Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 377
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βρήκες mobo να κανεις κολπα η msi εχει απο τα πιο εξειδικευμενα bios...Αμα στην αλλαξουν παρε και μια αεροψυξη και κανε την δουλεια σου

Δημοσ.

αν δεν προλαβω σημερα το σαβατο δεν πιστευω να μου την αλλαξουνε παντος εγω θα την λουσω με οινοπνευμα και βλεπουμε

δλδ ή σημερα ή το σαβατο

Δημοσ.

της εριξα αυτη την λοσιον που ειναι σαν καθαρο οινοπνευμα και εγινε μπλε την σταγνοσα με το μπιστολακι την εβαλα στο κουτι και θα δουμε παντο εγω δεν βρηκα μπακ πανελα και τα drivers

δεν τα ειχε το κουτι

Δημοσ.

ρε παιδια τρωω κραξιμο για την ψυξη μου να μην τρωω και για την ορθογραφια μου

καρμεν παραφλου επεσε και μεσα στα pci να ριξω και εκει?

Καλά κάνεις και τα ακούς ούτε την περιοχή που μένεις δεν έχεις γράψει σωστά, "Λυκόβρυση"

• Like 1
Δημοσ.

νομιζω τελιοσε αυτο το θεμα

Καλά κάνεις και τα ακούς ούτε την περιοχή που μένεις δεν έχεις γράψει σωστά, "Λυκόβρυση"

Δημοσ.

της εριξα αυτη την λοσιον που ειναι σαν καθαρο οινοπνευμα και εγινε μπλε την σταγνοσα με το μπιστολακι την εβαλα στο κουτι και θα δουμε παντο εγω δεν βρηκα μπακ πανελα και τα drivers

δεν τα ειχε το κουτι

Ωχ θεουλη μου. Τι λοσιόν της έριξες ? τι έγινε μπλε? γτ δεν ακούς κανένα?

Δημοσ.

ενα τετοιο σαν οινοπνευμα ειναι με μυροδια λεμονι απο διαφανες εγινε ενα ελαφρυ μπλε

το μπλε ειναι οτι ειχε μινει απο το παραφλου

Δημοσ.

Μια 478* μητρική που έχω και δεν δουλεύει την διαμόρφωσα σε σταχτοδοχείο* και την έχω στο σαλόνι. Όλοι όσοι την είδαν, θαύμασαν. Στείλε αν θες πμ για να σου πω πως το έκανα.

*σταχτοδοχείο = τασάκι

*478 = socket για pentium 4

Δημοσ.

δεν εχει τιποτα εξωτερικα δλδ δεν εχει ξεβαψει κτλ δλδ τι μπορει να παθει?(εχει χαλασει ειδι στην εξοτερικη εμφανηση)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...