f1vettel Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Ζει και ετοιμαζει τις τρολιες του. πιτσιρικάδες αράξτε γιατί θα φάει κανά lock το topic και θα χάσουμε την συνέχεια με την mobo του bade βασικα τι lock,ολοι οσοι ποσταραν ban θα φανε. Για αυτο και εγω διαγραφω ολα μου τα ποστ στο τοπικ
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 πιτσιρικάδες αράξτε γιατί θα φάει κανά lock το topic και θα χάσουμε την συνέχεια με την mobo του bade Eίπε, τέλος αυτό δεν του την αλλάζουν. Ψάχνει νέα τώρα.
bade Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 μου εστιλε ενας τωρα για μια z68a-d3h-b3 αλλα δεν θελω 70- Chipset τι λετε?
gamer hd Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Καλα δεινοσαυρε εμεις οι δυο ποτε δεν τς πηγεναμε καλα και ναι ειχα κανει μια γρατζουνια αλλα ηθελα να δω αν θα απανταγες . Και οσο για τις γνωσεις μου ναι εμαθα πολλα φαινεται και απο τα ποστ μου . Και αν εμαθα κατι το εμαθα απο ατομα σαν το goth ,veterano , moviemaker ,doc , giokou και παι λεγοντας οχι σαν καποιους αλλους ....
MrSp0ck Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Κανένα bios δεν σε βολεύει αν δεν ξέρεις αγγλικά. Και απ'όσο ξέρω δεν βγαίνουν μητρικές με εξελληνισμένο bios. Όχι ότι θα το καταλάβαινε καλύτερα αν ήταν στα ελληνικά, αλλά λέμε τώρα.. Μητρικές με εξελληνισμένο BIOS όχι....αλλά..... ποτέ μη λές ποτέ!!!.. Μου έτυχε μία βλάβη και... για δες!!!! (Αν βρεις τι φταίει θα σε παραδεχτώ)
bade Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 εγω τουλεχιστων οτι εμαθα το εμαθα σχοδον μονος μου και ειναι περισσοτερα Μητρικές με εξελληνισμένο BIOS όχι....αλλά..... ποτέ μη λές ποτέ!!!.. Μου έτυχε μία βλάβη και... για δες!!!! (Αν βρεις τι φταίει θα σε παραδεχτώ) μιπος θελει αναβαθμηση το bios ή εχεις κανενα διακοπτη στην μητρικη για το δευτερο δεν ξερω μπορει να μην εχει καμια σχεση
gamer hd Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 εγω τουλεχιστων οτι εμαθα το εμαθα σχοδον μονος μου και ειναι περισσοτερα καλα καληνυχτα
karmen1983 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 να πάρω μαζί μου λαπτοπ ή να μην πάρω στο ταξίδι; Τι λέτε ρε παίδες;
gamer hd Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Eίπε, τέλος αυτό δεν του την αλλάζουν. Ψάχνει νέα τώρα. καλα δεινοσαυρε δεν το περιμενα να το πεις εσυ αυτο
bade Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 αν ειναι τσαμπα πηγενε να πάρω μαζί μου λαπτοπ ή να μην πάρω στο ταξίδι;Τι λέτε ρε παίδες; καλα δεινοσαυρε δεν το περιμενα να το πεις εσυ αυτο ποιος ειναι ο δεινοσαυρος?
spirosd2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Τώρα έπιασα και εγώ το νόημα του τόπικ, είναι ένα τόπικ που ο καθένας μπορεί να λέει ότι του κατέβει!!! 1
gamer hd Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 ο σουλειμαν , γιατι δεν γυρισες απο το κανονικο account ρε ?
karmen1983 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Τώρα έπιασα και εγώ το νόημα του τόπικ, είναι ένα τόπικ που ο καθένας μπορεί να λέει ότι του κατέβει!!!Ακριβώς γιατί όταν σπαταλούσαμε ώρα και λέγαμε πως είναι το σωστό καταλάβαμε ότι θα ήταν 1000 φορές καλυτερα να τα λέγαμε σε τοίχο! 3
bade Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 εσυ αμαν δεν φας μπαν να με φτυσεις κοιταχτε τι μου ειπε πριν στο μνμ gamer hd Senior Member Members 972 μηνύματα Απεστάλη σήμερα, 08:17 ma kala pes mou poso vlakas eisai . Den ksereis tipota apo ipologistes alla ektos autou eisai kai isxirognomon sou leme ti na kaneis kai mas grafeis e tora kala na patheis pou sou kaike to pc VLAKA E VLAKA εσυ αμαν δεν φας μπαν να με φτυσεις κοιταχτε τι μου ειπε πριν στο μνμ gamer hd Senior Member Members 972 μηνύματα Απεστάλη σήμερα, 08:17 ma kala pes mou poso vlakas eisai . Den ksereis tipota apo ipologistes alla ektos autou eisai kai isxirognomon sou leme ti na kaneis kai mas grafeis e tora kala na patheis pou sou kaike to pc VLAKA E VLAKA και στο κατω κατω εσυ δεν μου ειπες τιποτα
gamer hd Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 πρώτον το τι σου λέει ο καθένας στα ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΜΗΝΥΜΑΤA δεν μετράει για μπαν . Δευτερον μην αγχωνεσαι θα το φαω . Τριτον για ποιο λογο να φαω μπαν ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις