Chemical Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Εγω πάντως δεν διαβασα οτι θα κλέισει το MSN κάπου.
johnny.tifosi Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του skype αυτή την στιγμή είναι τα offline μηνύματα που άλλοτε παραδίδονται και άλλοτε όχι. Κατα τ'άλλα δυστυχώς το MSN είχε πεθάνει εδώ και πολύ καιρό (λόγω facebook ίσως), ενώ το Skype το χρησιμοποιούν πολλοί ακόμη.
SPANK Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Φαντάζομαι οτι σταδιακά απο αυριο θα κλείσει ? γιατι εμενα δουλευει μια χαρά μεχρι στιγμής 2
NikosKallithea Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Αλλη δουλειά κανει το skype, αλλη το fb, και τελείως διαφορετική το msn. Τωρα αν η ms αγόρασε το skype και θελει να τα οικονομήσει προσθέτοντας εκει τους χρήστες του msn. Θα παμε υποχρεωτικά σε κατι αλλo icq κλπ
XPHSTOS_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Long Live IRC!!!!! NeMeSiS Script, Scoop κτλπ.. Πάντως τα τελευταία χρόνια το μεγαλύτερο κομμάτι του IM που έκανα πήγε προς facebook πλευρά... 2
jerry007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Ποιο τέλος εποχής ρε παιδιά; Εγώ είμαι signed in και το λειτουργώ κανονικά 1
bnvdarklord Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δεν μπορείς να κάνεις block με δεξί κλικ σε μια επαφή και δεν βρίσκω πως και αν μπορείς να κάνεις. Αν δεν γίνεται είναι αστείο, αν γίνεται και δεν το βρίσκω είναι πάλι αστείο για ένα τέτοιο πρόγραμμα. Μπορείς με δεξί κλικ εχει επιλογή αποκλεισμός του ατόμου.
sugardad78 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Ποιο Nemesis ποιο Scoop... Mafia Script για τρελλα takeovers (τότενες) .::LiΝK::. In Da House! Πέρα από τις αναπολήσεις, Κρίμα για το Messenger, ΑΛΛΑ εγω (προσωπικά) σε Skype ΔΕΝ πάω, και με την πρόσφατη γιγάντωση του Viber (iPone, WinPho, Android, BB 10 with Voice calls - Symbian, Bada, Blackberry Text Only) Υπάρχουν πλέον σκέψεις και για υπηρεσία για PC με Instant messaging δυνατότητες(!) Οπότε (για εμένα) είναι σίγουρη η μετάβαση ... προς Viber όποτε και εφ'όσον βγεί κάτι τέτοιο!! (παίζω ήδη με Bluestacks+Viber σαν IM εδώ και πολύ πολύ καιρό)
sugardad78 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 ... και αυτους που κανανε dialup σε BBS ! Acrobase, Gate, Oasis, Matrix, Something Real, Mad dogs, Jokers & Aces, CyberDreams κτλ κτλ Ah, Those were the Dayz! ACiD Draw RuLEZ!
pluss Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Όλο τέλος εποχής ακούω και τέλος εποχής δεν βλέπω. Σε εμένα, πάντως, μέχρι στιγμής, μια χαρά λειτουργεί το Messenger.
helicoid Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Επειδή βλέπω πως είναι το κατάλληλο thread για δεινοσαύρους και παρατήρησα κάμποση παραπληροφόρηση/άγνοια στα comments ας ρίξω κι εγω τα 2¢ μου.Σιχαμένο gui;Πάμε google και ψάχνουμε skype4pidgin, υπάρχει για win, linux, mac. Με αυτό κάνουμε relay ουσιαστικά τα πάντα από το skype στο pidgin και το skype πέρα από το αρχικό login κάθεται στο tray και δεν το ξαναβλέπουμε, δουλεύουμε τα πάντα μέσω pidgin. Επίσης με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε OTR encryption στα chats μέσω skype, καθώς και άπειρα άλλα gui/security/customization plugins που υπάρχουν για το pidgin. Μοναδικό bug το οτι για να κάνεις accept ένα file send πρέπει να το κάνεις μέσα από το skype, δεν γίνεται μέσω pidgin. Resource hog; Βλέπω κάτι comments, οτι τρώει το skype 250mb ram, οκ ναι, προσωπικά σε μένα ακριβώς αυτήν την στιγμή: Skype: 54mb, Pidgin: 24mb, aMSN: 26mb. Άρα ακόμα και με τον συνδυασμό Skype+Pidgin είμαστε στα 78mb ram. Απ'όσο θυμάμαι αυτα τα άθλια τελευταία WLM τρώγανε > 100/150mb ram. Χαμένα μηνύματα; Όσον αφορά στα χαμένα μηνύματα στο skype, τελευταία από την 5 version και μετά, έχει προβλήματα στο API του, το καλύτερο που χετε να κάνετε είναι να βάλετε την version 5.8.0.158 για win και την version 2.2.0.35 σε linux. Στα win κλείνετε και το autoupdate με την αλλαγή ενός key στην registry κι έτοιμοι. Τέλος αν ψάχνουμε απλά alternative για video/voice calls τσεκάρουμε και το jitsi που ουσιαστικά είναι νέος multiprotocol open source client και υπόστηρίζει και encrypted video/voice streams μέσω ZRTP/SRTP. Μερικές μέρες πριν βγήκε και η version 2. Στα αρνητικά το οτι είναι σε java, όμως έχει πολλές προοπτικές.To point αυτού του σεντονιού είναι οτι επιλογές υπάρχουν, το θέμα είναι κατά πόσον κάποιος έχει την θέληση και την υπομονή να κάτσει να ασχοληθεί και να ψάξει λίγο το τοπίο.PS: @Thresh: Βάλε skype4pidgin, έχει και tabs 4
ntellos Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Στα αρνητικά το οτι είναι σε java, όμως έχει πολλές προοπτικές.Και γιατί η Java είναι αρνητικό στοιχείο;
helicoid Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Και γιατί η Java είναι αρνητικό στοιχείο; Αυτό θα μου το απαντήσεις ο ίδιος όταν κάτσεις και συγκρίνεις κάμποσους IMs σε C/Python/Java και βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα πάνω σε λειτουργικότητα, σταθερότητα και ευκολία για το μέσο χρήστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα