Hal9000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Πριν ένα μήνα περίπου, η Marvel ανακοίνωσε μια ολιγοήμερη προσφορά κατά την οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούσαν να κατεβάσουν περισσότερα από 700 πρώτα ψηφιοποιημένα κόμικ.Η κίνηση της Marvel βρήκε πολύ μεγάλη ανταπόκριση, με αποτέλεσμα η κίνηση να προκαλέσει πρόβλημα φόρτου στους servers, οδηγώντας τελικά τη Marvel στην αναβολή της προσφοράς. Με δελτίο τύπου, η Marvel ενεργοποιεί ξανά την προσφορά αν και για πολύ μικρό χρονικό διάστημα αφού η προσφορά λήγει σήμερα 9 Απριλίου. Για να αντιμετωπίσει πιθανόν νέα προβλήματα, η Marvel αναφέρει ότι όσοι επιθυμούν, μπορούν να συνδεθούν στην παρακάτω ιστοσελίδα και να δηλώσουν τα στοιχεία τους. Από τις 11 Απριλίου θα ξεκινήσει σταδιακά η αποστολή των προσκλήσεων έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα κατά το κατέβασμα των ψηφιακών κόμικ. Η ανάγνωση των κόμικ μπορεί να γίνει μέσα από την πλατφόρμα της ComiXology η οποία κυκλοφορεί σχετικές εφαρμογές για iPhone, iPad, Android, Kindle Fire και Windows 8. Site: Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
efo355 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Ναι οκ καθαρά τυράκι. Αντί να δώσει μια ωραία φουλ σειρά μας δίνει τα πρώτα από οτι έχει. Μονο προσφορά εν το λέω αυτό. 2
markosathens Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Tι να κανουν και αυτοι.Οτι μπορουν και οτι αρπαξουν απο την εξελιξη της τεχνολογιας.
mikegad Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δεν φτάνει που τα δίνει τσάμπα ,γκρινιάζετε και από πάνω... Μήπως να μας πληρώνει κιόλας? 20
Nick789 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δεν φτάνει που τα δίνει τσάμπα ,γκρινιάζετε και από πάνω... Μήπως να μας πληρώνει κιόλας? Έλα ντε. Και να μας πλήρωνε, πάλι θα γκρινιάζανε ότι τους τα βάζει στην κάρτα, και δεν τους τα δίνει μετρητά. Μην την ψάχνεις, είναι στην νοοτροπία του Έλληνα να γκρινιάζει ακόμα και για τα καλά. Τώρα το πώς θα έρθει η ανάπτυξη με τα μυαλά που κουβαλάμε (όχι μόνο εδώ, αλλά και γενικά) είναι άλλη πονεμένη ιστορία. Υ.Γ.: Ξαφνιάστηκα (ευχάριστα) που είδα το app ΚΑΙ για windows 8. Άντε να γεμίζει κούτσα κούτσα το κατάστημα. 2
SPANK Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Τουλάχιστον να μπορούμε να τα κατεβάσουμε αυτην την φορά, εγώ δήλωσα ενδιαφέρος απο χτες πάντως.
pigeon Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Ωραία κίνηση για να προλάβουμε αυτή τη φορά. Βέβαια οτι ψάχναμε μας τα έφερε από παλιά ο θείος.. Νικ με το hate speech στην άκρη της γλώσσας είσαι παιδί μου, να το κοιτάξεις. :/
efo355 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Έλα ντε. Και να μας πλήρωνε, πάλι θα γκρινιάζανε ότι τους τα βάζει στην κάρτα, και δεν τους τα δίνει μετρητά. Μην την ψάχνεις, είναι στην νοοτροπία του Έλληνα να γκρινιάζει ακόμα και για τα καλά. Τώρα το πώς θα έρθει η ανάπτυξη με τα μυαλά που κουβαλάμε (όχι μόνο εδώ, αλλά και γενικά) είναι άλλη πονεμένη ιστορία. Υ.Γ.: Ξαφνιάστηκα (ευχάριστα) που είδα το app ΚΑΙ για windows 8. Άντε να γεμίζει κούτσα κούτσα το κατάστημα. Δηλαδή δεν βλέπεις ότι είναι τυράκι και όχι προσφορα; Προσφορά θα ήταν να μου δώσει τα 10 πρώτα τεύχη από 5 με 6 διαφορετικά κόμικ. Τώρα το πρώτο τεύχος απο 700 ; Πόσα θα κατεβασεις και τί να καταλάβεις από το πρώτο τεύχος; Αυτό δεν είναι προσφορά είναι καθαρή διαφήμιση
SPANK Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Ρε παιδιά τι γκρίνια ειναι αυτη πια δηλαδή θέλουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, τοτε καλύτερα δηλαδή να μην τα έδεινε καθόλου και θα ειμασταν ολοι χαρούμενοι ?
Nick789 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δηλαδή δεν βλέπεις ότι είναι τυράκι και όχι προσφορα; Προσφορά θα ήταν να μου δώσει τα 10 πρώτα τεύχη από 5 με 6 διαφορετικά κόμικ. Τώρα το πρώτο τεύχος απο 700 ; Πόσα θα κατεβασεις και τί να καταλάβεις από το πρώτο τεύχος; Αυτό δεν είναι προσφορά είναι καθαρή διαφήμιση Θύμισε μου από που στα χρωστούσε για να σου δώσει κι αυτά που σου έδωσε. Ωραία κίνηση για να προλάβουμε αυτή τη φορά. Βέβαια οτι ψάχναμε μας τα έφερε από παλιά ο θείος.. Νικ με το hate speech στην άκρη της γλώσσας είσαι παιδί μου, να το κοιτάξεις. :/ Κι εσύ να κοιτάξεις την αδυναμία κατανόησης απλών γεγονότων. Άλλοι γκρινιάζουν που τους δίνουν τσάμπα πράγματα, που δεν τους τα χρωτούσαν από πουθενά οπότε και η γκρίνια τους είναι ένα hate speech από μόνη της, αλλά εγώ έχω hate speech που λέω το προφανές. Καλύτερα hate speech, παρά idiot speech όπως εσύ που έχεις μειωμένη ικανότητα αντίληψης. Άντε, περαστικά σου. 3
kostas_dr Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Κάποιου του χάριζαν γάϊδαρο... , λέει η παροιμία. 6
21century Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Ταιριάζει τελικά γάντι η παραπάνω παροιμία για πολλούς λόγους...
butters Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Γκρίνια όπως στο Android app με τον Αρκά. Έδινε κόμικ δωρεάν και κάποιοι έλεγαν ότι δε λέει γιατί δεν είναι καινούριες ιστορίες (λες και ο Αρκάς βγάζει 3692 strip το μήνα). Ωραίο app το comixology, στα tablets πρέπει να είναι εξαιρετικό... όπως και να έχει αξίζει να το κατεβάσετε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα