gtr Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 καλημερα σε ολους παρακαλω τα φωτα σας το συγκεκριμενο λαπτοπ μου εχει σπασει τα νευρα με μπλε οθονες του εκανα format με windows 7 και memtest και εξακολουθει το ιδιο προβλημα τι αλλο μπορει να ειναι. ευχαριστω εκ τον προτερων
coolerman Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 καλημερα σε ολους παρακαλω τα φωτα σας το συγκεκριμενο λαπτοπ μου εχει σπασει τα νευρα με μπλε οθονες του εκανα format με windows 7 και memtest και εξακολουθει το ιδιο προβλημα τι αλλο μπορει να ειναι. ευχαριστω εκ τον προτερων Site: http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/">BSOD:...και μετά τι;;
gtr Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 ευχαριστω φιλε μου για το λινκ εχω κανει τα πιο πολλα απο τα τεστ δεν μου εβγαλαν καποιο προβλημα αυτη τη στιγμη εχω αφαιρεση την μπαταρια και εχει καμια ωρα που δουλευει χωρις προβληματα εως τωρα τουλαχιστον μηπως υπαρχει προβλημα με την μπαταρια.
gtr Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 ξανα προβλημα με μπλε οθονη και επανεκινηση bccode: 1a
coolerman Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 ξανα προβλημα με μπλε οθονη και επανεκινηση bccode: 1a στείλε ένα προσωπικό μύνημα στο Gio θα σε βοήθησει η άνοιξε θέμα στο BSOD:.. και μετά τι;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα