suruklemes Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Θέλω να επεξεργαστώ ένα 10 λεπτο βίντεο. Το πρόγραμμα που χρεισιμοποιώ είναι το Corel Video Studio Pro X5. Το βίντεο τώρα δεν τρέχει καλά, κομπιάζει. Για να έχει στρωτή ροή μου είπαν ότι είναι απαραίτητο να βάλω κάρτα γραφικών και μου πρότειναν την NVIDIA GeForce 630 4MB. To pc είναι το εξής: Επεξεργαστής AMD Dual Core 5400B 2.80GHz, RAM 4GB, WINDOWS 7 Συμφωνείτε ως προς την επιλογή της κάρτας; Υπάρχει κάποια άλλη ιδίων δυνατοτήτων άλλης μάρκας?
TheELF Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Άνοιξε το αρχείο με το mediainfo πάνε view->text και κάνε αντιγραφή/επικόλληση το αποτέλεσμα στο επόμενο σου μήνυμα για να δούμε πρώτα τι αρχείο είναι. Λογικά το βίντεο είναι ή το εξάγεις σε blueray μορφή που κολλάει σε όλους(όσο καλή κάρτα γραφικών και να έχεις) αν δεν το παίξεις με τον κατάλληλο player. Τώρα τι κάρτα γραφικών έχεις;;;Γιατί πρέπει να είναι προϊστορική για να μην παίζει hd... (σε περίπτωση που δεν είναι το πάνω)
suruklemes Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 ξέρω τι αρχείο θέλω να επεξεργαστώ, βασικά μοντάζ κάνω, δηλαδή παίρνω πολλά μικρότερα αρχεία και φτιάχνω ένα καινούριο μεγαλύτερο. Γι' αυτό το προσδιόρισα στο 10λεπτο. Τα αρχεία αυτά ειναι .ΜΟV όταν τρέχουν στο Corel. Δεν ξέρω αν σε κάλυψα... το αρχείο λοιπόν δεν το έχω επεξεργαστεί ακόμα, δηλαδή δεν μου κολλάει σε κάποιο player, μου κολλάει όταν το βλέπω στο corel Video Studio Pro X5. Για να επεξεργαστώ λοιπόν το βίντεο και να κανω το μοντάζ πρέπει να το βλέπω και η ροή του να είναι smooth όπως λένε.. Α, και τώρα ΔΕΝ εχω κάρτα γραφικών πάνω...
TheELF Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Α, και τώρα ΔΕΝ εχω κάρτα γραφικών πάνω... Ε,αυτά τα λένε από την αρχή... τι με τα γραφικά από την μητρική είσαι;Ή έχει ο επεξεργαστής σου γραφικά;; Γενικά ότι κάρτα και να πάρεις πιστεύω ότι θα λυθεί το πρόβλημά σου,βέβαια οι καλές υποβοηθούν και το render αλλά πρέπει να κρίνεις μόνος σου αν σου χρειάζεται κάτι τέτοιο.
suruklemes Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 επειδή δεν ξέρω τι ειναι το render, ξερεις να μου πεις αν μου αρκεί η NVIDIA GeForce 630 4MB ή μήπως δεν την χρειάζομαι;
TheELF Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μπορείς να κάνεις την δουλειά σου και με ποιο μικρή κάρτα,αλλά είναι καλή καρτούλα για τα λεφτά της οπότε αν δεν ζορίζεσαι τρελά με τα λεφτά θα έλεγα να την πάρεις ή άνοιξε θέμα στο αναβαθμίσεις και ρώτα εκεί για το ποια είναι η καλύτερη κάρτα για τα λεφτά που θέλεις να δώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα