mak0s Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, Πήγα σημερα στην forthnet γιατι το ρουτερ που μου ειχανε δωσει το huawei echolife hg521 και καηκε απο μια διακοπη κ δοξα το θεω δηλαδη γιατι δεν μου γεμιζε το ματι κ μου το αντικατεστησαν με το technicolor td5130...τον ρωτησα αν γινεται να μου δωσουν αλλη μαρκα(thomson ηθελα) και μου ειπε αλλη θα σου εδινα ετσι και αλλιως αυτο της thomson λεει...ειναι οντως της thomson to modem αυτο??και αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ ειναι αν το εχει κανενας αλλος να μου πει αν ειναι καλο εντυπωσεις και τα λοιπα...
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 η thomson εχει αλλαξει πολλα ονοματα.thomson ειναι στην πραξη.ολα της τα ρουτερ ενα ιδιο πραγμα ειναι οποτε εχεις ενα σταθερο ρουτερακι ακομα και σε χαλια γραμμες. πρωτα λεγοντουσαν alcatel speedtouch μετα εγιναν thomson τωρα εγιναν technicolor. 1
mak0s Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 η thomson εχει αλλαξει πολλα ονοματα.thomson ειναι στην πραξη.ολα της τα ρουτερ ενα ιδιο πραγμα ειναι οποτε εχεις ενα σταθερο ρουτερακι ακομα και σε χαλια γραμμες. πρωτα λεγοντουσαν alcatel speedtouch μετα εγιναν thomson τωρα εγιναν technicolor. σε ευχαριστω πολυ!!
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 οτι ονομα και να αλλαξει αυτη η εταιρεια θα την καταλαβεις οταν βαλεις ενα δικο της ρουτερ πανω απο το πολυ κλασσικο web interface.Ολα μα ολα τα thomson εχουν το ιδιο interface σε ευχαριστω πολυ!!
nikos_top Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 γεια σας και παλι μετα απο καιρο.... πριν λιγες μερες καηκε το router thomson που ειχα και μου δωσανε το technicolor. Απο την ημερα ππου το εβαλα εχασα την ισχυ του σηματος που ειχα στο σπιτι και εχω προβλημα στο διπλανο δωμάτιο αν ειναι δυνατον ..εχει κανεις καμια ιδεα αυτο δεν εχει και κεραία όπως το παλιο παιζει ρόλο το σημειο που το εχεις εγω το αβαλα ακριβωσ στην ιδια θεση με το παλιο
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 και τα 2 thomson ειναιστην πραξη.β.δοκιμασε να του βαλεις αλλο καναλι και να παιξεις λιγο με την θεση του.οτι εχει εσωτερικη κεραια δεν σημαινει παντα οτι ειναι μειον 1
nikos_top Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 και τα 2 thomson ειναιστην πραξη.β.δοκιμασε να του βαλεις αλλο καναλι και να παιξεις λιγο με την θεση του.οτι εχει εσωτερικη κεραια δεν σημαινει παντα οτι ειναι μειον Δυστυχώς δεν γινεται τιποτε και εχω απογοητευτεί πληρως με το συγκεκριμενο router ολο το σαββατοκυριακο το αλαζα θεσεις αλλα αποτελεσμα μηδεν ειναι μονο για το δωματιο που εισε αν μεσολαβουν δυο τοιχοι ξεχνα το σημα ειναι με το ζορι μια γραμμουλα και συνεχεια κοβεται ψαχνω να βρω κανενα thomson να ξανα βρω την ησυχια μου να φανταστεις με το παλιο ειχα και σημα στο διπλανο σπιτι των γονιών μου και τωρα δεν μπορω να κανω δουλεια με τα laptop στο σαλονι.... δεν το συνιστώ μακριαααα.....
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 αν σου περισσευει κανα αλλο εστω και annex b να το κανες access point Θα ηταν μια λυση
Redshift Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) κ εγω παρελαβα το td5130 σε αντικατασταση χαλασμενου 585v8 συγχρονιζει πιο χαμηλα απο το 585v8 κ ενα netfaster που εχω,περιπου 3 μεγαμπιτ κατω το wifi του ειναι πιο αδυναμο κ απο το ηδη αδυναμο 585v8 συγχρονιζει βεβαια πολυ ταχυτερα απο το 585v8 κ δεν κολλαει- αργει στα μενου του ειμαι κ εγω σε διαδικασια αγορας καλου ρουτερ για forthnet πλεον κ κοιταζω το netgear dgn2200v3 η κ το Zyxel P-660HN-T1A που προτεινει ενα παιδι εμφατικα στο subforum http://www.skroutz.gr/s/1764786/Zyxel-P-660HN-T1A.html Επεξ/σία 19 Απριλίου 2013 από Redshift
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 το netgear πολλα ατομα το εχουν παρει γενικα για τα λεφτα του μια χαρα. κριμα που δεν προλαβες κανα v8 η κανα 582 εστω.
adi32 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μου δωσανε κι εμενα το 5130 αλλα το σημα του στο wifi ειναι χαμηλο Δε θυμαμαι που διαβασα οτι αν παρεις τηλ στη φορθνετ κατι κανουν απο κει και το δυναμωνουν Ισχυει κατι τετοιο ? Με το Linksys wag200g που εχω τωρα μου βγαζει αυτα αλλα δε το βλεπω και τοσο σβελτο ειδικα σε online video DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 11990 kbps Upstream Rate: 956 kbps Downstream Margin: 15 db Upstream Margin: 9 db Downstream Line Attenuation: 30 db Upstream Line Attenuation: 7 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 19 db PVC Connection Encapsulation: RFC 2516 PPPoE Multiplexing: LLC Qos: UBR Pcr Rate: 0 Scr Rate: 0 Autodetect: Enable VPI: 8 VCI: 35 Enable: Yes PVC Status: Up
poulinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μου δωσανε κι εμενα το 5130 αλλα το σημα του στο wifi ειναι χαμηλο Δε θυμαμαι που διαβασα οτι αν παρεις τηλ στη φορθνετ κατι κανουν απο κει και το δυναμωνουν Ισχυει κατι τετοιο ? Με το Linksys wag200g που εχω τωρα μου βγαζει αυτα αλλα δε το βλεπω και τοσο σβελτο ειδικα σε online video DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 11990 kbps Upstream Rate: 956 kbps Downstream Margin: 15 db Upstream Margin: 9 db Downstream Line Attenuation: 30 db Upstream Line Attenuation: 7 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 19 db PVC Connection Encapsulation: RFC 2516 PPPoE Multiplexing: LLC Qos: UBR Pcr Rate: 0 Scr Rate: 0 Autodetect: Enable VPI: 8 VCI: 35 Enable: Yes PVC Status: Up α.βλεπω 15 db sto downstream margin.γιατι φορας τετοιο profile?.β.στο thomson χλωμο να ισχυει.την μονη ρυθμιση που εχω δει σε μερικα thomson και αμα την βγαλεις παιζει καλυτερα ειναι στην καρτελλα του wireless κατι που λεει στη δευτερη επιλογη Reduce κατι για το σημα.σαν οικονομια σηματος.δεν μπορω να θυμηθω πως το λεει.αλλα η επιλογη κανει μπαμ.δεν ξερω αν υπαρχει σε αυτο το μοντελο.στο 784 την εχω δει για την ωρα με τα 2 τελευταια firmware 8.4.2.q kai το 10.χ.χ.χ
poulinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 τηλεφωνο την forthnet Να σε βαλουν σε default profile.Θα παρεις ανετα 2-3 mbit ταχυτητα.
adi32 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 το εκανα και τωρα εχω SL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 16762 kbps Upstream Rate: 1021 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 11 db Downstream Line Attenuation: 30 db Upstream Line Attenuation: 7.5 db Downstream Transmit Power: 11 db Upstream Transmit Power: 21 db PVC Connection Encapsulation: RFC 2516 PPPoE Multiplexing: LLC Qos: UBR Pcr Rate: 0 Scr Rate: 0 Autodetect: Enable VPI: 8 VCI: 35 Enable: Yes PVC Status: Up νομιζω ειναι καλυτερα ευχαριστω και παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα