Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη λιπει ενα πινακι απο το σοκετ δεν θα μου την αλλαξουν οποτε παω για καινουργια

Δημοσ.

για πες μου που θα το βρω αυτο?

υδρογονο θα ηθελα

Bade σε λενε Θαναση?Δεν εξηγειται αλλιως

Υγρο αζωτο για ψυξη εχουνε μονο οι AMD και η Intel και αυτο για να κανουν ρεκορ!

Παρε ps3 και nexus 7 παλικαρι μου δε το εχεις.

Και εγω 15 ετων ειμαι αλλα δε διαλυω το h/w μου ετσι για πλακα!

Δημοσ.

Bade σε λενε Θαναση?Δεν εξηγειται αλλιως

Υγρο αζωτο για ψυξη εχουνε μονο οι AMD και η Intel και αυτο για να κανουν ρεκορ!

Παρε ps3 και nexus 7 παλικαρι μου δε το εχεις.

Και εγω 15 ετων ειμαι αλλα δε διαλυω το h/w μου ετσι για πλακα!

κοιτα δεν την χαλασα επειδη δεν ξερω αλλα απο την βιασινη μου και την τσαπατσουλια μου αν δεν βιαζομουνα θα ιχα βγαλει το παραφλου και ουτα γατα ουτε ζημια

Δημοσ.

κοιτα δεν την χαλασα επειδη δεν ξερω αλλα απο την βιασινη μου και την τσαπατσουλια μου αν δεν βιαζομουνα θα ιχα βγαλει το παραφλου και ουτα γατα ουτε ζημια

Γενικοτερα δεν ξερεις τιποτα....

Δημοσ.

ενταξη το παιδακι νομιζει οτι ειναι εξυπνος μην του δινετε σημασια ξεχασε να παρει τα ηρεμιστηκα γιατι οταν δεν τα περνει τρελενετε την αλλη φορα νομιζε οτι ηταν ο βασιλιας της αγγλιας

Δημοσ.

ενταξη το παιδακι νομιζει οτι ειναι εξυπνος μην του δινετε σημασια ξεχασε να παρει τα ηρεμιστηκα γιατι οταν δεν τα περνει τρελενετε την αλλη φορα νομιζε οτι ηταν ο βασιλιας της αγγλιας

Καλα μαθε ελληνικα πρωτα και μετα μιλα για εμενα . Εσενα σου δινει λεφτα η γιαγιακα ακομα  αλλα εγω ειμαι το παιδακι γουσταρω  :devil:

edit : Ποσο χρονων εισαι δεν μας ειπες 

Δημοσ.

Καλα μαθε ελληνικα πρωτα και μετα μιλα για εμενα . Εσενα σου δινει λεφτα η γιαγιακα ακομα  αλλα εγω ειμαι το παιδακι γουσταρω  :devil:

edit : Ποσο χρονων εισαι δεν μας ειπες 

εκτος απο το<< δεν ξερεις >> τιποτε αλλο λες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...