Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο socket εννοεί, η intel πλέον από το 775 έχει τα πινάκια στο socket απλά δεν νιώθει το παλικάρι...

βρε εγώ το ξέρω,το παλικάρι λέει οτι στάβωσε πινς του επεξεργαστή εκτός όπως λές να ενοεί του socket

Δημοσ.

Πάγια αρχή τόσο των καταστημάτων όσο και των κατασκευαστων είναι οτι τα στραβωμένα pins δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

εγώ έχω την απορία πως στο καλό τα στράβωσε?

ακόμα και αν προσπαθούσε να βάλει λάθος τον επεξεργαστή,τον πίεσε τόσο πολύ?

Δημοσ.

Γνωρίζω ανθρώπους που στήνουν μηχανήματα 20 και 30 χρόνια. Ακόμα και αυτοί πάντα έχουν δίπλα τους ανοιχτό το manual της εκάστοτε μητρικής. Αλλά ο bade όχι...

Αν δεν καταλαβαίνεις καν το τι έχεις στα χέρια σου, μια χαρά γίνεται  ζημιά.

Δημοσ.

Πάγια αρχή τόσο των καταστημάτων όσο και των κατασκευαστων είναι οτι τα στραβωμένα pins δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

Δεν χάνεται όμως η εγγύηση αν έχουν στραβώσει pins και το πρόβλημα προέρχεται από αλλού..

Δημοσ.

Εγω δεν μπορώ να καταλάβω το νερο τι το ήθελε ? Και αντε πες είχε την καύλα γιατι να το περάσει μόνος του ενω δεν ξέρει τα βασικά ?

Δημοσ.

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Δεν το είδα αυτό.. Πως γίνετε χωρίς mobo να έμαθε το bios ? Γερασα και δεν τα πιανω μάλλον

Δημοσ.

ευχαριστω που με στιριζεις

την πηγα ειχα στραβοσει κατι πινακια στον επεξεργαστη θα προσπαθησουν να μου τα εισιοσουν και θα δουμε αλλα δεν νομιζω να μου την αλλαξουνε οποτε ψαχνω για αλλην εγω σκεφτομαι αυτην

[link=http://www.skroutz.gr/s/446800/MSI-Z77A-G43.html][/link]

www.skroutz.gr/s/446800/MSI-Z77A-G43.html

Aυτή πάρε και στείλε τη γιαγιά στο γηροκομείο: http://www.skroutz.gr/s/2316801/Asus-Maximus-V-Extreme.html

Ένας extreme overclocker σαν και σένα δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο. Ψάξε και για υγρό άζωτο.

• Like 2
Δημοσ.

Άντε απόδειξε από που προέρχεται το πρόβλημα όμως...

Κοίτα να σου πω, έχω ισιώσει άπειρα Pins σε επεξεργαστές παλιούς, αλλά στην δικιά μου μητρική που πήρα έκανα την λαλακια να στραβώσω τα pins του socket από απροσεξία δικιά μου ( Στα δικά μας δίνουμε λιγότερη προσοχή συνήθως), σε 200+ ευρώ μητρική δεν κάθισα να τα ισιώσω και το πήγα στο eshop και μου τα ίσιωσαν μετά από ένα χρόνο περίπου η μητρική με άφησε στα καλά καθούμενα παρόλα αυτά έγινε κανονικά η αντικατάσταση της...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...