προεκτάσεις. Τι λε ρε

φανταζομαι, αντιλαμβανεσαι πως το Elysium εχει ακριβως το ιδιο plotline με το District 9?

επομενως ειναι το λιγοτερο ειρωνικο να κατακρινεις την ταινια για την ιστορια της, οταν ειναι ακριβως η ιδια με την προηγουμενη, η οποια και σου αρεσε.

Δημοσ.

δυστυχως το PR θα το δω την αλλη εβδομαδα,  λογω ανωτερας βιας. :eek:

Αφού θα το δεις την άλλη βδομάδα, πώς έγραψες αυτό το post;

Δυστυχως το Pacific Rim, αν και ειναι πιο καλοφτιαγμενο απο τα σιχαματα Bayformers, εντουτοις παραμενει μια ταινια του σωρου χωρις να φερνει κατι καινουργιο στην διασκεδαση και δεν μενει στη μνημη σου.

Και ειναι κριμα διοτι αν μη τι αλλο, χρεαιζομαστε ταινιες με κατι παραπανω απο ενα πακετο με κλισε στορυ και στερεοτυπους χαρακτηρες, προχειρο δραμα, εκβιασμενο χιουμορ και μια απο τα ιδια εφε.

Αλλα δυστυχως φαινεται ουτε ο GDT μπορει να κανει την διαφορα.

Πώς κρίνεις μια ταινία που δεν έχεις δει;

Δημοσ.

Πως κρινεις τη γευση απο τα σκατα, αφου δεν τα εχεις δοκιμασει;

Δεν ξέρω αν έχουν ωραία γεύση ή όχι. Και δεν τα δοκιμάζω γιατί είναι ακαθαρσίες του σώματος.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχουν ωραία γεύση ή όχι. Και δεν τα δοκιμάζω γιατί είναι ακαθαρσίες του σώματος.

και οι ταινιες αυτες, ειναι προιοντα για πουλημα ενος corporate,στουντιακου συστηματος.

δεν χρειαζεται να τις δω, για να ξερω οτι ειναι σκουπιδια, οπως και εσυ δεν δοκιμαζεις τα σκατα για να δεις τι γευση εχουν, επειδη ειναι ακαθαρασιες του σωματος.

Δημοσ.

και οι ταινιες αυτες, ειναι προιοντα για πουλημα ενος corporate,στουντιακου συστηματος.

δεν χρειαζεται να τις δω, για να ξερω οτι ειναι σκουπιδια, οπως και εσυ δεν δοκιμαζεις τα σκατα για να δεις τι γευση εχουν, επειδη ειναι ακαθαρασιες του σωματος.

Ακόμα κι έτσι, μπορεί ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος να θέλουν να κάνουν καλή δουλειά και να κάνουν και η ταινία να βγει καλή και όχι σκουπίδι.

Δημοσ.

κοιτανε να βγαλουν μια ταινια να πουλησει σε οσο περισσοτερο καταναλωτικο κοινο γινεται.

αν θελανε να βγαλουν μια καλη ταινια, δεν θα ειχαμε διαλογο επιπεδου power rangers: "Come on, lets do this, together"

Δημοσ.

δεν εχεις την παραμικρη ιδεα τι ειναι η επιστημονικη φαντασια.

Για πες μου τί είναι, αφού εγώ δεν έχω ιδέα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...