Apostolos83 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Εκτός των off topic-παρεΐστικων τελευταίων μυνημάτων όντως το θέμα έχει ακόμη ψωμί, πρέπει να μάθουμε αν στην αλλάξαν τη μητρική, την αντίδραση του τεχνικού, ένα βίντεο από την παράδοση, κάτι βρε αδελφέ... Περιττό να πω ότι γελάω εδώ και μισή ώρα με το συγκεκριμένο θέμα... Θεϊκά τα σχόλια, τα συμπεράσματα, τα πάντα...
gamer hd Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 * SPOILER * Θελω gamer HD τωρα για να επανελθω... Welcome back
f1vettel Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Kακη παστα λεει? Πηγαινε στον Απολλωνιο,κανει τις καλυτερες με σοκολατα,βανιλια,φραουλα ή ο,τι αλλο θες
bade Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Kακη παστα λεει? Πηγαινε στον Απολλωνιο,κανει τις καλυτερες με σοκολατα,βανιλια,φραουλα ή ο,τι αλλο θες πολυ γελασαμε Εκτός των off topic-παρεΐστικων τελευταίων μυνημάτων όντως το θέμα έχει ακόμη ψωμί, πρέπει να μάθουμε αν στην αλλάξαν τη μητρική, την αντίδραση του τεχνικού, ένα βίντεο από την παράδοση, κάτι βρε αδελφέ... Περιττό να πω ότι γελάω εδώ και μισή ώρα με το συγκεκριμένο θέμα... Θεϊκά τα σχόλια, τα συμπεράσματα, τα πάντα... σε κανενα 2ορο θα παω να τους τρελανω
driftingcris Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Ρε παιδια που πατε χωρις εμενα.... Τετοιο topic και λειπω... τσκ τσκ τσκ 1
f1vettel Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 πολυ γελασαμε Aφου δε ξερεις,τι καθεσαι και ασχολεισαι? Παρε μια κονσολα και ενα ταμπλετ και ασε τα pc
Apostolos83 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Όλοι από κάπου ξεκινήσαμε βρε παιδιά, μην το προπηλακίζεται έτσι το παλικάρι. Κοιτάξτε και τη θετική πλευρά του πράγματος.... Μας χάρισε ένα απολαυστικό thread που όμοιο του είχα καιρό να διαβάσω... Άξιζε και με το παραπάνω τη μισή ώρα που χαράμισα για να το διαβάσω Περιμένουμε νέα και αντιδράσεις από την απόπειρα αντικατάστασης bade......
bade Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Όλοι από κάπου ξεκινήσαμε βρε παιδιά, μην το προπηλακίζεται έτσι το παλικάρι. Κοιτάξτε και τη θετική πλευρά του πράγματος.... Μας χάρισε ένα απολαυστικό thread που όμοιο του είχα καιρό να διαβάσω... Άξιζε και με το παραπάνω τη μισή ώρα που χαράμισα για να το διαβάσω Περιμένουμε νέα και αντιδράσεις από την απόπειρα αντικατάστασης bade...... ευχαριστω που με στιριζεις την πηγα ειχα στραβοσει κατι πινακια στον επεξεργαστη θα προσπαθησουν να μου τα εισιοσουν και θα δουμε αλλα δεν νομιζω να μου την αλλαξουνε οποτε ψαχνω για αλλην εγω σκεφτομαι αυτην [link=http://www.skroutz.gr/s/446800/MSI-Z77A-G43.html][/link] www.skroutz.gr/s/446800/MSI-Z77A-G43.html
haris013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 ευχαριστω που με στιριζεις την πηγα ειχα στραβοσει κατι πινακια στον επεξεργαστη θα προσπαθησουν να μου τα εισιοσουν και θα δουμε αλλα δεν νομιζω να μου την αλλαξουνε οποτε ψαχνω για αλλην εγω σκεφτομαι αυτην [link=http://www.skroutz.gr/s/446800/MSI-Z77A-G43.html][/link] www.skroutz.gr/s/446800/MSI-Z77A-G43.html ε? που κολλάνε τα σταβωμένα pin της cpu με την μητρική? επίσης πότε πρόλαβες και πως στράβωσες τα πινακια? δεν βγάζουν νόημα πάντως αυτά που γράφεις...
driftingcris Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Ρε σεις μην το ορμάτε το παλικάρι. Για την ηλικία του είναι ΑΣΤΈΡΙ, αν και λίγο βιαστικός-τσαπατσούλης-ανορθόγραφος. Φίλε εγώ μαζί σου είμαι. Απλά συμφωνώ με τους άλλους ότι δεν έπρεπε να πας σε υδροψύξη και σε Overclock. Μόνο μην κάνεις το ίδιο λάθος ξανά. Παίρνεις μητρική, και παίρνεις και μια άλλη αερόψυκτρα η μένεις με την μανίσια την πηγα ειχα στραβοσει κατι πινακια στον επεξεργαστη θα προσπαθησουν να μου τα εισιοσουν και θα δουμε αλλα δεν νομιζω να μου την αλλαξουνε οποτε ψαχνω για αλλην εγω σκεφτομαι αυτην [link='[url=http://www.skroutz.gr/s/446800/MSI-Z77A-G43.html]http://www.skroutz.gr/s/446800/MSI-Z77A-G43.html Αφού δεν σε βόλεψε το bios της msi δες κάτι άλλο ε? που κολλάνε τα σταβωμένα pin της cpu με την μητρική? επίσης πότε πρόλαβες και πως στράβωσες τα πινακια? δεν βγάζουν νόημα πάντως αυτά που γράφεις... Έτσι του είπαν στον πλαίσιο μαν
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Κανένα bios δεν σε βολεύει αν δεν ξέρεις αγγλικά. Και απ'όσο ξέρω δεν βγαίνουν μητρικές με εξελληνισμένο bios. Όχι ότι θα το καταλάβαινε καλύτερα αν ήταν στα ελληνικά, αλλά λέμε τώρα..
WalkerSW Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Χυμένα νερά, λοσιον με αρωμα λεμόνι, βραχυκυκλωμενα τροφοδοτικά, στραβωμένα πινακια και το σηριαλ συνεχιζεται... οι γονείς που βρισκονται αναρωτιεμαι εγώ.... 2
haris013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Χυμένα νερά, λοσιον με αρωμα λεμόνι, βραχυκυκλωμενα τροφοδοτικά, στραβωμένα πινακια και το σηριαλ συνεχιζεται... οι γονείς που βρισκονται αναρωτιεμαι εγώ.... στο φρενοκομείο με ζουρλομανδία 1
ShadowSora94 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Και γω εκανα μ@λ@κιες πιο μικρος οχι τετοια φαση ομως ελεος..... τουλαχιστον το pc μ ετρεχε μετα :s
spirosd2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 ε? που κολλάνε τα σταβωμένα pin της cpu με την μητρική? επίσης πότε πρόλαβες και πως στράβωσες τα πινακια? δεν βγάζουν νόημα πάντως αυτά που γράφεις... Στο socket εννοεί, η intel πλέον από το 775 έχει τα πινάκια στο socket απλά δεν νιώθει το παλικάρι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις