poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα. Επειδή μου περισσεύει ένα 5130 θα ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κάποιος ή το έχει δοκιμάσει , αν το συγκεκριμένο ρουτερ μπορεί να δουλέψει σαν wireless client σε ένα desktop. Έχω μια κάρτα pci τώρα πάνω αλλά έχω θέματα αποσύνδεσης λόγω χαμηλή στάθμης του σήματος και σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω το 5130 σαν client. αν εννοεις να παιρνει ασυρματα απο το adsl router σου και να δινει με καλωδιο οχι δεν το κανει.οσο ξερω ολα τα technicolor δεν εχουν πια την λειτουργεια wds που ετσι και αλλιως στα thomson ηταν προβληματικη και ειχε πολλους περιορισμους πχ επαιζε μονο με wep.απλα θα μπορουσες ειτε να το κανεις access point ειτε να βαλεις powerline και μετα πανω στο powerline να βαζες το technicolor σαν access point
jobous Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα. Ναι το πρώτο εννοώ . Ναι και εγώ το είδα ότι τελικά δεν μπορεί να λειτουργήσει με τον τρόπο που θέλω, Τελικά κατέληξα σε usb adaptor της TPLINK. Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα. Ναι το πρώτο εννοώ . Ναι και εγώ το είδα ότι τελικά δεν μπορεί να λειτουργήσει με τον τρόπο που θέλω, Τελικά κατέληξα σε usb adaptor της TPLINK. Ευχαριστώ συν οτι θα χανες λιγακι και σε ταχυτητα με repeater ή με wds.
seventeen Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) συν οτι θα χανες λιγακι και σε ταχυτητα με repeater ή με wds. Καλησπέρα, γράφω εδώ για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Φίλε poulinos, ξέρεις ποιο είναι το τελευταιό firmware για το TD5136v2? το δικό μου φοράει πάνω το WJF0.8.0. Από ότι βλεπω η forthnet δίνει το C62 στο σαιτ της, http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=3954 . Πάω για αναβάθμιση; edit: Μόλις μίλησα με forthnet, το 0.8.0 είναι το τελευταίο. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2016 από seventeen
poulinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα, γράφω εδώ για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Φίλε poulinos, ξέρεις ποιο είναι το τελευταιό firmware για το TD5136v2? το δικό μου φοράει πάνω το WJF0.8.0. Από ότι βλεπω η forthnet δίνει το C62 στο σαιτ της, http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=3954 . Πάω για αναβάθμιση; edit: Μόλις μίλησα με forthnet, το 0.8.0 είναι το τελευταίο. το c62 ειναι για το 5130 οχι για το 5136.στα Technicolor generic firmware δεν θα βρεις ευκολα διοτι εχουν κλειδωθει απο την ιδια την technicolor αρκετα γιανα μην γινει οτι ειχε γινει με τa thomson που δυο sites ειχαν παρα πολλα firmware.(και τα 2 δεν παιζουν πλεον) Περα απο αυτο που δινει η forthnet και η hol δεν εχω δει αλλο firmware.
vaggelhs4 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Γεια σας παιδιά. Προσπαθώ να ανοίξω το telnet του εν λόγω ρούτερ για να φτιάξω τα SNR margins. Ποιοι είναι οι κωδικοί του;;
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Α.θα πρεπει να κατεβασεις το config και να αλλαξεις το ποιες ip μπαινουν στο Telnet αν μιλαμε για Custom firmware.και μετα πρεπει να ξερεις τα στοιχεια admin γιατι με τα User δεν ξερω αν θα σε αφησει να Loggaris αλλα ουτε να κατεβασεις και το config(αμα δεν στο κατεβασει κωδικοποιημενο).αλλα επισης οσο ξερω δεν μπορεις να πειραξεις snr σε αυτο το ρουτερ.τα τελευταια που το καναν ηταν τα speedtouch και μετα τα πρωτα thomson με τα παλια firmware. Γεια σας παιδιά. Προσπαθώ να ανοίξω το telnet του εν λόγω ρούτερ για να φτιάξω τα SNR margins. Ποιοι είναι οι κωδικοί του;;
panos30x Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Eγω εχω το TD5130 εχω 6 md θα αλλαξω με tp- link
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Eγω εχω το TD5130 εχω 6 md θα αλλαξω με tp- link απλα και να αλλαξεις με τtp link δεν σημαινει οτι θα κερδισεις σε ταχυτητα εκτος αν μπορεις να ριξεις το Margin.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα