Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio SVS1511N3ES i5-3210M 1080p IPS 799@Public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα ρε φιλε εσυ θα κοιταξεις την ποιοτητα κατασκευης η το τι εχει μεσα και το ποσο αξιοπιστο αμα ειναι;τι να το κανω αμα ειναι απο ανθρακονιματα αλουμινιο και οτι αλλο πανακριβο υλικο και να το πληρωσεις στο χιλιαρικο και να μην μπορεις να παιξεις καποιο πιο απαιτιτικο παιχνιδι.Ειναι 15αρι για φορητοτητα δεν μιλαμε επομενος καθεσε και καμαρωνεις το φινιρισμα με την οθοναρα βλεπεις καμια ταινια και δουλευεις αριστα κανενα word και internet...επομενος ουτε για gaming ουτε ανετο στη φορητοτητα,και με ενα 15αρι στα 400-500ε την ιδια δουλεια περιπου θα κανεις με αυτο..

• Like 1
Δημοσ.

το σασί του μου θυμίζει αυτό του εξαιρετικού FZ21Z με το blu ray disc για όσους θυμούνται...

ναι το ειχα πάρει... δυστυχώς εκαψε κάρτα γραφικών λιγες μέρες μετά την εγγύηση...  γιατι μου το θυμησατε.. ηταν παρα πολυ καλο.......

Δημοσ.

Συγνώμη για το offtopic

@manos28684

Μάλλον δεν ξέρεις οτι μπορούσες να το φτιάξεις δωρεάν,έτσι?Το έχεις ακόμα?

Αν δεν το έχεις,πες για να μην μπω σε λεπτομέρειες και σε στεναχωρήσω τζάμπα :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλα ρε φιλε εσυ θα κοιταξεις την ποιοτητα κατασκευης η το τι εχει μεσα και το ποσο αξιοπιστο αμα ειναι;τι να το κανω αμα ειναι απο ανθρακονιματα αλουμινιο και οτι αλλο πανακριβο υλικο και να το πληρωσεις στο χιλιαρικο και να μην μπορεις να παιξεις καποιο πιο απαιτιτικο παιχνιδι.Ειναι 15αρι για φορητοτητα δεν μιλαμε επομενος καθεσε και καμαρωνεις το φινιρισμα με την οθοναρα βλεπεις καμια ταινια και δουλευεις αριστα κανενα word και internet...επομενος ουτε για gaming ουτε ανετο στη φορητοτητα,και με ενα 15αρι στα 400-500ε την ιδια δουλεια περιπου θα κανεις με αυτο..

Πλάκα έχεις, αλήθεια χωρίς παρεξήγηση.... Δηλαδή είναι αυτονόητο ότι όποιος αγοράζει λάπτοπ θέλει να παίζει και απαιτητικά παιχνίδια; Σου μοιάζει το SONY του θέματος να απευθύνεται σε τέτοιο κοινό;

Δημοσ.

Αυτο λεω δεν κανει για gaming δεν ειναι καλο στην φορητοτητα διοτι ειναι 15αρι και ασχετα το μαζεμενο μεγεθος του και βαρος...τοτε γιατι καποιος να το παρει;για την ομορφια του;για την οθοναρα του;να μπορει ανετα να διαβαζεις η να βλεπεις ταινιες full hd;θελω να πω οτι για τα λεφτα δεν τα αξιζει και ολα τα sony ειναι υπερτιμημενα και πανακριβα.Για ποιο λογο να σκασεις τοσα λεφτα για την αξιοποιστια τους;για το γαματο service;

Δημοσ.

Αυτο λεω δεν κανει για gaming δεν ειναι καλο στην φορητοτητα διοτι ειναι 15αρι και ασχετα το μαζεμενο μεγεθος του και βαρος...τοτε γιατι καποιος να το παρει;1)για την ομορφια του;2)για την οθοναρα του;3)να μπορει ανετα να διαβαζεις η 4)να βλεπεις ταινιες full hd;θελω να πω οτι για τα λεφτα δεν τα αξιζει και ολα τα sony ειναι υπερτιμημενα και πανακριβα.Για ποιο λογο να σκασεις τοσα λεφτα για την αξιοποιστια τους;για το γαματο service;

1&2&3&4 = NAI

+ ποιότητα κατασκευής+χαμηλό βάρος.

Είναι πανέμορφο και κόσμημα, αν κάποιος το θέλει μάλιστα για τη δουλεία έχε υπ'οψιν σου ότι μετράει ιδιαίτερα το Prestige!

στα αρνητικά το service.

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικα και δεν ανηκουν στην ιδια κατηγορια.

Γι'αυτο και δεν εκατσα καθολου να αραδιασω (ουτε εδω ουτε και στα υπολοιπα θεματα που ανοιξαν τελευταια στην 'κατηγορια' αυτου του sony) προτασεις σαν τις παραπανω, των τουμπανων!

Αυτο δεν αναιρει το γεγονος κατ'εμε οτι και τα 800 στη σημερινη αγορα ειναι υπερβολικα για αυτα που προσφερει (ή δεν προσφερει αν προτιματε) το sony. Πχ καπου το καλοκαιρι ειχαν παιξει 1-2 θεματα (και παραπανω απο 1-2 φορες) για κατι αντιστοιχο στο μουλτιδραμο-παμπλικ στα 699 (ή 599, δεν το βρισκω τωρα προχειρα) και με... ssd (ας πουμε).

Εξαρταται παντα τι θελει να παρει ο καθενας και ποσο θελει να το πληρωσει. Πχ το hardware του sony μπορει να βρεθει ανετα με -200βαλε οποτε με το υπολοιπο τσιμπας καμια 23-24 αρα dell IPS και.... απολαμβανεις! Εγω θα επαιρνα το sli ας πουμε και θα το κοτσαρα σε καμια τηλεορασαρα... (η φορητοτητα για μενα ειναι μια -απαραιτητη- εξαιρεση).

Αλλος μπορει να παρει mac pro εκει κοντα, αλλος μπορει να του κανει μονο το Sony...

Το γερμανικο πληκτρολογιο οπως εχω ξαναγραψει, δε μου αρεσει στην... οψη, αλλα εγω ετσι κι αλλιως τα πληκτρα δεν τα κοιταω... (και στην τελικη 'ελληνοποιειται' πανευκολα).

H αγορα ειναι υπερπληρης με λυσεις για ολα τα γουστα.

με ποιο τροπο ελληνοποιειται ενα ξενο πληκτρολογιο? το ρωταω γιατι σκεφτομαι και αγορα απο εξωτερικο.
Δημοσ.

με ποιο τροπο ελληνοποιειται ενα ξενο πληκτρολογιο? το ρωταω γιατι σκεφτομαι και αγορα απο εξωτερικο.

Αν είναι αγγλικό το πληκτρολόγιο τότε αγοράζεις αυτοκόλλητα και βάζεις τους ελληνικούς χαρακτήρες.

Δημοσ.

Συγνώμη για το offtopic

@manos28684

Μάλλον δεν ξέρεις οτι μπορούσες να το φτιάξεις δωρεάν,έτσι?Το έχεις ακόμα?

Αν δεν το έχεις,πες για να μην μπω σε λεπτομέρειες και σε στεναχωρήσω τζάμπα :P

Επειδή το δουλεύω ακόμα, μου έχουν αντικαταστήσει 2 φορές την κάρτα γραφικών (εκτός εγγύησης και τις 2) δωρεάν.

Δημοσ.

Ο καλύτερος τρόπος είναι να αγοράσεις το Ελληνικό πληκτρολόγιο ως Spare Part από την αντιπροσωπεία και να το αντικαταστήσεις στο λαπτοπ, επειδή όμως το πιθανότερο είναι να μην το βρεις ή να μην μπορείς να το αντέξεις οικονομικά, ο επόμενος καλύτερος τρόπος είναι να πάρεις σε Spare Part ένα US-International πληκτρολόγιο (το οποίο πάλι θα πρέπει να τοποθετήσεις στο λαπτοπ αλλάζοντας αυτό που ήδη έχει) στο οποίο μπορείς να κολλήσεις ελληνικούς χαρακτήρες με αυτοκόλλητα (αν θέλεις να βλέπεις τα ελληνικά γράμματα στο πληκτρολόγιο).

Αν απλά κολλήσεις τους χαρακτήρες χωρίς να αλλάξεις το πληκτρολόγιο, τα περισσότερα σύμβολα θα είναι σε διαφορετικές θέσεις από αυτές που αναγράφονται και πολλά πλήκτρα θα είναι διαφορετικά σε μέγεθος και σε διαφορετική θέση από την συνηθισμένη.

Δημοσ.

επισης πρεπει να κανεις remap τα κουμπια.....αλλα βγαινουμε εκτος θεματος...

πως κανεις remap ? με ειδικο σοφτware? Offtopic η ερωτηση μου αλλα πως μπορεις να το κανεις? Στο αριθμητικο πληκτρολογιο στα αγγλικα η υποδιαστολη ειναι . ενω οταν γυρισει στα ελληνικα γινεται , Πως μπορει να ειναι ΠΑΝΤΑ το "." μου μπερδευει προγραμμα υπολογισμων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...