Προς το περιεχόμενο

Forthnet & technicolor TD5130

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω Disable το NAT στο Technicolor TD5130 ?

μονο απο cli interface Μπορεις.να υποθεσω εχεις πραγματικο δικτυο ε?

telnet 192.168.1.254

menu

nat

κανεις disable  το internet αμα θυμαμαι καλα.

μην ξεχασεις να κανεις saveall

αν δεν εχειις προσβαση στο cli πρεπει να κατεβασεις το config καινα κανεις αλλαγες στο ποια Ip θα κανει telnet και να το ξανανεβασεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μόλις παρέλαβα το ρουτεράκι απο forthnet και έχω το περίεργο εξής πρόβλημα.

με ίδιο attenuation αν βγάλω και ξαναβάλω το καλώδιο της τηλ γραμμής που συνδέεται με το ρουτερ μου συχρονίζει πολύ ψηλώτερα ή χαμηλώτερα.

συγκεκριμένα αρχικά οταν το κούμπωσα πάνω είχα 15mbps down και μου έλεγε οτι max πάει 16,βγάζω και ξαναβάζω το rj11 καλώδιο και η ταχύτητα εκτοξέυεται στα 18 mbps με max bandwith τα 19,dafaq?

Δημοσ.

προφανως μεταβληθηκε το SNR.

Να το τσεκαρεις και αυτο, οχι μονο το attenuation...

οχι βρε το ίδιο είναι με 6αρι παίζω

Δημοσ.

Καλησπέρα, να ρωτήσω που μπορούμε να βρούμε σωστές ρυθμίσεις δια το Technicolor TD5130?

μόλις παρέλαβα το ρουτεράκι απο forthnet και έχω το περίεργο εξής πρόβλημα.

με ίδιο attenuation αν βγάλω και ξαναβάλω το καλώδιο της τηλ γραμμής που συνδέεται με το ρουτερ μου συχρονίζει πολύ ψηλώτερα ή χαμηλώτερα.

συγκεκριμένα αρχικά οταν το κούμπωσα πάνω είχα 15mbps down και μου έλεγε οτι max πάει 16,βγάζω και ξαναβάζω το rj11 καλώδιο και η ταχύτητα εκτοξέυεται στα 18 mbps με max bandwith τα 19,dafaq?

καντε και οι 2 το firmware update απο εδω.

• Technicolor TD5130

Οι χρήστες aDSL που είστε κάτοχοι του Technicolor TD5130, συνίσταται να κάνετε αναβάθμιση στην νέοτερη έκδοση V2.05 - C34F0, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ

http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=3954

επισης οι ρυθμισεις για ολα τα ρουτερ ειναι

vpi 8 vci 35 pppoe llc Και username/password.το technicolor ειναι ηδη σε αυτα.απλα οποιος δεν θελει firewall και upnp τα κλεινει .για τον δευτερο φιλο ας κανει το firmware να δουμε τι γινεται.αλλιως μαλλον κανει μικρα σκαμπανεβασματα η γραμμη

Δημοσ.

καντε και οι 2 το firmware update απο εδω.

• Technicolor TD5130

Οι χρήστες aDSL που είστε κάτοχοι του Technicolor TD5130, συνίσταται να κάνετε αναβάθμιση στην νέοτερη έκδοση V2.05 - C34F0, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ

επισης οι ρυθμισεις για ολα τα ρουτερ ειναι

vpi 8 vci 35 pppoe llc Και username/password.το technicolor ειναι ηδη σε αυτα.απλα οποιος δεν θελει firewall και upnp τα κλεινει .για τον δευτερο φιλο ας κανει το firmware να δουμε τι γινεται.αλλιως μαλλον κανει μικρα σκαμπανεβασματα η γραμμη

poyline τα user/pass γιατί τα παίρνει μόνο του το router?

έκανα reset γιατί έφαγε σκάλωμα σήμερα που το πείραζα και συνδέθηκε μετά απο λίγο μόνο του κανονικά πριν προλάβω να γράψω τα user/pass,τα είχε πάρει μόνο του.

επίσης πως ακριβώς γίνεται το update? δεν έχει κάποιο τοολ απότι βλέπω,ένα ζιπ είναι.

Δημοσ.

poyline τα user/pass γιατί τα παίρνει μόνο του το router?

έκανα reset γιατί έφαγε σκάλωμα σήμερα που το πείραζα και συνδέθηκε μετά απο λίγο μόνο του κανονικά πριν προλάβω να γράψω τα user/pass,τα είχε πάρει μόνο του.

επίσης πως ακριβώς γίνεται το update? δεν έχει κάποιο τοολ απότι βλέπω,ένα ζιπ είναι.

το ρουτερ ειναι ρυθμισμενο με custom firmware της forthnet και με το που μπει πανω στην γραμμη παιρνει αυτοματα username/password.αν θυμαμαι σωστα σε αυτο το Technicolor το update το κανεις μεσα απο το μενου.

Δημοσ.

το ρουτερ ειναι ρυθμισμενο με custom firmware της forthnet και με το που μπει πανω στην γραμμη παιρνει αυτοματα username/password.αν θυμαμαι σωστα σε αυτο το Technicolor το update το κανεις μεσα απο το μενου.

ναι το είδα απλά τι περνάω το ζιπ ή το αρχείο που περιέχει το ζιπ?

Δημοσ.

ναι το είδα απλά τι περνάω το ζιπ ή το αρχείο που περιέχει το ζιπ?

το αρχειιο που περιεχει το zip εννοειται.με καλωδιο οχι wireless

• Like 1
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια επειδη δε γνωριζω πολλα...αλλα εχω και γω αυτο το ρουτερ και δε κανει δουλεια αμα περασει ενα τοιχο διαφορα δε πιανει σημα.....μπορω να βαλω αλλα ρουτερς που εχω απο παλιοτερα που ημουν στην hellasonline  η απο καποιας αλλης εταιρειας?γιατι εχω πολλα παραδειγμα εχω ενα (thomson tg585 v7) μπορω να βαλω αυτο?

Δημοσ.

ναι μπορεις να χρησιμοποιησεις οποιοδηποτε σχεδον αμα δεν το εχουν κλειδωσει.για το v7 ναι θα παιξει μια χαρα απλα απο το site της forthnet κατεβασε το 8.2.7.7 firmware για να εισαι Up to date.

αν δεν εχεις forthnet σαν παρχο τοτε για το v7 μπορεις να περασεις το firmware απο εδω.

http://download.modem-help.co.uk/mfcs-A/Alcatel/Modems/TG585/v7/

εδω υπαρχει και ο wizard για να περασεις τo firmware.ο wizard επισης υπαρχει και στο cd του thomsοn υπαρχει και στo site της forthnet.ολοι οι wizards κανουν.

απλα θα του περασεις το username και το password που σου στειλε ο παροχος και θα εισαι οκ.για οσους παροχους εχουν username/password

Δημοσ.

ναι μπορεις να χρησιμοποιησεις οποιοδηποτε σχεδον αμα δεν το εχουν κλειδωσει.για το v7 ναι θα παιξει μια χαρα απλα απο το site της forthnet κατεβασε το 8.2.7.7 firmware για να εισαι Up to date.

αν δεν εχεις forthnet σαν παρχο τοτε για το v7 μπορεις να περασεις το firmware απο εδω.

http://download.modem-help.co.uk/mfcs-A/Alcatel/Modems/TG585/v7/

εδω υπαρχει και ο wizard για να περασεις τo firmware.ο wizard επισης υπαρχει και στο cd του thomsοn υπαρχει και στo site της forthnet.ολοι οι wizards κανουν.

απλα θα του περασεις το username και το password που σου στειλε ο παροχος και θα εισαι οκ.για οσους παροχους εχουν username/password

δε ξερω ομως πως να καταλαβω οτι ειναι κλειδωμενο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...