Bafurious Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Γεια σας, είμαι νέος στην παρέα του Insomnia και ζητάω προκαταβολικά συγνώμη αν τυχόν πόσταρα σε λάθος κατηγορία. Στο ψητό λοιπόν, έχω ένα σταθερό Η/Υ 3ετίας αγορασμένο από πλαίσιο (δεν ήξερα δεν ρώταγα?). Πρόσφατα άρχισε να τρώει κολλήματα με αποτέλεσμα να μην ανταποκρίνεται καθόλου και ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα να σβήνει μόνο του. Η εγγύησή του έλειξε τον περασμένο Δεκέμβριο. Σκληρός,λειτουργικό, θερμοκρασίες,ψύξη, παστούλα στην cpu όλα εντάξει.. Εδώ είναι το spec του: CPU : Intel Core i3 540 @ 3.07GHz RAM: Corsair Vengeance 2 x4gb κατεβασμένες στα 1333mhz λόγω μητρικής GPU: Nvidia GeForce GTS 450 1gb Μητρική: Foxconn H55MXV HDD: 932GB Seagate ST31000528AS ATA Device & 466GB Seagate ST3500418AS ATA Device (SATA) PSU: στα 550W εισαγωγή πλαισίου... OS: windows 7 x64 ultimate + ubuntu 12.10 x64 dual boot Για την εν λόγω μητρική δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για gaming και φυσικά υποψίαζομαι ότι έιναι στα πρόθυρα να παραδόσει πνεύμα. Θα ήθελα μερικές γνώμες και αν αξίζει η αντικατάσταση της. Επίσης αν είναι εύκολο ας μου πει κάποιος που θα βρω μητρική γιατί υπάρχει έλλειψη όπου και αν ρώτησα. LGA 1156 είναι το socket kai micro ATX ο τύπος. Θα προτιμούσα τουλάχιστον 1600mhz στη RAM και τιμή κάτω από 90ε. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
mikelamar Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Τροφοδοσία να κοιτάξεις αν έχεις καμία καβατζα ή έστω απο κανά γνωστό! Μάλλον αυτο ειναι για να σβήνει όλο το μηχάνημα. Sent from my iPhone using Insomnia 2
Bspus Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Γιατι δεν ψαχνεις στις αγγελιες για μια μεταχειρισμενη συμβατη με τα υπολοιπα εξαρτηματα σου? Προσφατα ειχα παρομοια προβληματα με ενα δικο μου συστημα 6ετιας οπου εφτιαγαν 2 πυκνωτες πανω στη μητρικη που ειχαν σκασει. Αντι να ψαχνω να αλλαζω τα παντα, βρηκα απλως μια ιδιας εποχης μεταχειρισμενη και εκανα τη δουλεια μου. Φυσικα αν μπορεις πρωτα να δανειστεις ενα τροφοδοτικο να αποκλεισεις αυτο το ενδεχομενο ακομα καλυτερα, αλλα δεν μου φαινεται για τετοιο προβλημα
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δεν θα κερδίσεις κάτι από της ραμ, δεν είναι εκεί το θέμα. Και 2400MHz να έβαζες δεν θα είχε διαφορά. Ούτε από αλλαγή μητρικής θα κερδίσεις αν αυτή που έχεις λειτουργεί. Η gts 450 είναι ενεργοβόρα κάρτα και το πιθανότερο είναι το τροφοδοτικό σου να τα παιζει... Δοκίμασε με κάποιο δανεικό να δεις αν θα σου κάνει τα ίδια και αν δεν εχεις δανεικό και είσαι θαραλέος τρέξε ένα occt psu test. 1
WalkerSW Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Οι πιθανότητες λένε τροφοδοτικό. Δοκιμασε καποιο αλλο δανικό και βλέπουμε! 1
Bafurious Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη και πρόθυμη βοήθεια. Το μόνο δανεικό τροφοδοτικό διαθέσιμο που έχω τώρα είναι ενα 450W της aero cool και έχει δουλέψει ελάχιστα. Αν το συνδέσω χωρίς την κάρτα γραφικων πάνω θα υπάρξει πρόβλημα;
mikelamar Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 <p>Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη και πρόθυμη βοήθεια. Το μόνο δανεικό τροφοδοτικό διαθέσιμο που έχω τώρα είναι ενα 450W της aero cool και έχει δουλέψει ελάχιστα. Αν το συνδέσω χωρίς την κάρτα γραφικων πάνω θα υπάρξει πρόβλημα;</p> Συγνώμη αλλα δεν καταλαβαίνω πως θα βάλεις το άλλο τροφοδοτικο κ δε θα συνδέσεις την κάρτα γραφικών; Πως θα ανοίξεις τον Η/Υ να δεις οτι παει καλα ή όχι; Θα πρεπει να το δουλεύεις το μηχάνημα κ όχι να ειναι σε idle κατάσταση. Sent from my iPhone using Insomnia 1
Orpheas1992 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Και με την καρτα θα την παλευει λογικα.....
rfc Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 δε πειραζει και να μη τη παλευει και οσο χρειαζεται... αρκει να το στρεσαρει λιγο για να δει τι φταιει. Που θα την ψιλοπαλευει
mikegad Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 πιο επικίνδυνο μου κάνει το 550w από πλαίσιο.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα