Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια σορι για την καθηστεριση και τα υπολιπα λιπον

1)Η καρμεν ειχε δικιο το μπλοκ ειναι μεγο και ακουμπαει στους πυκνοτες

2)θα βαλω ενα αλλο ποιο μικρο

3)θα τις πουλισω τις καρτες και θα παρω μια αλλη οποτε γιατι να το βαλω 2 ψυγια για ενα cpu

4)στιν προσπαθια να βγαλω το μπλοκ ετραξε μια ποσοτιτα παραφλου πανω στην μητρικη και θα περιμενω να στεγνοσει και οταν ειναι να το βαλω μπροστα θα προειγιθει μπιστολακοι

αν δεν σ κάνει κόπο χρησιμοποιησε αυτο.φιλικα παντα

• Like 1
  • Απαντ. 377
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επεσε πανω αριστερα στον επεξεργαστη και μετε ετρεξε μεχρι κατω

αν δεν σ κάνει κόπο χρησιμοποιησε αυτο.φιλικα παντα

γραφω βιαστικα και δεν σκεφτομαι

λεπτομεριες

Δημοσ.

δεν ειναι λεπτομέρειες  οταν μια λέξη ειναι τελείως ανορθόγραφη δεν είναι και εύληπτη απο τον αναγνώστη  δεν λέω να γράφεις σαν το Μπαμπινιώτη και εγω τα κανω τα λαθάκια μου, αυτο που σ λέω ειναι τουλάχιστον τα στοιχειώδη να τα γράφεις σωστά.και όταν πας πανεπιστήμιο θα γραφεις βιαστικά τι σημαίνει αυτο οτι πρέπει να βγάζεις τα ματια αυτουνού που διαβάζει τα γραπτά σου??

Δημοσ.

ρε παιδια τρωω κραξιμο για την ψυξη μου να μην τρωω και για την ορθογραφια μου

καρμεν παραφλου επεσε και μεσα στα pci να ριξω και εκει?

Δημοσ.

Παντού ρίξε. Και μετά Πολυ καλο στεγνώσει και τον σταυρο σου να δουλέψει!

υπαρχει περιπτοση να μην?

Δημοσ.

Αν η μητρική είχε κλείσει και έχει αποφορτίσει δε βρίσκω κανένα λόγο να έχει πρόβλημα

Κάνε την όλη μπάνιο στο οινόπνευμα ή τουλάχιστον στα σημεία που πήγε το παραφλού, σκούπισε με χαρτοπετσέτες (όχι στα Pins αν χώσεις και αυτά στο οινόπνευμα) και μετά άστην να ξεκουραστεί τη καημένη.

Δημοσ.

<p>Προφανώς.  Ίσως θα ήταν και καλύτερα να γίνει έτσι...</p>

Ρε φιλε χαλαρωσε σε ολα τα ποστ εισαι ειτε ερειστικος ειτε επιθετικος.....

• Like 2
Δημοσ.

εριξα λιγο στα πινς η μητρικη ειναι 4 ημερων αν την παω στο πλαισιο θα μου την αλλαξουνε?

Δημοσ.

Ρε φιλε χαλαρωσε σε ολα τα ποστ εισαι ειτε ερειστικος ειτε επιθετικος.....

Δεν θα πληρώσεις εσύ και γω τις ζημιές από τις βλακείες αλλά ο πατέρας του όπως και ο κάθε πατέρας. Και επειδή συμβαίνει να είμαι πιο κοντά σε εκείνη την ηλικία παρά στη δικιά σου και του bade μπορώ να καταλάβω πως είναι. Συν τοις άλλοις καλύτερα έτσι, μπας και διαβάζουν και αποθαρρύνονται κι άλλοι πιτσιρικάδες που νομίζουν ότι αυτού του είδους η ενασχόληση είναι παιχνιδάκι και δεν χρειάζεται να στρώσουν κώλο. Έγινα κατανοητός? Για να μην επανέλθω και να γυρίσουμε στο θέμα.

• Like 2
Δημοσ.

εριξα λιγο στα πινς η μητρικη ειναι 4 ημερων αν την παω στο πλαισιο θα μου την αλλαξουνε?

αν την έχεις κάψει δεν νομιζω να στην αλλαξουνε

Δημοσ.

Δεν θα πληρώσεις εσύ και γω τις ζημιές από τις βλακείες αλλά ο πατέρας του όπως και ο κάθε πατέρας. Και επειδή συμβαίνει να είμαι πιο κοντά σε εκείνη την ηλικία παρά στη δικιά σου και του bade μπορώ να καταλάβω πως είναι. Συν τοις άλλοις καλύτερα έτσι, μπας και διαβάζουν και αποθαρρύνονται κι άλλοι πιτσιρικάδες που νομίζουν ότι αυτού του είδους η ενασχόληση είναι παιχνιδάκι και δεν χρειάζεται να στρώσουν κώλο. Έγινα κατανοητός? Για να μην επανέλθω και να γυρίσουμε στο θέμα.

τα λεφτα δεν ειναι της μανα μου ειναι δικα μου δλδ γιαγιαδες κτλ οποτε οταν δεν υπαρχει ρευστο δεν κινητε η αγορα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...