Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια συγνωμη που γραφω εδω απλα ειμαι κοντα σε μια ανταλλαγη με ενα παλικαρι και εχουμε μια διαφωνια και θα ηθελα τα φωτα σας . ψαχνω να κανω τραμπα το laptop μου με ενα gaming pc η να το πουλησω . το παιδι μου προτεινε το alienware και η μονη διαφωνια ειναι οτι λογω του οτι δεν εχει monitor πρεπει να δωσει και καποια χρηματα για ενα monitor . 

απο κατω το τελευταιο μου μηνυμα στο παδι . ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ GURU ΤΩΝ PC

λοιπον για να καταλαβεις τι εννοω κοιτα τα παρακατω .

http://processors.fi...Intel-i7-3612QM αυτος ειναι ο δικος μου , ειναι ivybridge (οτι πιο καινουργιο πριν απο 2 μηνες) και εχει 94 γενικο σκορ. επισης σαν κοστος αναφερει 378 δολαρια .

http://processors.fi...1/Intel-i5-2320 αυτος ειναι ο δικος σου ο οποιος ειναι sandybridge δηλαδη μια γενια πισω . εχει σκορ 89 και προτεινομενο κοστος 219 δολλαρια.

ram φοραμε 6 giga και οι δυο αλλα ο δικος μου ειναι στα 1600 που ειναι πολυ γρηγορο χαρακτηριστικο .

οι καρτες γραφικων με προβληματιζουν διοτι αν και στα χαρτια εχω δυνατοτερη λογω των 2 mb αποκλειστικης ενω η δικη σου 1 mb φενεται οτι με κερδιζεις στο νημα λογω mghz. 

σκληρο εχεις μεγαλυτερο και πιο γρηγορο δεν το συζηταω και φυσικα ως desktop εχεις την δυνατοτητα αναβαθμισεις οποτε θες . 

με τα παραπανω φαινεται οτι μιλαμε για δυο καλα μηχανηματα και ας πουμε οτι ειναι ισης δυναμης (που δεν ειναι μονο ο επεξεργαστης μου ειναι 120 ευρω ακριβοτερος) ...ο δικος μου σου προσφερει και μια οθονη και blueray . 

εγω ειμαι αρκετα θετικος στην ανταλλαγη μιας που εχεις και εγγυηση στο μηχανημα αλλα θεωρω οτι ειναι απαρατητο να δωσεις + 150 για ενα monitor η εστω κατι λιγοτερο . επισης μην ξεχνας οτι τα alienware ειναι και λιγο ακριβοτερα στην ελλαδα λογω ονοματος και σπανιοτητας εισαγωγων . μπορω να φερω απο αμερικη με i7 και πολυ καλη καρτα γραφικων με 600 ευρω.

http://www.ebay.com/...=item43b9b285f8

Δημοσ.

ειναι καλυτερο ε ? που το βασιζεις αυτο ? ρωταω για να μαθω . εγω το θελω για πολυ απλη γενικη χρηση και για gaming ...απαιτητικο η μη αυτες ειναι οι δυο επιλογες μου αυτη την στιγμη . θεωρεις οτι μια ανταλλαγη των δυο χωρις οθονη απο την μερια του desktop θα ηταν δικαιη ? παρακαλω γινε λιγο πιο συγκεκριμενος θα βοηθησεις πολυ 

να πω επισης οτι και τα 2 εχουν εγγυηση για ενα χρονο ακομα οποτε και σε αυτο ισοπαλια 

Δημοσ.

Έχει αρκετά καλύτερη καρτα γραφικών το desktop και οι επεξεργαστες δεν μπορούν να συγκριθούν ευθέως, ο ένας είναι desktop ο άλλος για λάπτοπ. Αν τους συγκρίνουμε, ο i5 ίσως προηγείται λίγο. Τα 1600MHz της ραμ δεν λένε απολύτως τίποτα. Για τη δυνατότητα αναβάθμισης μην παίρνεις και όρκο, είναι λίγο περίεργα τα πράγματα με τα branded pc. Στη θέση σου θα πουλούσα το λαπτοπ και θα όριζα ένα μπάτζετ ώστε να στησω από το μηδέν gaming pc.

Το σίγουρο είναι ότι με 750 ευρώ (600+ 150 η οθόνη που έτσι κι αλλιώς θα δοθούν) φτιάχνεις καινούριο και πολύ καλύτερο pc από το συγκεκριμένο alienware.

• Like 1
Δημοσ.

θα ακολουθησω την συμβουλη σου ...οταν και αν ερθει η ωρα να φτιαξω το ντεσκτοπ ελπιζω να βοηθησεις !!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...