Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το χειρότερο ever του skype είναι οτι αν το φορτώσεις στο κινητό με andtroid ενσωματώνονται οι επαφές του skype με τις υπόλοιπες του τηλεφώνου.

δεν φταιει το skype για αυτο αλλα το smartphone σου καπου εχει επιλογη προβολης επαφων και απλα βγαζεις τις επαφες skype

Δημοσ.

Προσωπικά μιλώντας πάντα, συνήθεια είναι έχει διαφορές αλλά δεν είναι κάτι κουλό (το χρησιμοποιώ σε windows ipad και android) απλά όλοι να γκρινιάξουν θέλουν.

1) μιλάμε για ένα προϊόν της Microsoft, πραγματικά δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος σε αυτό το σύμπαν που να πιστεύει ότι δεν θα έχει bug ή αστάθεια στην αρχή είναι Microsoft δεν γίνετε είναι κανόνας .

2) θέλετε να μου πείτε ότι στο msn πότε δεν είχατε κολλήματα bug η αστάθεια και όλα παιζαν καλά ή ότι κάθε φορά που έκαναν αναβάθμιση στο msn η αλλαγές ήταν εύκολες

3) σκεφτείτε ότι υπάρχει μια τεραστία βάση με χρήστες που πρέπει να ενοποιηθεί, αντικειμενικά είναι πολύ δύσκολο σαν εργασία να γίνει αυτό

Δημοσ.

απάντηση για το πρόβλημά μου από το κομμιουνιτυ του σκαηπ:

-------------------------------------------

Try to uninstall the 6.3 version and install the previous 6.2.0.106 version using this msi-installer:

http://download.skype.com/msi/SkypeSetup_6.2.0.106.msi

It seems that Skype engineers have identified the reason for the issue and a fix is promised to be included in the next update:
http://community.skype.com/t5/Windows-desktop-client/Skype-6-3-won-t-run-past-login/m-p/1483145/highlight/true#M125346

Δημοσ.

Και σήμερα απλά δεν δουλεύει το skype.

edit: Μου έλεγε skype home is unavailable αλλά μάλλον έφταιγε η σύνδεση μου. Συγγνώμη skype που σε κατηγόρησα χωρίς λόγο..

Δημοσ.

Και σήμερα απλά δεν δουλεύει το skype.

edit: Μου έλεγε skype home is unavailable αλλά μάλλον έφταιγε η σύνδεση μου. Συγγνώμη skype που σε κατηγόρησα χωρίς λόγο..

Δεν πειράζει ωρέ. Πες του να βγείτε για καφέ, να τα πείτε από κοντά να λυθούν όλα.

Σε μένα μπαίνει κανονικά το msn, αλλά δεν εμφανίζεται καμία επαφή διαθέσιμη. Η αρχή του τέλους...

Δημοσ.

Αυτό θα μου το απαντήσεις ο ίδιος όταν κάτσεις και συγκρίνεις κάμποσους IMs σε C/Python/Java και βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα πάνω σε λειτουργικότητα, σταθερότητα και ευκολία για το μέσο χρήστη.

Τι σχέση έχει η JAVA με τη λειτουργικότητα, τη σταθερότητα και την ευκολία για το μέσο χρήστη που προσφέρει ένα πρόγραμμα; Με την ίδια λογική μην οδηγήσεις αμάξι αν είναι toyota και όχι opel...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε μένα μπαίνει κανονικά το msn, αλλά δεν εμφανίζεται καμία επαφή διαθέσιμη. Η αρχή του τέλους...

Σημερα μπήκα και εδειχνε κανονικά την επαφη μέσα.

Η τελική ημερομηνία για κλείσιμο του μσν πότε ειναι;

Επεξ/σία από mary1
Δημοσ.

Πραγματικά να πάει να μπιπ και το skype και η microsoft μαζί. Δεν ανανεώνεται συχνά η κατάσταση των επαφών και στέλνεις σαν μλκας ενώ έχει βγει ο άλλος και περιμένεις απάντηση επίσης σαν μλκας.

Και όχι δεν θέλω να εγκαταστήσω άλλες εκδόσεις μήπως και διορθωθεί, θα προτιμούσα να μην υπήρχε ή να φρόντιζαν να κάνουν το skype ανθρώπινο πριν κουβαλήσουν τόσο κόσμο.

Ούτε να βάζω 2-3 εφαρμογές πάνω απ το skype για να το βελτιώσω θέλω ούτε να ψάχνω καλύτερες εκδόσεις του.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...