Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα χειρότερα δλδ... Από την (κομμένη) σύνταξη αγοράστηκαν τα μπουριά... Στην ηλικία πάντως των γιαγιάδων σου δεν είμαι. Βρες κανα κοριτσάκι έρχεται και η άνοιξη και μην μπλέκεις με πράγματα που δεν κατανοείς. Μπορεί στο μέλλον -στο πολύ μέλλον- να ξανασχοληθείς και να τα καταφέρεις καλύτερα. Λεμε τώρα...

• Like 1
  • Απαντ. 377
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα λεφτα δεν ειναι της μανα μου ειναι δικα μου δλδ γιαγιαδες κτλ οποτε οταν δεν υπαρχει ρευστο δεν κινητε η αγορα

δικά σου θα είναι όταν θα τα δουλέψεις ;)

• Like 1
Δημοσ.

<p>εριξα λιγο στα πινς η μητρικη ειναι 4 ημερων αν την παω στο πλαισιο θα μου την αλλαξουνε?</p>

Σωθηκες...

Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App

Δεν θα πληρώσεις εσύ και γω τις ζημιές από τις βλακείες αλλά ο πατέρας του όπως και ο κάθε πατέρας. Και επειδή συμβαίνει να είμαι πιο κοντά σε εκείνη την ηλικία παρά στη δικιά σου και του bade μπορώ να καταλάβω πως είναι. Συν τοις άλλοις καλύτερα έτσι, μπας και διαβάζουν και αποθαρρύνονται κι άλλοι πιτσιρικάδες που νομίζουν ότι αυτού του είδους η ενασχόληση είναι παιχνιδάκι και δεν χρειάζεται να στρώσουν κώλο. Έγινα κατανοητός? Για να μην επανέλθω και να γυρίσουμε στο θέμα.

τα λεφτα δεν ειναι της μανα μου ειναι δικα μου δλδ γιαγιαδες κτλ οποτε οταν δεν υπαρχει ρευστο δεν κινητε η αγορα
Α δηλαδη τα απεκτησες μμε κοπο....Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Mα σε συμβούλευσαν να ασχοληθείς με κάτι άλλο. Τι να κάνουμε δεν το έχεις ? Τα νερά τι τα ήθελες απορω. Πρέπει να βάζεις ένα όριο παντα. Οσο για την μητρική άν είχε εστω και λίγο "ρευματάκι" πάνω περαστικά της. Και όχι θα το καταλάβουν στο πλαίσιο και δεν θα στην αλλάξουν γιατι θα αφήσει στίγματα. Γιατί δεν πήγαινες για αρχή σε air cooler ?

Δημοσ.

Βρε παλληκάρι μου, όλα για σένα γίνονται. Εσύ θα μείνεις χωρίς pc όταν θα τα κάψεις όλα, κανείς άλλος.

Και αφού δεν έχεις τη δυνατότητα να το αντικαταστήσεις καλύτερα θα ήταν να κάτσεις στα αυγά σου γιατί απ ότι φαίνεται έχεις πλήρη άγνοια του τι κάνεις. Χωρίς να ξέρεις τι είναι idle και load ούτε μέχρι το περίπτερο δεν πας, όχι για νερά...

Οπότε θα σε συμβούλευα τα εξής.

α) Μάθε ελληνικά

β) Μάθε αγγλικά

γ) Βρες μια κοπέλα

δ) Διάβασε μια 3ετια. Σε κόβω σπίρτο οπότε δεν θα χρειαστείς παραπάνω.

ε) Ξαναασχολησου με το θέμα. Με το pc που έχεις τώρα. Όχι με το επόμενο.

• Like 2
Δημοσ.

Βρε παλληκάρι μου, όλα για σένα γίνονται. Εσύ θα μείνεις χωρίς pc όταν θα τα κάψεις όλα, κανείς άλλος.

Και αφού δεν έχεις τη δυνατότητα να το αντικαταστήσεις καλύτερα θα ήταν να κάτσεις στα αυγά σου γιατί απ ότι φαίνεται έχεις πλήρη άγνοια του τι κάνεις. Χωρίς να ξέρεις τι είναι idle και load ούτε μέχρι το περίπτερο δεν πας, όχι για νερά...

και με το να με κραζει θαφτιαξει η μητρικη?

λυπον αυριο που θα τον βαλω σε λειτουργεια βλεπουμε

Δημοσ.

εγω φοβαμε τα αριστερα που εχον τα γιμνα <<καλοδια>> πολυ κοντα

μιπος το παραφλου ειναι λιγο διαφορετικο απο το νερο σε θεμα αγογιμονητας?

Δημοσ.

η μητρικη σε ποση ωρα αποφορτιζει?

εγω φοβαμε τα αριστερα που εχον τα γιμνα <<καλοδια>> πολυ κοντα

μιπος το παραφλου ειναι λιγο διαφορετικο απο το νερο σε θεμα αγογιμονητας?

υποθέτω οτι γυμνά καλώδια λες τα pins? τα bus πάνω στην mobo?

όχι το παραφλού κάνει κανονικότατη ζημιά,επίσης αφού το πάθημα έγινε μάθημα(θέλω να ελπίζω) αν αργότερα αποφασίσεις να ξαναασχοληθείς με custom loop,και για λόγους προστασίας απο τυχών διαρροές και για τυχών λάθη,προστατεύουμε τα ευαίσθητα μέρη που ενδέχεται να στάξει υγρό, συνήθως με χαρτί κουζίνας.

edit: το χαρτί ενοείται δεν το αφήνουμε για πάντα πάνω,τις πρώτες ώρες λειτουργίας του κυκλωματος το έχουμε για να δούμε αν όλα πάνε καλά.

Δημοσ.

δεν δουλευει τελικα

1)να την λουσω με οινοπνευμα

2)να την αφισω οπος ειναι

για να μην το καταλαβουν στο πλαισιο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...