Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για το netmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρησιμότητα ενός netmod. Πείτε μου αν κάνο λάθος. Συνδέοντας το netmod στο σπίτι μου και αλλάζοντας τη γραμμή μου σε ISDN' date=' θα μπορώ να μπαίνω internet από το σπίτι μου χρησιμοποιόντας τον κωδικό της εταιρίας που δουλεύω. (δεν τον χρησιμοποιεί κανείς άλλος).

Τι λέτε, γίνετε ?[/quote']

Γινετε αλλα ποιος ο λογος να το κανεις?(εννοω να κρατησεις το netmod που σου δωσανε και ειναι καμενο). :roll:

Ετσι και αλλιως θα σου φερουν καινουργιο netmod, την στιγμη που θα κανεις μετατροπη την γραμμη σου. :)

Και μην φοβασαι δεν το πληρωνεις. Στο δανειζουν στην κυριολεξια οι οτετζηδες και αμα καποια στιγμη θα θελεις να κανεις παλι pstn την γραμμη σου, θα στο παρουν πισω. :roll: :roll:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οκ, παιδιά. Ευχαριστώ πολύ. Τσάμπα σας ταλαιπώρησα. Εκτός κι αν ξέρει κανείς πώς μπορώ να συνδέσω ένα netmod χωρίς να γυρίσω τη γραμμή μου σε ISDN :)

Μα οταν κανεις αλλαγη της γραμμης σου σε ISDN ο τεχνικος του ΟΤΕ σου φερνει ενα netmod ! ... δωρεαν ! ;) ... τουλαχιστον για οσο θελεις να εχεις την ISDN

... οταν και αν αποφασισεις να γυρισεις σε PSTN πρεπει να το επιστρεψεις .

Ακριβως...Το netmod εχει σχεση με τη γραμμη ασχετα αν εχεις internet...Οποτε ...μαλλον δεν σου χρειαζεται... :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...