bade Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 εχω τον i5 2500k και μητρικη msi z77a-g45 εχω υδροψυξη μολις αγορασα την μητρικη τα ετιμαζω βαζω μια παστα καπος ποιο υγρη και το ξεκινω ο επεξεργαστη τρεχει στα 3,3 και τον πηγα στα 3,0 και μου εχει 45 βαθμους μιπος φτεει η παστα η παστα ειναι σε σακουλακι και δεν εγραφε μαρκα
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Την υδρόψυξη με αυτή τη μητρική δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο την πήρες αλλά πάμε παρακάτω: -Πόση πάστα έβαλες? -Κούμπωσαν όλα καλά? -Σε load ή idle έχεις 45? Στα 4.0GHz θα εννοείς μάλλον. -Τι πείραξες για να τον πας στα 4? Έβαλες x40 και αυτό?
bade Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 η υδροψυξη ειναι μονο για το cpu παστα πιστευω εβαλα νορμαλ αλλα μπορει να μου επεσε λιγο παραπανω το μποκ εχει κουμποσει δεν κλανω λαθος απο 3,3 το πηγα 3,0 για να δω πως παει με τις θερμοκρασιες
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δλδ για να τεστάρεις τις θερμοκρασίες έριξες τη συχνότητα? Που το είδες αυτό? Δεν μου απάντησες, σε load ή idle έχεις 45? Αν είναι σε load με τι στρεσάρεις? 1
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δεν πάτησε καλά το μπλοκ. Ξανά απ την αρχή και πρόσεξε αυτή τη φορά πόση πάστα θα βάλεις. 1
bade Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 δλδ η παστα αν παρω αλλη καλητερη δεν θα εχει διαφορα αν σφυξω λιγο ακομα το μπλοκ για να μην το βγαζω ??????????????????????????????????????????????
gamer hd Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 <p>η υδροψυξη ειναι μονο για το cpu</p> <p>παστα πιστευω εβαλα νορμαλ αλλα μπορει να μου επεσε λιγο παραπανω</p> <p>το μποκ εχει κουμποσει</p> <p>δεν κλανω λαθος απο 3,3 το πηγα 3,0 για να δω πως παει με τις θερμοκρασιες</p> Το ρευμα αλλαζεις για αλλες θερμοκρασιες οχι τη συχνοτητα
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Νταξει δύο γκουρου μέσα στο θέμα οπότε περιττεύω. Δεν πάτησε καλά το μπλοκ. Ξανά απ την αρχή και πρόσεξε αυτή τη φορά πόση πάστα θα βάλεις. 2
Thanos1972 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Το ρευμα αλλαζεις για αλλες θερμοκρασιες οχι τη συχνοτητα Και η συχνοτητα επηρεαζει ελαχιστα....ελαχιστα.μην τον μπλεκεις να παιξει με ρευματα τωρα...
bade Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Και η συχνοτητα επηρεαζει ελαχιστα....ελαχιστα.μην τον μπλεκεις να παιξει με ρευματα τωρα... ειναι και το bios δυσκολο και δεν θελω να το σκαλιζω δλδ η παστα αν παρω αλλη καλητερη δεν θα εχει διαφορα αν σφυξω λιγο ακομα το μπλοκ για να μην το βγαζω ?????????????????????????????????????????????? απαντηστε μου σε αυτο
bade Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 με καινουργια παστα? ααα και κατι ακομα καρτα γραφικων δεν εχω περνω απο την μητρικη μιπος να ζοριζετε?
gamer hd Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 <p>με καινουργια παστα?</p> <p>ααα και κατι ακομα καρτα γραφικων δεν εχω περνω απο την μητρικη μιπος να ζοριζετε?</p> Αμα το βγαλεις , θες νεα παστα... Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Και η συχνοτητα επηρεαζει ελαχιστα....ελαχιστα.μην τον μπλεκεις να παιξει με ρευματα τωρα... ειναι και το bios δυσκολο και δεν θελω να το σκαλιζω δλδ η παστα αν παρω αλλη καλητερη δεν θα εχει διαφορα αν σφυξω λιγο ακομα το μπλοκ για να μην το βγαζω ?????????????????????????????????????????????? απαντηστε μου σε αυτο Καλα δεν θα εχεις και καμια τρελη ,και ναι δοκιμασε να το σφυξεις , αλλα αμα το αφαιρεσεις θες νεα παστα...Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις