bade Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 επειδη λιπει ενα πινακι απο το σοκετ δεν θα μου την αλλαξουν οποτε παω για καινουργια
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Aυτή πάρε και στείλε τη γιαγιά στο γηροκομείο: http://www.skroutz.gr/s/2316801/Asus-Maximus-V-Extreme.html Ένας extreme overclocker σαν και σένα δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο. Ψάξε και για υγρό άζωτο.
bade Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 για πες μου που θα το βρω αυτο? υδρογονο θα ηθελα
gamer hd Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 για πες μου που θα το βρω αυτο? υδρογονο θα ηθελα και πως θα ψυξεις με το υδρογονο...
f1vettel Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 για πες μου που θα το βρω αυτο? υδρογονο θα ηθελα Bade σε λενε Θαναση?Δεν εξηγειται αλλιως Υγρο αζωτο για ψυξη εχουνε μονο οι AMD και η Intel και αυτο για να κανουν ρεκορ! Παρε ps3 και nexus 7 παλικαρι μου δε το εχεις. Και εγω 15 ετων ειμαι αλλα δε διαλυω το h/w μου ετσι για πλακα!
gamer hd Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 το υγρο αζωτο το εχουν για benchmarks οχι για καθημεριμη χρηση καθως διαρκει λιγο...
bade Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Bade σε λενε Θαναση?Δεν εξηγειται αλλιως Υγρο αζωτο για ψυξη εχουνε μονο οι AMD και η Intel και αυτο για να κανουν ρεκορ! Παρε ps3 και nexus 7 παλικαρι μου δε το εχεις. Και εγω 15 ετων ειμαι αλλα δε διαλυω το h/w μου ετσι για πλακα! κοιτα δεν την χαλασα επειδη δεν ξερω αλλα απο την βιασινη μου και την τσαπατσουλια μου αν δεν βιαζομουνα θα ιχα βγαλει το παραφλου και ουτα γατα ουτε ζημια
gamer hd Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 κοιτα δεν την χαλασα επειδη δεν ξερω αλλα απο την βιασινη μου και την τσαπατσουλια μου αν δεν βιαζομουνα θα ιχα βγαλει το παραφλου και ουτα γατα ουτε ζημια Γενικοτερα δεν ξερεις τιποτα....
f1vettel Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Γενικοτερα δεν ξερεις τιποτα.... Ξερει να μπαινει στο insomnia,κατι ειναι και αυτο...
gamer hd Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Ξερει να μπαινει στο insomnia,κατι ειναι και αυτο... Ελα ρε σε αλλα ποστ δινει και συμβουλες (βλακειες φυσικα)
bade Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 ενταξη το παιδακι νομιζει οτι ειναι εξυπνος μην του δινετε σημασια ξεχασε να παρει τα ηρεμιστηκα γιατι οταν δεν τα περνει τρελενετε την αλλη φορα νομιζε οτι ηταν ο βασιλιας της αγγλιας
gamer hd Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 ενταξη το παιδακι νομιζει οτι ειναι εξυπνος μην του δινετε σημασια ξεχασε να παρει τα ηρεμιστηκα γιατι οταν δεν τα περνει τρελενετε την αλλη φορα νομιζε οτι ηταν ο βασιλιας της αγγλιας Καλα μαθε ελληνικα πρωτα και μετα μιλα για εμενα . Εσενα σου δινει λεφτα η γιαγιακα ακομα αλλα εγω ειμαι το παιδακι γουσταρω edit : Ποσο χρονων εισαι δεν μας ειπες
bade Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Καλα μαθε ελληνικα πρωτα και μετα μιλα για εμενα . Εσενα σου δινει λεφτα η γιαγιακα ακομα αλλα εγω ειμαι το παιδακι γουσταρω edit : Ποσο χρονων εισαι δεν μας ειπες εκτος απο το<< δεν ξερεις >> τιποτε αλλο λες?
haris013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 χαχαχα παρτον ένα χτύπα τον άλλο! έχω λιώσει gamer hd vs bade o ένας ποιό άσχετος απο τον άλλο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις