Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να μοιραστω την σκεψη μου...

Οι ταχυτεροι ssd αντε να πιασουν ~550ΜΒ/s (μονο δωσε)

Το υπαρχον thunderbolt υποστηριζει ~1.2GB/s παρε-δωσε (ελληνιστι)

Ενα συγχρονο pc (αντε ενα καλο συγχρονο pc) αντε να εχει 16GB μνημης που μπορουν να καλυψουν για ~15sec τα 1.2gb/s μετα μπουκωσε το συστημα και θα παει (στην καλυτερη) με ~550mb/s. Οποτε για μια ταινια 4Κ αντιγραφη ή ξερω γω τι αλλο που θα ειναι καμποσα Giga, απο συστημα σε συστημα δεν ειναι καλυμενοι...

Πχ. Οταν μια ταινια fullHD απο blueray ειναι κοντα 40Gb, μια 4Κ θα πιανει καμια 150Gb. Αρα για καθε ταινια πρεπει να εχουμε εναν ssd 200αρι τελευταιας γενιας για να μπορουμε στην καλυτερη να εξυπηρετουμε στο ~50% το υπαρχον thunderbolt... και μονο προς μια κατευθυνση!

...και ολο αυτο τους εβαλε σε σκεψη οχι να βελτιωσουν το πιο αργο υποσυστημα ενος PC (τους σκληρους και το sata)... αλλα το thunderbolt...

Μαλιστα!

• Like 1
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κεραυνογατες....

Τι μου θυμισες ρε φιλε???

Αλλα οπως ειπε και ο/η Grnrg

Πιασ´τ´αυγο και κουρευτο..

Αντι να στρωσουν τις ταχυτητες εκει που

πραγματικα πονανε(σκληροι δισκοι για τον πονο του αλλου)

Βελτιωνουν τα καλωδια.Οχι οτι το βλεπω τελειως αρνητικα

αλλα εδω οι περισσοτεροι που δεν εχουν αλλαξει προσφατα πισι-λαπτοπ δεν εχουν ουτε usb3 και θα τρεξουν να αναβαθμισουν το κεραυνοκερατο τους??

• Super Moderators
Δημοσ.

Αντι να στρωσουν τις ταχυτητες εκει που πραγματικα πονανε(σκληροι δισκοι για τον πονο του αλλου) Βελτιωνουν τα καλωδια.

και τι σχέση έχει αυτό με την Intel? αν θες ταχύτητα παίρνεις SSD όχι HDD...

Οχι οτι το βλεπω τελειως αρνητικα αλλα εδω οι περισσοτεροι που δεν εχουν αλλαξει προσφατα πισι-λαπτοπ δεν εχουν ουτε usb3 και θα τρεξουν να αναβαθμισουν το κεραυνοκερατο τους??

laptops/desktops (Intel) από το 2011 και μετά είναι με USB3.0, αν πήραν τότε κάποιοι σύστημα χωρίς usb3.0 δεν φταίει κανείς, ας πρόσεχαν...
Δημοσ.

εννοείται πως και οι ssd μάλλον (εάν διαχειριστεί σωστά το thunderbolt) θα εγκαταλειψουν το sata και θα υιοθετήσουν το κεραυνοκαλώδιο για σύνδεση. ήδη πολλοί έχουν εκφράσει πως οι ταχύτητες των ssd ξεπερνούν τα 600mb/s του sata ,απλώς περιορίζονται από την υπάρχουσα έκδοση του. έχουν εκφραστεί ανάγκες για το sata 4 και 1,2 GB/S άρα εάν πάνε στο thunderbolt και δεν εξελίξουν το sata θα είναι ένα πολύ σπουδαίο άλμα για τους δίσκους.

• Super Moderators
Δημοσ.

έχουμε δει/διαβάσει για υλοποίηση thunderbolt σε εσωτερικό port για δίσκους?

Δημοσ.

οι ssd θα πεθανουν πολυ συντομα thresh. Ο κβαντομαγνητισμος αναπτυσσεται για πολυ γρηγορες ταχυτητες. Ελληνων θαυμα και αυτο. Πανεπιστημιου κρητης αν δεν απατωμε

• Super Moderators
Δημοσ.

οι ssd θα πεθανουν πολυ συντομα thresh. Ο κβαντομαγνητισμος αναπτυσσεται για πολυ γρηγορες ταχυτητες. Ελληνων θαυμα και αυτο. Πανεπιστημιου κρητης αν δεν απατωμε

όταν λες πολύ σύντομα, πόσο εννοείς? 10-20 χρόνια? :P
Δημοσ.

πολυ πιο συντομα, οι ssd μου θυμιζουν τα διπλα καρμπυρατερ πριν βγει το injection. Θα σταματησουν τα μηχανικα μερη συντομα. Τροποι υπαρχουν πολλοι. Τον πιο εμπορικο και φθηνο ψαχνουν για την ερευνα

• Super Moderators
Δημοσ.

πολυ πιο συντομα, οι ssd μου θυμιζουν τα διπλα καρμπυρατερ πριν βγει το injection. Θα σταματησουν τα μηχανικα μερη συντομα. Τροποι υπαρχουν πολλοι. Τον πιο εμπορικο και φθηνο ψαχνουν για την ερευνα

εντός 10ετίας? ούτε με χειροβομβίδες όμως...
  • Super Moderators
Δημοσ.

εδώ θα είμαστε...

αν πιστεύεις ότι σε 2-3 χρόνια όχι μόνο θα κυκλοφορήσουν αλλά θα είναι και φτηνά, δεν θέλω καν να αναφέρω ότι δεν παίζει να τα αφήσουν τόσο εύκολα αυτοί που έχουν την αγορά των SSD/HDD...

Δημοσ.

εγω ελπιζω να μην υπαρχει παντως ακομη αυτη η απαρχαιωμενη τεχνολογια των δισκων.

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά άλλο τι ελπίζεις και άλλο τι γίνεται...

χρειάζεται να θυμήσω πόσες φοβερές και τρομερές τεχνολογίες έχουμε διαβάσει σε ειδήσεις τα τελευταία 10 χρόνια και δεν τις έχουμε δει ακόμα ούτε καν σε πανάκριβα προϊόντα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...