Προς το περιεχόμενο

Forthnet & technicolor TD5130

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εκανα και τωρα εχω

SL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 16762 kbps Upstream Rate: 1021 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 11 db Downstream Line Attenuation: 30 db Upstream Line Attenuation: 7.5 db Downstream Transmit Power: 11 db Upstream Transmit Power: 21 db       PVC Connection       Encapsulation: RFC 2516 PPPoE Multiplexing: LLC Qos: UBR Pcr Rate: 0 Scr Rate: 0 Autodetect: Enable VPI: 8 VCI: 35 Enable: Yes PVC Status: Up

νομιζω ειναι καλυτερα

ευχαριστω και παλι

αν τωρα εισαι και σε broadcom chipset δηλαδη alcatel dslam μπορεις να πας ακομα περσσοτερο αν και δυσκολο να εισαι γιατι βλεπω οτι ηδη εχεις φυσιολογικο συγχρονισμο για την αποσταση που εχεις.για να δεις το dslam πρεπει η να το λεει καπου στο μενου η να βαλεις το Thomson πανω που το λεει σιγουρα η με το dmt πολλες φορες στο εμφανιζει η το orbmt αν υποστηριζεται απο το ρουτερ σου.

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μαγκες πηγα απο wind σε forthnet

και ειχα αυτο το μοντεμ Gennet OxyGEN Wireless

και τωρα στην forthnet μου δωσανε το technicolor td 5130b το οποιο δεν εχω συνδεση ακομα

πιο απο τα δυο εχει πιο δυνατο σημα wifi ?????

Δημοσ.

μαγκες πηγα απο wind σε forthnet

και ειχα αυτο το μοντεμ Gennet OxyGEN Wireless

και τωρα στην forthnet μου δωσανε το technicolor td 5130b το οποιο δεν εχω συνδεση ακομα

πιο απο τα δυο εχει πιο δυνατο σημα wifi ?????

τα βαζεις και τα 2 κοντα το ενα στο αλλο και κατεβαζεις το insside και βλεπεις ποιο παιζει πιο δυνατα.αλλο καναλι το ενα απο το αλλο βεβαια να μην εχεις θεμα.παντως στην εταιρεια που λεγεται gennet ριχνω μαυρο .δεν θα πρεπε να υπαρχει αυτη η εταιρεια.

Δημοσ.

εαν υποθεσουμε οτι το παλιο τις wind (το οποιο δεν ειναι κλειδωμενο στην wind) ειναι καλυτερο απο της forthnet

τι ρυθμιζω  στο oxyzen  για να δουλεψει στην γραμμη της forthnet ????

Δημοσ.

εαν υποθεσουμε οτι το παλιο τις wind (το οποιο δεν ειναι κλειδωμενο στην wind) ειναι καλυτερο απο της forthnet

τι ρυθμιζω  στο oxyzen  για να δουλεψει στην γραμμη της forthnet ????

να το δουλεψεεις εξολοκληρου στην γραμμη της forthnet η να παιξουν και τα 2 μαζι.για την πρωτη περιπτωση απλα βαζεις username/password.για την δευτερη περιπτωση κλεινεις τον dhcp στο oxygen και του βαζεις Ip 192.168.1.253 αφου το thomson εχει την 192.168.1.254.

μετα βαζεις οτι θες στο wireless

Δημοσ.

καπου πρεπει να υπαρχει στο gennet καρτελλα για Username και password.αν ειναι οπως ενα αλλο μοντελο καπου γραφει internet και μετα connection.τα username password της forthnet στα ειχαν στειλει με μυνημα οταν ενεργοποιηθηκες.αν  δεν τα εχεις καλεις 13831 για να στα αλλαξουν.αν τα βαλεις και τα 2 μαζι γλυτωνεις αυτο με το Username/password.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

για περαστε για περαστε

βγηκε νεο firmware και ειναι πολυ καλο

εκτος απο αυξηση της ταχυτητας αναστηθηκε και η εμβελεια του wifi

http://www.forthnetgroup.gr/Article.aspx?a_id=3954

διορθωνει και ενα θεμα που καποιοι δεν συγχρονιζαν η συγχρονιζαν σε g.dmt.

Δημοσ.

εγω δεν ειδα διαφορα με το νεο firmware στο wifi. αθλιο οπως και πριν.

μονο στο ιδιο δωματιο πιανει.

το firmware κανονικα φτιαχτηκε για θεμα συγχρονισμου οχι για θεμα wifi.τωρα αμα αλλαξαν κατι στο κομματι αυτο δεν ξερω.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...