Skr1ll3x Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Θα γινει αγορα μια εκ των δυο οθονων για gaming χρηση.. Ξερω οτι αποτελει αγαπημενη του φορουμ η Dell, αλλα δεν παυει να παραμενει "χοντροκοψια" σε θεμα design.. H LG υπερτερει στο θεμα αυτο.. Απο θεμα ποιοτητας εικονας για gaming ειναι τραγικες οι διαφορες? Μετα το αλλο θεμα ειναι οτι η μια ερχεται με 3 χρονια εγγυηση και η αλλη με 2.. Εστιαζω στο θεμα ποιοτητας/design. Your 5 cents pls!
anttsit Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Πήρα την παρόμοια με την 237L, LG 23EA63, επίσης όμορφη με λεπτό πλαίσιο. Κάτι μου λέει ότι θα έχει πιο στιβαρή κατασκευή η Dell, αλλά αυτό νομίζω ότι είναι το μόνο της πλεονέκτημα. Κατα τ' άλλα, σε ποιότητα εικόνας σιγά μην έχει διαφορά (σε απόκριση gaming πρέπει να είναι καλύτερη η LG). Δες το κόστος και αποφάσισε, μην τρελαίνεσαι με το απιθανο ρεύμα της Dell εδώ μέσα! 2
phanispal Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Η εγγύηση είναι σημαντικός παράγοντας πάντως. 1
giokou Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Πήρα την παρόμοια με την 237L, LG 23EA63, επίσης όμορφη με λεπτό πλαίσιο. Κάτι μου λέει ότι θα έχει πιο στιβαρή κατασκευή η Dell, αλλά αυτό νομίζω ότι είναι το μόνο της πλεονέκτημα. Κατα τ' άλλα, σε ποιότητα εικόνας σιγά μην έχει διαφορά (σε απόκριση gaming πρέπει να είναι καλύτερη η LG). Δες το κόστος και αποφάσισε, μην τρελαίνεσαι με το απιθανο ρεύμα της Dell εδώ μέσα! Ν' αγιάσει το στόμα σου καλέ μου άνθρωπε!!! Άντε να μη τρελαθώ... http://www.youtube.com/watch?v=eIZhV3KBJio
phanispal Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μου επιτρέπεις να λιώσω στα γέλια αν του χαλάσει η LG μεταξύ 2 και 3 ετών, έτσι;
giokou Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Αν είμεθα και τότε εδώ, τα ματαλέμε φίλε μου!!! Αυτό δεν είναι επιχείρημα, μάλλον παίζεις... ΟΚ τότε, αν χαλάσει στα 5 χρόνια η LG, μου επιτρέπεις να κάνω το ίδιο σε σένα? Δε βγάζει πουθενά αυτή η λογική...
Skr1ll3x Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Επειδη το θεμα εγγυησης παντα ειναι "να μην σου τυχει", πχ αν εισαι γεννημενος γκαντεμης μπορει να σε βρει η καταστροφη στα 3χρονια και 1μερα (πχ).. Η 23'' Samsung που εχω τωρα εκλεισε 5ετια, εφαγε του κοσμου τα ανεβοκατεβασματα τασης και διακοπες, (δεν εχω ups ακομα) και πριν κατι μηνες παρουσιασε το πρωτο dead pixel.. Ειναι να μη σου τυχει.. οποτε προτιμω να κοιταξω το θεμα ποιοτητα/εμφανιση πρωτα.. Τα φαγε τα λεφτα της ασπροπροσωπα και χωρις κανενα παραπονο..
phanispal Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Τα πράγματα είναι απλά: Η μία δίνει 2 έτη, η άλλη 3. Εσύ προτείνεις LG με την καταπληκτική λογική ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα προτείνουν Dell. Ωραίος..
giokou Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Τα πράγματα είναι απλά: Η μία δίνει 2 έτη, η άλλη 3. Εσύ προτείνεις LG με την καταπληκτική λογική ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα προτείνουν Dell. Ωραίος.. Δεν είπα εγώ αυτό. Μη μου βάζεις λόγια. Δεν είναι τόσο απλά, όταν μπαίνει η προσωπική αισθητική δυναμικά στο παιχνίδι. Αυτό που κάνεις, λέγεται ισοπέδωση και δεν μου αρέσει καθόλου, γι' αυτό και σχολίασα. Επειδη το θεμα εγγυησης παντα ειναι "να μην σου τυχει", πχ αν εισαι γεννημενος γκαντεμης μπορει να σε βρει η καταστροφη στα 3χρονια και 1μερα (πχ).. Η 23'' Samsung που εχω τωρα εκλεισε 5ετια, εφαγε του κοσμου τα ανεβοκατεβασματα τασης και διακοπες, (δεν εχω ups ακομα) και πριν κατι μηνες παρουσιασε το πρωτο dead pixel.. Ειναι να μη σου τυχει.. οποτε προτιμω να κοιταξω το θεμα ποιοτητα/εμφανιση πρωτα.. Τα φαγε τα λεφτα της ασπροπροσωπα και χωρις κανενα παραπονο.. Στον άλλον πες τα αυτά, που μαζί με κάποιους άλλους έχουν βαλθεί να μας λωλάνουν. Αν κάτι δε σου αρέσει, δε το παίρνεις με το στανιό. Έστω κι αν έχεις ένα χρόνο λιγότερο εγγύηση και είναι εξαιρετικά αμφίβολες και αστείες οι αυθαίρετες προβλέψεις τύπου ''Μου επιτρέπεις να λιώσω στα γέλια αν του χαλάσει η LG μεταξύ 2 και 3 ετών, έτσι;'' Έχει τη λογική του ΚΑΙ αυτό. Δεν υπάρχει μόνο η λογική των άλλων...
Skr1ll3x Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Κοιταχτε... αν απο θεμα ποιοτητας κυμενομαι στο ιδιο range και με τις 2, και δεν υπαρχει καμμια τραγικη διαφορα.. τοτε ναι θα παω στο θεμα εμφανισης που ειναι το επομενο στοιχειο που βλεπεις σε καθημερινη βαση, και σε αυτο τουλαχιστον ειναι πιο μπροστα η LG.. Για την εγγυηση ανεφερα την αποψη μου, αν και δεν θυμαμαι αν ακομα η LG εχει 0pixel εγγυηση, που αυτο οντως πρεπει να το εχει αλλιως μετα αλλαζει το πραγμα..
phanispal Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Πού είδες την ισωπέδωση ακριβώς; Είπα κάτι που ισχύει, ότι η μία έχει 2 έτη εγγύηση και η άλλη 3. Η εμφάνιση μιας οθόνης είναι απ' τα λίγα πράγματα που θεωρώ υποκειμενικά, και όντως το τελευταίο design των Dell δεν αρέσει ούτε σε μένα. Αν αρέσει στον TS, με γεια του με χαρά του.
giokou Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Πού είδες την ισωπέδωση ακριβώς; Είπα κάτι που ισχύει, ότι η μία έχει 2 έτη εγγύηση και η άλλη 3. Η εμφάνιση μιας οθόνης είναι απ' τα λίγα πράγματα που θεωρώ υποκειμενικά, και όντως το τελευταίο design των Dell δεν αρέσει ούτε σε μένα. Αν αρέσει στον TS, με γεια του με χαρά του. Είδες λοιπόν που κατέληξες, στα ίδια με μένα? Γιατί όλος αυτός ο σαματάς προηγουμένως λοιπόν φίλε μου??? Δεν έχουμε όλοι την ίδια άποψη περί υποκειμενικών κριτηρίων.
phanispal Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Έστω κι αν έχεις ένα χρόνο λιγότερο εγγύηση και είναι εξαιρετικά αμφίβολες και αστείες οι αυθαίρετες προβλέψεις τύπου ''Μου επιτρέπεις να λιώσω στα γέλια αν του χαλάσει η LG μεταξύ 2 και 3 ετών, έτσι;'' Δεν έχουμε δει να συμβαίνουν λίγες φορές αυτά. Αλλά μη μου πεις ότι δε θα 'ταν αστείο να συνέβαινε κάτι τέτοιο μετά απ' όλα αυτά που είπαμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα