Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio SVS1511N3ES i5-3210M 1080p IPS 799@Public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φοβερό Laptop με μαζεμένες διαστάσεις και χαμηλό βάρος για 15 ιντσών και κυρίως με φοβερή 1080p IPS οθόνη!!!

Η τιμή είναι πολύ καλή, αρκεί να προλάβετε τα τελευταία κομάτια...

http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/sony-vaio-svs1511n3es-asimi/prod2600070pp/

Sony-Vaio-SVS1511N3ES-silver-400-0682171

Skroutz - https://www.skroutz.gr/s/1998704/Sony-Vaio-SV-S1511N3E-i5-3210M-4GB-640GB.html

4fKT5Hj.png

• Like 1
Δημοσ.

Ποιά είναι η διαφορά του, από αυτό Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/2502077/Sony-Vaio-SV-S1512S1E-i5-3210M-4GB-500GB.html">Sony Vaio SV-S1512S1E (i5-3210M/4GB/500GB) ?

Τώρα είδα...ο μεγαλύτερος σκληρός.

Αυτό που έβαλες, πέρα από τον μικρότερο δίσκο έχει και Windows 8 - εγώ δεν πάω σε Windows 8 που να με πληρώνεις... για την ώρα τουλάχιστον :P

Πάντως είναι και αυτό που έβαλες σε προσφορά με πολύ καλή τιμή... όλα τα λεφτά είναι φυσικά η οθονάρα η οποία επίσης είναι 1080p IPS!!!

Δημοσ.

Καλά, σε windows 8 δεν πάω ούτε και εγώ, αλλά κάποιοι τα προτιμούν και για να μην είμαι απόλυτη, ίσως και εγώ μελλοντικά.

Δημοσ.

Εγώ με το classic shell μια χαρά δουλεύω τα 8ράκια μου. σφαίρα.

Το λαπτοπάκι φοράει και GT640 οπότε νομίζω τα λεφτά του είναι καλά σε συνδυασμό με την FullHD οθόνη και σίγουρα τρομερή ποιότητα.

Προσωρινά Εξαντλημένο ΠΛΕΟΝ

• Like 1
Δημοσ.

προλαβε κανενας?καποιο αλλο λαπτοπ που να ειναι μαζεμενο οπως αυτο και με καλητερα χαρακτηριστικα εχει υποψην κανενας?

Δημοσ.

Αυτό που έβαλες, πέρα από τον μικρότερο δίσκο έχει και Windows 8 - εγώ δεν πάω σε Windows 8 που να με πληρώνεις... για την ώρα τουλάχιστον :P

Πάντως είναι και αυτό που έβαλες σε προσφορά με πολύ καλή τιμή... όλα τα λεφτά είναι φυσικά η οθονάρα η οποία επίσης είναι 1080p IPS!!!

Καλά, σε windows 8 δεν πάω ούτε και εγώ, αλλά κάποιοι τα προτιμούν και για να μην είμαι απόλυτη, ίσως και εγώ μελλοντικά.

ρε παιδια πιος ο λογος που δεν πατε στα 8αρια εγω τα εχω απο την ημερα που βγηκα και ειμαι απολητα ικανοποιημενος ειδικα το search τα σπαει μωλις το ψαξεις.Ειδικα

σε καποια ultrabook και γενικα σε λαπτοπ πιστευω πρεπει να ειναι Must..ειναι μεχρι να προσαρμοστεις που θελει δουλεια και υπομονη..

http://www.notebooksbilliger.de/angebote+der+woche/notebook+tablet+angebote+angebote+der+woche/lenovo+ideapad+y580+m772rge+notebook

αυτη ειναι προσφορα...στελνει ελλαδα αυτο το site?

• Like 2
Δημοσ.

Nαι, στελνει με 30 ευρω με UPS αν θυμαμαι καλα... εχω προτεινει πολλες φορες τετοια "υπερ-τουμπανα" λαπτοπ απο το συγκεκριμενο μαγαζι και το συγκεκριμενο μοντελο ηταν απο τον Σεπτεμβρη (τοτε που εγινε ο 'ντορος' εδω με το 14αρι το alienware, τοτε το Υ580 υπηρχε στο γερμανικο αμαζον) η νο1 προταση μου σε αυτα τα επιπεδα, απλα αχτυπητο σε επιδοσεις για τα λεφτα του.

Δημοσ.

Όλα τα laptops που πωλούνται σε Γερμανικά καταστήματα, φέρουν και γερμανικό πληκτρολόγιο QWERTZ εκτός αν αναφέρεται ότι έχει διεθνές πληκτρολόγιο QWERTY. Το Γερμανικό πληκτρολόγιο έχει σημαντικές διαφορές από το δικό μας και αυτό είναι κάτι που ο επίδοξος αγοραστής πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά πριν προβεί σε αγορά λάπτοπ από το εξωτερικό και ειδικά από την Γερμανία.

800px-KB_Germany.svg.png

Επίσης ωραία τα "τούμπανα" λάπτοπ όπως αυτό που αναφέρθηκε νωρίτερα, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το Sony του θέματος. Το Sony έχει τρομερή ποιότητα κατασκευής, πολύ μικρές διαστάσεις και βάρος (για την κατηγορία του) και (drum roll)  IPS ΟΘΟΝΗ. Το Ideapad από την άλλη (καμία σχέση με Thinkpad φυσικά) είναι ένα λάπτοπ συμβατικής κατασκευής με πολύ πλαστικό, βάρους σχεδόν τριών κιλών, με μια μεγάλη σε δυνατότητες NVidia κάρτα γραφικών αλλά και μια συνιθισμένη οθόνη η οποία απλώς έχει μεγάλη ανάλυση, όχι IPS. Καλό για gaming αλλά δεν είναι συγκρίσιμο με το SONY του θέματος λόγω εντελώς διαφορετικού προσανατολισμού...

Δημοσ.

Φυσικα και δεν ανηκουν στην ιδια κατηγορια.

Γι'αυτο και δεν εκατσα καθολου να αραδιασω (ουτε εδω ουτε και στα υπολοιπα θεματα που ανοιξαν τελευταια στην 'κατηγορια' αυτου του sony) προτασεις σαν τις παραπανω, των τουμπανων!

Αυτο δεν αναιρει το γεγονος κατ'εμε οτι και τα 800 στη σημερινη αγορα ειναι υπερβολικα για αυτα που προσφερει (ή δεν προσφερει αν προτιματε) το sony. Πχ καπου το καλοκαιρι ειχαν παιξει 1-2 θεματα (και παραπανω απο 1-2 φορες) για κατι αντιστοιχο στο μουλτιδραμο-παμπλικ στα 699 (ή 599, δεν το βρισκω τωρα προχειρα) και με... ssd (ας πουμε).

Εξαρταται παντα τι θελει να παρει ο καθενας και ποσο θελει να το πληρωσει. Πχ το hardware του sony μπορει να βρεθει ανετα με -200βαλε οποτε με το υπολοιπο τσιμπας καμια 23-24 αρα dell IPS και.... απολαμβανεις! Εγω θα επαιρνα το sli ας πουμε και θα το κοτσαρα σε καμια τηλεορασαρα... (η φορητοτητα για μενα ειναι μια -απαραιτητη- εξαιρεση).

Αλλος μπορει να παρει mac pro εκει κοντα, αλλος μπορει να του κανει μονο το Sony...

Το γερμανικο πληκτρολογιο οπως εχω ξαναγραψει, δε μου αρεσει στην... οψη, αλλα εγω ετσι κι αλλιως τα πληκτρα δεν τα κοιταω... (και στην τελικη 'ελληνοποιειται' πανευκολα).

H αγορα ειναι υπερπληρης με λυσεις για ολα τα γουστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...