giokspy Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Λοιπόν εχω ένα παλιο dell inspiron 1520 το οποιο δεν ανοιγει. Δειχνει παρα παρα πολυ αχνα, σχεδον δε φαινεται, το λογοτυπο της dell και μετα τιποτα. Δε δουλευει ουτε το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη. Δοκιμασα εξοδο σε οθονη απο vga αλλα δε δειχνει τιποτα. Αν ηταν προβλημα στην οθονη δεν επρεπε να δειχνει εστω το λογοτυπο στην εξωτερικη οθονη? Τεσταρα μνημη και ειναι οκ όπως και ο σκληρος. Νομίζω οτι το laptop εχει chipset intel 965 με ενσωματωμενη gpu και επεξεργαστη core 2duo T7250. Καμμια ιδεα κανεις? Αξιζει η επισκευη? Λετε κνα καηκεο επεξεργαστης?
WalkerSW Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Επεξεργαστής λιγο απιθανο να καηκε. Αν δεν δειχνει και σε εξωτερική οθόνη μαλλον για mobo μιλαμε. Και όχι δεν συμφέρει η επισκευή!
coolerman Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 μητρική αγορά απο εξωτερικό περιπού μτχ 70/80 ευρω καινούρια έχει 130/140 ευρώ
WalkerSW Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 μητρική αγορά απο εξωτερικό περιπού μτχ 70/80 ευρω καινούρια έχει 130/140 ευρώ Και συμφέρει αυτό για ένα λαπτοπ που σ επεριπτωση πωλησεις με το ζορι να επιανε τα 100Ε
coolerman Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Και συμφέρει αυτό για ένα λαπτοπ που σ επεριπτωση πωλησεις με το ζορι να επιανε τα 100Ε δέν νομίζω να συμφέρει..απλώς έγραψα τιμές για να πάρει μια "γεύση". μπορεί να θέλει να το επισκευασει ο φίλος.αναλόγως πώς σκέφτεται ο καθένας. ανταλλακτικά.. η επισκευή!
giokspy Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Αρα τον πάω για πώληση σαν ανταλλακτικά? εχω ενα παλιό acer με που εχει πάνω τον T5500, να υπόθεσω οτι δεν ειναι συμβάντος ο T7250 του dell? δοκίμασα να τον βάλω πάνω αλλά άρχισε να ζεσταινεται και μετα που του βαλα το δικο του δεν ξεκινουσε . Ευτυχωs ξεκινησε ξανα ο acer. Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα