Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πειτε μου ρε παιδια αν ειμαι παραλογος…

Προσφατα τρωω τον παπα της wind και κανω φορητοτητα 2 γραμμες. Οικογενειακο πακετο.

Να μην τα πολυλογω με τελη, ΦΠΑ, εκπτωσεις και τα σχετικα βγαινει στα 62 ευρω περιπου. Μου ερχεται ο πρωτος λογαριασμος 178 ευρω. Περιλαμβανει αναλογικα το κοστος χρησης 20 ημερων καθως και το παγιο του επομενου μηνα. Ξερω ότι η γυναικα μου το ξεφτιλιζει το κινητο (εχει προγραμμα με 1000 λεπτα προς ολους και δεν φτανει) επομενως βλεπω και μια χρεωση στο νουμερο της 35 ευρω επιπλεον αλλα δεν μου φαινεται περιεργο. Ελα όμως που παλι δεν βγαινει η σουμα. Μπακαλικα κανω ένα γρηγορο υπολογισμο

20/30 Χ62(αναλογικη χρεωση) + 62(παγιο επομενου μηνα) + 35(εξτρα  χρηση) = 138 ευρω περιπου.

Μεχρι  τα 178 μεγαλη διαφορα για να μπορει να καλυφθει από αυξηση των τελων κινητης λογω της εξτρα χρησης.

Τελοσπαντων αναλυοντας σε βαθος το λογαριασμο βρισκω τα εξης 2 κορυφαια.

1. Η αναλογικη χρεωση των πρωτων 20 ημερων εγινε ως εξης

20/28(Φλεβαρης) x 62 = 44,29 αντι για (3/28(Φλεβαρης)+17/31(Μαρτης) = 40,64.

Εξυπνο δεν είναι μεγαλη διαφορα αλλα ποιος θα το ψαξει?

1. Εδώ είναι το κορυφαιο. Στην αναλογικη χρεωση του πρωτου διαστηματος των 20 ημερων δεν υπαρχει αναλογικη εκπτωση από την προσφορα που υποτιθεται ότι πηρα! Το πληρωνεις αυτουσιο. Και η απαντηση τους είναι ότι το προβλημα λεει είναι του συστηματος το οποιο δεν μπορει σε ένα τιμολογιο να περασει 2 εκπτωσεις! Αλλα 2 χρεωσεις μπορει να περασει απανταω εγω!

Το κερασακι στην τουρτα ηταν η τηλεφωνητρια που με «εξυπηρετησε» η οποια και ειρωνικη φουλ ηταν αλλα και τελειως καθυστερημενη αφου δεν μπορουσε καν να αντιληφθει ότι εμενα σαν πελατη δεν με απασχολει το «συστημικο» τους προβλημα αλλα η τελικη χρεωση. Και η ειρωνικη της απαντηση ηταν ότι «μην στεναχωριεστε κυριε δεν θα τα χασετε τα 20-25 ευρω που προκυπτουν, την εκπτωση θα την παρετε στο ακεραιο συνολικα σε 12 τιμολογια.» Δεν μπορουσε να αντιληφθει ότι με αυτόν τον τροπο με υποχρεωνει για να παρω την εκπτωση να κατσω τουλαχιστον 12 μηνες και 20 μερες ενώ εχω υπογραψει για 12 μηνες.

Τελοσπαντων περιμενω μια υπευθυνη απαντηση από το αρμοδιο τμημα και αν δεν με εξυπηρετησουν εχω φυγει σφαιρα. Ξανα φορητοτητα προς τα πισω. Ειλικρινα χ3στηκ@ για τη διαφορα των 20 και 30 ευρω.(Αν και στις μερες μας κι αυτά πονανε). Αλλα την κοροιδια και την κουτοπονηρια τη σιχαινομαι οσο δεν παει.

Υ.Γ. Αν και μελος καποιο καιρο δεν εχω ξαναγραψει. Λιγο ακομψο για πρωτο ποστ….Καλως σας βρηκα χαχαχα

Δημοσ.

καλά έκανες και επέμενες στο πρόβλημα και όντως είναι πρόβλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα εξυπηρετηθείς.

να ξέρεις πάντως όπου και να πας στον πρώτο μήνα υπάρχουν αυτά τα μικροπροβλήματα.

πήγαινε και σε κατάστημα.

Δημοσ.

μία ερώτηση να κάνω εγώ...όταν αγοράζετε ένα πακέτο και υπογράφετε συμβόλαιο, διαβάζετε όλα όσα υπογράφετε, μαζί με τα ψιλά γράμματα?υπάρχουν και περιπτώσεις που όντως έχουν κάνει (εσκεμμένα ίσως) λάθος οι εταιρείες και χρεώνουν παραπάνω αλλά είναι λίγες, κι επίσης δεν έχω αντιμετωπήσει κανένα θέμα με χρεώσεις γιατί κοιτούσα και στα ψιλά γράμματα (τις ΕΠΙΠΛΕΟΝ χρεώσεις που βάζουν)

και προπάντων δεν βασίζομαι ΠΟΤΕ στα λόγια των πολιτών, μόνο στα υπογεγραμμένα χαρτιά που είναι ουσιαστικά και τα αποδεικτικά μου στοιχεία.

• Like 1
Δημοσ.

εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες ougkabouga αλλα οχι δεν διαβαζω τις λεπτομερειες και τα ψιλα γραμματα σε τετοια συμβολαια. Τα διαβαζω σε πολλα συμβολαια αλλα σε συμβολαια συνδεσης κινητης δεν το εχω κανει και δεν θα το κανω ποτε. Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που αξιζει και πρεπει να ξεψυρισεις την παραμικρη λεπτομερεια αλλα αν φτασω σε σημειο να το κανω για τετοια πραγματα καλυτερα να παω να φουνταρω. Ειναι θεμα ζυγισματος, προτεραιοτητων και δυνατοτητας διαθεσης χρονου..

Παρολαυτα να εισαι σιγουρος οτι ακομα κι αν υπαρχουν ψιλα γραμματα στο χαρτι που υπεγραψα δεν σημαινει οτι δεν μπορω να βρω το δικιο μου. Ειναι και ηθικο το θεμα.

Δημοσ.

απλά να ξέρεις πως αν δεν διαβάζεις εξολοκλήρου το συμβόλαιο , μην βρεθείς να στην πούνε κι από πάνω του στυλ "συγγνώμη κύριε αλλά σύμφωνα με την παράγραφό ΧΧΧ άρθο ΧΧΧ (σε φωνή Λυκουρέζου λολ) στο συμβόλαιο που έχετε υπογράψει είσαστε λάθος"

το ρητό "το πουλί σου και την υπογραφή σου να προσέξεις που τα βάζεις" δεν είναι τυχαίο.

λεφτά τους σκας, γιατί να μην αφιερώσεις λίγο χρόνο να διαβάσεις τους όρους προς την εταιρεία που πληρώνεις? εξάλλου δικαίωμά σου είναι, μην το αυτο-στερήσε!

Δημοσ.

καλά έκανες και επέμενες στο πρόβλημα και όντως είναι πρόβλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα εξυπηρετηθείς.

να ξέρεις πάντως όπου και να πας στον πρώτο μήνα υπάρχουν αυτά τα μικροπροβλήματα.

πήγαινε και σε κατάστημα.

συμφωνώ μαζί σου :( πάντως σε κατάστημα βρίσκεις κάποια άκρη...

• Super Moderators
Δημοσ.

Ο πρώτος λογαριασμός στην wind περιλαμβάνει και προκαταβολή παγίων και αν έχεις 2 γραμμές μαζί μετράνε διαφορετικά οι ημέρες ενεργοποίησης αναλόγως το πότε ενεργοποιήθηκε η φορητότητα από το κάθε νούμερο.

Δημοσ.

προσωπικα πιστευω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου κανουν πιστωση το ποσο που λες.απλα να επιβεβαιωσεις οτι υπαρχει το αιτημα σου.παρε τηλ στην εξυπηρετηση πελατων.(6158000)

επιπλεον σου ειπαν οτι αν εχεις και σταθερο στην wind εχεις εκπτωση 10ε σε καθε γραμμη?

δες σε ποια εταιρεια κανει τα περισσοτερα τηλ η γυναικα σου.αν ειναι κοσμοτε δες αυτο http://www.insomnia.gr/topic/480961-αληθινή-προσφορά-cosmote/.

υ.γ. νομιζω δεν εχεις δικαιωμα υπαναχωρησης οποτε δεν μπορεις και να φυγεις

Δημοσ.

billdanos το γνωριζω. καθε νουμερο το εξετασα χωριστα. στην αναλυση μου εδω τα εβαλα ολα μαζι για απλοποιηση, μηπως και ειναι ποιο κατανοητα. κατα τα αλλα η ενεργοποιηση εγινε ταυτοχρονα και στα 2.

kage και γω πιστευω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην ικανοποιησουν το αιτημα μου γιατι στην τελικη μιλαμε και για αστειο ποσο συν το γεγονος οτι δεν το χανουν απλως το μοιραζουν ποιο σωστα. αν προτιμουν να χασουν 2 γραμμες για κατι τετοιο παω πασο. σχετικα με την καταχωρηση του αιτηματος μου, μου ηρθε μηνυμα επιβεβαιωσης καταχωρησης αιτηματος στο κινητο.

αυτο με το σταθερο της wind και την εκπτωση που αναφερεις το εχω δει αλλα οχι τοσα πολλα οσα λες. Δεν το θυμαμαι ακριβως πως παει αλλα νομιζω οτι με πακετο double play εχεις μια εκπτωση στον συνολικο οικογενειακο λογαριασμο που ξεκιναει απο 5 και φτανει τα 10 ευρω αναλογα το double play (small, medium, large). Τελοσπαντων θα το κοιταξω. 

σχετικα με το αν μπορω να φυγω ή οχι, σε σχετικο ερωτημα που εκανα στην εταιρια μου ανεφεραν οτι δεν υπαρχει θεμα εφοσον πληρωθουν οι λογαριασμοι (178 + τρεχον) και φυσικα το ποσο της εκπτωσης λογο προσφορας καμια 40αρια ευρω.

Δημοσ.

Μου ηρθε σημερα ενα ξερο sms....σας ενημερωνουμε οτι μετα απο ελεγχο του λογαριασμου σας δεν διαπιστωθηκε λανθασμενη χρεωση...χαχαχαχα Θαρρεις και γω τους ειπα οτι δεν κανανε σωστα τις προσθαφαιρεσεις. Anyway ειναι προβλημα που εχω αντιμετωπισει με ολες τις "μεγαλες" εταιριες στις οποιες οι ευθυνες χανονται καπου στο δρομο μεταξυ "συστηματος" και "πολιτικης της εταιριας". Και μια ζωη ενας κακομοιρος τηλεφωνητης ο οποιος ειναι εκει για να μεταφερει τα παραπονα στο "συστημα"

Σε 15 μερες περιπου μου ανοιγει η δυνατοτητα φορητοτητας. Επιστροφη στα γνωστα λημερια.

Υ.Γ. Ειμαι περιεργος να δω τι θα μου αντιπροτεινει η τηλεφωνητρια της wind που θα με παρει τηλεφωνο οταν θα λαβουν το αιτημα φορητοτητας.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υ.Γ. Ειμαι περιεργος να δω τι θα μου αντιπροτεινει η τηλεφωνητρια της wind που θα με παρει τηλεφωνο οταν θα λαβουν το αιτημα φορητοτητας.

Πιθανόν κάτι πολύ καλό...Εντάξει μπορεί με όλα αυτά με τις χρεωσεις και τους υπολογισμούς να σε βασανίζει (αλλά νομίζω ότι όλοιο οι παροχοι σε αυτά τα πράγματα τα ίδια χάλια είναι), τουλάχιστον όμως έχει τις οικονομικότερες προσφορες... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...