Directx Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Κρίμα, υπήρξε εξαιρετικό εργαλείο (το αμέσως προηγούμενο ήταν το ICQ -πολύ καλό επίσης) για text-messaging. Το Skype δεν μου αρέσει, συνεπώς γύρισα στο Google Talk client το οποίο αν και το βρίσκω εξαιρετικά μινιμαλιστικό με εξυπηρετεί καθώς έρχεται ενσωματωμένο στο Android κινητό μου (κανένας λόγος να βάλω πάνω Skype for Android ή Viber και άλλα τέτοια..) οπότε με *βολεύει.. * Στην έκδοση για κινητά υποστηρίζει και Voice/Video calls οπότε καλύπτει διάφορες περιπτώσεις χρήσης.
Jikail Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Όλο bugs είναι το σκαιπ: σε κάθε τι που γράφω (ή μου γράφουν) δεν φαίνεται η δεξιά άκρη του τελευταίου χαρακτήρα κάθε γραμμής.. Δεν έχω ξαναδει κάτι τέτοι.
gatokoritso Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μας δουλεύεις υποθέτω ε? Θα αναφέρω μερικά σημαντικά του μειονεκτήματα: Το μισό παράθυρο συνομιλίας από πάνω είναι ένα κενό άσπρο πράμα με λίγα στοιχεία του συνομιλητή το οποίο αν κλείσεις δεν βλέπεις την εικόνα του. Το 50% του παραθύρου δεξιά και αριστερά είναι καλυμένο με κάτι άσπρα άχρηστα πλαίσια και γράφεις σε ένα μικρό πλαίσιο στην μέση χωρίς να υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης των μεγεθών. Δεν υποστηρίζει διαφορετικές γραμματοσειρές για τους συνομιλητές για να ξεχωρίσεις εύκολα ποιος λέει τι. Δεν υποστηρίζει tabbed chat. Δεν μπορείς να κάνεις block με δεξί κλικ σε μια επαφή και δεν βρίσκω πως και αν μπορείς να κάνεις. Αν δεν γίνεται είναι αστείο, αν γίνεται και δεν το βρίσκω είναι πάλι αστείο για ένα τέτοιο πρόγραμμα. Συχνά δεν ανανεώνεται η κατάσταση των επαφών. Συχνά δεν έρχονται μηνύματα. Με το windows messenger μπορούσα να μπω ταυτόχρονα με δύο λογαριασμούς απ το ίδιο pc με χρήση του plus ενώ στο skype δεν βλέπω να γίνεται κάπως και το plus είναι γτπ. Με το windows messenger όταν ήμουν συνδεδεμένος από πολλές συσκευές ταυτόχρονα μπορούσα από την μία να αποσυνδέσω τις άλλες, στο skype δεν βλέπω να γίνεται κάπως. Αυτά τα λίγα με ενοχλούν μέχρι στιγμής στο μια χαρά skype. Σίγουρα άλλους θα τους ενοχλούν κι άλλα πράματα.(αν έχετε λύσεις για κάποια από τα παραπάνω πείτε τίποτα) 1)το παραθυρακι εννοεις κλεινει αμα πεσει ή γραμμη?τι να το κανω ανοιχτο αμα δεν το χρησιμοποιω? 2)δεν με ενοχλει τι εχει γυρω εγω βλεπω τη μουρη του αλλου μου φτανει 3)ποτε δεν ασχοληθηκα. 4)οκ αυτο θα ηταν καλο αν το εβαζαν. 5)δεν εχω ασχοληθει 6)δεν μου εχει τυχει.συνηθως μπαινω fixed ωρες που ξερω ποιοι ειναι online 7)δεν μου εχει τυχει μεχρι τωρα ισως φταει που προτιμω να μιλαω απο τ να γραφω 8)ενα εχω μονο 9)δεν γινεται και βασικα δεν μου εχει χρειαστει δεν εκανα πλακα στο πρωτο μνμ.εγω χαλαρη χρηση κανω και με βολευει..
Black Demis Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Επειδή βλέπω πως είναι το κατάλληλο thread για δεινοσαύρους και παρατήρησα κάμποση παραπληροφόρηση/άγνοια στα comments ας ρίξω κι εγω τα 2¢ μου. Σιχαμένο gui; Πάμε google και ψάχνουμε skype4pidgin, υπάρχει για win, linux, mac. Με αυτό κάνουμε relay ουσιαστικά τα πάντα από το skype στο pidgin και το skype πέρα από το αρχικό login κάθεται στο tray και δεν το ξαναβλέπουμε, δουλεύουμε τα πάντα μέσω pidgin. Επίσης με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε OTR encryption στα chats μέσω skype, καθώς και άπειρα άλλα gui/security/customization plugins που υπάρχουν για το pidgin. Μοναδικό bug το οτι για να κάνεις accept ένα file send πρέπει να το κάνεις μέσα από το skype, δεν γίνεται μέσω pidgin. Resource hog; Βλέπω κάτι comments, οτι τρώει το skype 250mb ram, οκ ναι, προσωπικά σε μένα ακριβώς αυτήν την στιγμή: Skype: 54mb, Pidgin: 24mb, aMSN: 26mb. Άρα ακόμα και με τον συνδυασμό Skype+Pidgin είμαστε στα 78mb ram. Απ'όσο θυμάμαι αυτα τα άθλια τελευταία WLM τρώγανε > 100/150mb ram. Χαμένα μηνύματα; Όσον αφορά στα χαμένα μηνύματα στο skype, τελευταία από την 5 version και μετά, έχει προβλήματα στο API του, το καλύτερο που χετε να κάνετε είναι να βάλετε την version 5.8.0.158 για win και την version 2.2.0.35 σε linux. Στα win κλείνετε και το autoupdate με την αλλαγή ενός key στην registry κι έτοιμοι. Τέλος αν ψάχνουμε απλά alternative για video/voice calls τσεκάρουμε και το jitsi που ουσιαστικά είναι νέος multiprotocol open source client και υπόστηρίζει και encrypted video/voice streams μέσω ZRTP/SRTP. Μερικές μέρες πριν βγήκε και η version 2. Στα αρνητικά το οτι είναι σε java, όμως έχει πολλές προοπτικές. To point αυτού του σεντονιού είναι οτι επιλογές υπάρχουν, το θέμα είναι κατά πόσον κάποιος έχει την θέληση και την υπομονή να κάτσει να ασχοληθεί και να ψάξει λίγο το τοπίο. PS: @Thresh: Βάλε skype4pidgin, έχει και tabs 1. όχι και να τρέχει ένα κάρο προγράμματα για να έχω chat της προκοπής είπαμε....... 2. όταν μπαίνω με λογαριασμό που έχει 3 φίλους πιάνει 45 mb και ανεβαίνει μετά στα 50 άλλα όταν μπαίνω με το κανονικό μου λογαριασμό με 180 φίλους τότε μόλις το ανοίγω έτσι είναι και μετά πάει 250 http://img526.imageshack.us/img526/6092/86576860.jpg 3, εχω κάνει merge msn/skype με την εκδοσή 5χχ είχα θέματα (μην σου πω μόνο τελευταίες εκδόσεις της υποστήριζαν merge) 4. σχετικά με άλλο πρόγραμμα που λες είναι ότι δεν το έχει καποιος φίλος μου πρέπει να πείσω καμία 120++ άτομα να το βάλουν? (δυσκολαααααααααααααααααααααα) 1
potoula Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 σκέψου τι θα έχουν να λένε όσοι ξεκίνησαν τα πρώτα τους βήματα με το ICQ :D αληθεια υπαρχει ακομα αυτο?
Squalo Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 στο screenshot? πιο fugly πεθαίνεις... Μάλλον θα θεωρείται πια retro.. κ αναπολούν τα w95!
funbreaker Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μπορείς με δεξί κλικ εχει επιλογή αποκλεισμός του ατόμου. Δεν μπορώ για τις επαφές που έβαλα απ το μσν. 1)το παραθυρακι εννοεις κλεινει αμα πεσει ή γραμμη?τι να το κανω ανοιχτο αμα δεν το χρησιμοποιω? Εννοώ πως πιάνει την μισή οθόνη όντας ανοιχτό και αναγκάζεσαι να το κλείσεις και μετά δεν βλεπεις την εικόνα του άλλου. 2)δεν με ενοχλει τι εχει γυρω εγω βλεπω τη μουρη του αλλου μου φτανει Εμένα όμως που το θέλω για chat και όχι για βίντεο κλήσεις μου την σπάει να χάνω το 50% του χώρου και στις 2 διευθύνσεις με κενά λευκά περιθώρια. 3)ποτε δεν ασχοληθηκα. 4)οκ αυτο θα ηταν καλο αν το εβαζαν. 5)δεν εχω ασχοληθει 6)δεν μου εχει τυχει.συνηθως μπαινω fixed ωρες που ξερω ποιοι ειναι online 7)δεν μου εχει τυχει μεχρι τωρα ισως φταει που προτιμω να μιλαω απο τ να γραφω 8)ενα εχω μονο 9)δεν γινεται και βασικα δεν μου εχει χρειαστει δεν εκανα πλακα στο πρωτο μνμ.εγω χαλαρη χρηση κανω και με βολευει.. Όπως φαίνεται δεν κάνεις τόσο μεγάλη χρήση του chat γι αυτό δεν σου φαίνεται ελλειπές σε σχέση με το μσν.
bnvdarklord Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δεν μπορώ για τις επαφές που έβαλα απ το μσν. Όντως. Δεν νομιζω να ειναι θεμα οταν οι επαφες του msn μετατραπούν σε επαφες skype(γιατι το msn ακομα δουλευει απο οτι φαινεται). Θελω να πιστευω οτι μετα το κλεισιμο του msn θα προσθέσουν αρκετά features του στο skype, γιατι αλλιως θα φανε κραξιμο και θα χασουν κοσμο. 1
Millennium Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Άμα προσθέσουν features στο skype και γίνει πιο ανθρώπινος im τότε θα καλυτερέψει το πράγμα.Ως τότε θα τα ακούν. 1
keepgoing Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Ξέρουμε αν θα λειτουργεί η υπηρεσία απο πίσω ? και ενοοω αν θα μπορούμε ακομα να εχουμε το msn απο εφαρμογές οπως το pidgin Για κανα χρόνο ακόμα απο οτι είχα διαβάσει. Οπότε έχουμε ακόμα. Όταν μας κόψει βλέπουμε...
NikosKallithea Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Το χειρότερο ever του skype είναι οτι αν το φορτώσεις στο κινητό με andtroid ενσωματώνονται οι επαφές του skype με τις υπόλοιπες του τηλεφώνου.
The_Joker Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Σιχαινομαι παντως τη στιγμη που γυρναω το βραδυ σπιτι , στο κρεβατι , ανοιγω skype και laggarei ολο το συμπαν γιατι φορτωνει ολες τις συνομιλιες της ημερας σαν ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ !!! (ενα απλο μονοπυρηνο εχω , ειμαι πουρ)
Jastonas Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Εντάξει... τόσα προβλήματα έχει αυτό το skype. Εκεί όμως που λες EPIC FAIL είναι το γεγονός πως δεν κλείνει. Δηλαδή, απλά δεν κλείνει. Πατάς close και μένει εκεί ανοιχτό. Δεν υπάρχει Quit. Σιριουσλι. εδιτ: υπάρχει δηλαδή αλλά πρέπει να το googlareis. Μόνο από το system tray το κλείνεις. Όπως η πρώτη έκδοση του στο Android που σε όλα τα forum ο κόσμος ψαχνόταν και δεν έβρισκε το exit. Υπήρχε κάπου χωμένο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα