mafiozoskotsos Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Λοιπόν εχω κάποιες απορίες σχετικά με τα ups Εχω ενα ups στα 1200VA 780watt με 3x12volt μπαταρίες sealed lead acid στα 6ah:Η ερωτήσεις μου είναι:1) Αμα πχ βάλω μπαταρίες αυτοκιντου ποσα ampere πρεπει να ειναι η δεν εχει σημασια2) Η μπαταρίες πρέπει να ειναι σε άθροισμα 36volt Η φτάνει και μια μπαταρία στα 12volt 3) Η μπαταρίες του αυτοκινήτου θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια αρα και μεγαλύτερη αυτονομία στο ups4) Η μπαταρίες θα φορτώνουν απο το ups 5) Και τέλος η μπαταρίες πρέπει να είναι κάποιου συγκεκριμένου τύπου Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!!
idomeneas26 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Οι μπαταριες σου ειναι συνδεδεμενες σε σειρα; Τελοσπαντων οι μπαταριες αυτοκινητου ειναι αρκετα Ah και το κυκλωμα του ups λογικα δεν θα τις φορτιζει η και να το κανει θα θελει παρα πολλες ωρες συν οτι κοστος για 3 μπαταριες αυτοκινητου ειναι πολυ μεγαλο.
mafiozoskotsos Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Η μπαταρίες του ups που ήταν είδη μέσα είναι συνδεδεμένες σε σείρα... εφόσον δεν θα φορτώνουν η μπαταρίες του αυτοκινήτου απο το ups θα πρέπει να υπάρχει και ένας εξωτερικός φορτιστης, της μπαταρίες για αυτοκινήτο της έχω είδη αλλά είναι μεταχειρισμένες Είδα κάτι video στο youtube που δείχνουν πώς μπορείς ένα ups να το κάνεις inverter ισχύου;;;; η τσάμπα ασχολούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα