KilliK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 πολλες. εκτος και αν εισαι ο Δανικας που νομιζει οτι και το Μικρο μου Πονυ, ειναι αμερικανικη προπαγανδα των μεγαλων κεφαλαιων.
NoisePollution Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Πάντως έχουμε δει αρκετές ταινίες με διαχωρισμό του λαου σε τάξεις στο μέλλον.
Merdock Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 καλα μην περιμενεις και αντικειμενικες κριτικες. λογω του πολιτικου μηνυματος της ταινιας, θα υπαρξει εντονος διχασμος αναμεσα στους κριτικους, εξαιτιας των προσωπικων τους πολιτικων πεποιθησεων. πχ ηδη στο AICN, βλεπω αρκετους να θαβουν την ταινια ενω δεν την εχουν δει, επειδη δεν γουσταρουν το πολιτικο της περιεχομενο. Τι μου θυμίζει αυτό; 2
V for Vagelis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Πάντως έχουμε δει αρκετές ταινίες με διαχωρισμό του λαου σε τάξεις στο μέλλον. Λογικό. Είναι ενδιαφέρον σαν θέμα καθώς η ανισότητα στις μέρες μας τείνει να αυξάνεται, οπότε και οι προβληματισμοί για τη κοινωνική διαστρωμάτωση του μέλλοντος είναι δικαιολογημένοι. Εξάλλου ο ταξικός διαχωρισμός υπάρχει από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν οργανωμένες κοινωνίες, οπότε δεν είναι απλά ένας μελλοντικός κίνδυνος αλλά μια σημερινή πραγματικότητα. Οπως γράφει και ένας στα σχόλια του τελευταίου λινκ, το Elysium θα μπορούσε να συμβολίζει το σημερινό Beverly Hills ή το Hollywood. Την Εκάλη για τους Αθηναίους ή καλύτερα την Ευρώπη για τους Αφρικανούς. Τι μου θυμίζει αυτό; χεχε ε υποθέτω το θάψιμο είναι δικαιολογημένο όταν δε κρύβονται πολιτικά κίνητρα από πίσω... ή κάτι τέτοιο... πάντως όλο και κάποια δικαιολογία θα σκαρφιστεί
KilliK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Τι μου θυμίζει αυτό; με εχεις δει ποτε να θαβω ταινιες πριν τις δω, επειδη δεν μου αρεσει το subtext τους?
linuslost Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 με εχεις δει ποτε να θαβω ταινιες πριν τις δω, επειδη δεν μου αρεσει το subtext τους? NAI
Kasrith Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μ'άρεσε. Το τέλος λίγο απότομο και cheesy αλλά κατά τα άλλα μια χαρά. Δείτε το. Sent from my HTC Sensation 4G
Plug Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 d9 Μ'άρεσε. Το τέλος λίγο απότομο και cheesy αλλά κατά τα άλλα μια χαρά. Δείτε το.Sent from my HTC Sensation 4G συγκρίσει με d9;
demessakis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Κάπου πήρε το μάτι μου, πως ο Blomkamp, άρχισε πλέον να αντιγράφει τον εαυτό του (d9).
KilliK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 το Εlysium ειναι remake του District 9, το οποιο ειναι remake του Alive in Joburg. O τυπος γυριζει συνεχεια την ιδια ταινια.
Cossutius. Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Eξαιρετική ταινία με θέμα των διαχωρισμό των τάξεων. Η ταινία αντικειμενικά ειναι ευχάριστη, τα εφέ ειναι χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου σκηνοθέτη (παρόμοια ειχαμε δει στο district 9) και οι ηθοποιοί κάνουν αυτό το οποίο φαίνεται οτι τους ζητήθηκε. Δε θα έλεγα οτι είναι ταινία που πρέπει να τη δει κάποιος στο σινεμα, αλλά για ένα βράδυ σε dvd ειναι ότι πρέπει. Σε ότι αφορά τις κριτικές που έχουν γίνει σε περιοδικά, ειναι ξεκάθαρο πως οι περισσότερες ειναι επηρεασμένες απο τη πολιτικοκοινωνική κατάσταση. Όπως ειπώθηκε δεν ειναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ταινία για τον διαχωρισμό των τάξεων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα