Jimis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Μόλις πριν λίγο βρέθηκε στα χέρια μου μία συσκευή netmod, αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει. Το έβαλα στο ρεύμα, αλλά το πράσινο λαμπάκι δεν ανάβει. Είναι απαραίτητο μήπως να έχω συνδέσει πρώτα το netmod με τη γραμμή U του τηλεφώνου για να ανάψει η λυχνία ή είναι χαλασμένο το modem ? Δεν έχω γραμμή isdn, για να δοκιμάσω αν είναι απαραίτητη η σύνδεση της γραμμής U, οπότε περιμένω τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAce Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Μόλις πριν λίγο βρέθηκε στα χέρια μου μία συσκευή netmod' date=' αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει. Το έβαλα στο ρεύμα, αλλά το πράσινο λαμπάκι δεν ανάβει. Είναι απαραίτητο μήπως να έχω συνδέσει πρώτα το netmod με τη γραμμή U του τηλεφώνου για να ανάψει η λυχνία ή είναι χαλασμένο το modem ? Δεν έχω γραμμή isdn, για να δοκιμάσω αν είναι απαραίτητη η σύνδεση της γραμμής U, οπότε περιμένω τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ.[/quote'] Αφού δεν ανάβει, πώς ξέρεις οτι είναι πράσινο? :lol: Μας δουλεύεις? :roll: Αντε τι με βάζεις να κάνω... Περίμενε να κλείσω την σύνδεση με το νετ, να βγάλω το καλώδιο απο την γραμμή U του τηλεφώνου, και να σου πώ τι γίνεται... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Αν βάλεις τη συσκευή στο φως είναι ξεκάθαρο πως το φωτάκι είναι πράσινο. Αν πάλι αποφασίσει κάποιος να διαβάσει τις οδηγίες χρήσης θα διαπιστώσει ξεκάθαρα πως το φωτάκι περιγράφεται ως ΠΡΑΣΙΝΗ ενδεικτική λυχνία Ευχάριστω για τον κόπο σου φίλε, περιμένω τα νέα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAce Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2003 Χμμμ μάλλον θα σε δυσαρεστήσω... Το πράσινο led(αυτό που είναι μόνο του έτσι? οχι τα 5 που είναι μαζί) ανάβει χωρίς το καλώδιο της γραμμής U του τηλεφώνου. Και αν το σκεφτείς είναι λογικό(εγώ δεν το σκέφτηκα ο mamakas και έκανα την διαδικασία που σου περιέγραψα πρίν) την στιγμή που αυτό το led σου λέει αν έχει ρεύμα η συσκευή netmod. Όταν το έβγαλα απο την πρίζα της ΔΕΗ πολύ σωστά έσβησε. Και άναψε πάλι όταν το ξαναέβαλα. :roll: Πολύ λογικά συμπεριφέρθηκε όντως. Οπότε μάλλον καμμένο μου φαίνετε οτι είναι το δικό σου. Και επειδεί έχω κάψει ήδη ενα netmod ρίχνωντας 1 ποτήρι νερό πάνω του καταλάθος, αυτό μου έκανε όταν σήκωσα βέβαια την ασφάλεια που μου είχε ρίξει και αφού το άφησα να στεγνώσει. Δέν άναβε το πράσινο led.( Γαμώτο γιατί να μην τα θυμηθώ αυτά νωρίτερα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosdj Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 Αν δεν εχεις ενεργοποιημενη υπηρεσια ISDN δεν θα δωσει ενδειξη σωστη το Netmod. Το 2ο led αναβει μονο οταν εχεις ISDN Το 1ο ειναι τροφοδοσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 Τελικά μάλλον είναι καμένο. Ξέρει κανείς που μπορώ να το δώσω για επισκευή ? και δεν θέλω άστεια με το servis του ΟΤΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAce Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 Αν δεν εχεις ενεργοποιημενη υπηρεσια ISDN δεν θα δωσει ενδειξη σωστη το Netmod.Το 2ο led αναβει μονο οταν εχεις ISDN Το 1ο ειναι τροφοδοσια. Στέλιο για το 1ο λέμε. Της τροφοδοσίας. Είναι άσχετο αν έχει ενεργοποιημένη την υπηρεσία ISDN. Και την στιγμή που το βάζει απλά στην πρίζα της ΔΕΗ και δεν ανάβει, νομίζω ότι είναι καμένο. :roll: H μπορεί να είναι χαλασμένη η πρίζα της ΔΕΗ. Η μπορεί να είναι καμένο το ledaki. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAce Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 Τελικά μάλλον είναι καμένο. Ξέρει κανείς που μπορώ να το δώσω για επισκευή ? και δεν θέλω άστεια με το servis του ΟΤΕ 1) Βρές εναν γνωστό σου που να έχει ISDN σύνδεση τηλεφώνου. 2) Πηγαινέ του το καμένο netmod. 3) Nα ειδοποιήσει τον ΟΤΕ οτι χάλασε το netmod που του είχαν δώσει όταν ενεργοποίησε την υπηρεσία. 4) Έρχονται απο τον ΟΤΕ παίρνουν το καμένο netmod και του δίνουν ένα άλλο. Απλά πράγματα. Εμένα μέσα σε 1 μέρα ήρθαν και μου το άλλαξαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosdj Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 Αν δεν εχεις ενεργοποιημενη υπηρεσια ISDN δεν θα δωσει ενδειξη σωστη το Netmod.Το 2ο led αναβει μονο οταν εχεις ISDN Το 1ο ειναι τροφοδοσια. Στέλιο για το 1ο λέμε. Της τροφοδοσίας. Είναι άσχετο αν έχει ενεργοποιημένη την υπηρεσία ISDN. Και την στιγμή που το βάζει απλά στην πρίζα της ΔΕΗ και δεν ανάβει' date=' νομίζω ότι είναι καμένο. :roll: H μπορεί να είναι χαλασμένη η πρίζα της ΔΕΗ. Η μπορεί να είναι καμένο το ledaki. [/quote'] Tωρα καταλαβα για πιο λαμπακι λετε ! Αυτο που ειναι μονο του αν δεν αναβει τοτε ειναι καμενο το καημενο ! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 Στην περίπτωση που προσπαθήσω να ξεγελάσω τον ΟΤΕ λέγοντας το το χαλασμένο netmod ανήκει σε κάποιον γνωστό μου που έχει συνδρομή ISDN, ο ΟΤΕ δε θα καταλάβει πως το netmod δεν ανήκει στον φίλο μου? Δεν υπάρχει κάποιο serial στη συσκευή που να αντιστοιχεί σε κάθε χρήστη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAce Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 Στην περίπτωση που προσπαθήσω να ξεγελάσω τον ΟΤΕ λέγοντας το το χαλασμένο netmod ανήκει σε κάποιον γνωστό μου που έχει συνδρομή ISDN' date=' ο ΟΤΕ δε θα καταλάβει πως το netmod δεν ανήκει στον φίλο μου? Δεν υπάρχει κάποιο serial στη συσκευή που να αντιστοιχεί σε κάθε χρήστη ?[/quote'] Δεν θα τον ξεγελάσεις εσύ. Ο φίλος σου που έχει isdn υπηρεσία τηλεφώνου θα το κάνει. Απο το σπίτι του θα πάει ο οτε να το αλλάξει. Και το μόνο που δεν κοιτάει ο τεχνικός όταν θα έρθει, είναι το serial number. Χέστηκε αυτός. Δημόσιος υπάλληλος είναι. Αυτόν τον νοιάζει να πάρει πίσω το καμένο αφού θα αφήσει το νέο. :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2003 Στην περίπτωση που προσπαθήσω να ξεγελάσω τον ΟΤΕ λέγοντας το το χαλασμένο netmod ανήκει σε κάποιον γνωστό μου που έχει συνδρομή ISDN' date=' ο ΟΤΕ δε θα καταλάβει πως το netmod δεν ανήκει στον φίλο μου? Δεν υπάρχει κάποιο serial στη συσκευή που να αντιστοιχεί σε κάθε χρήστη ?[/quote'] Δεν θα τον ξεγελάσεις εσύ. Ο φίλος σου που έχει isdn υπηρεσία τηλεφώνου θα το κάνει. Απο το σπίτι του θα πάει ο οτε να το αλλάξει. Και το μόνο που δεν κοιτάει ο τεχνικός όταν θα έρθει, είναι το serial number. Χέστηκε αυτός. Δημόσιος υπάλληλος είναι. Αυτόν τον νοιάζει να πάρει πίσω το καμένο αφού θα αφήσει το νέο. :roll: Συμφωνω απολυτα...Νομιζεις ξερουν τι ειναι serial???? Μαυρα μεσανυχτα εχουν.Οταν τους λες οτι εχει ενα προβλημα δεν καθοντε να το ψαξουν...Το αλλαζουν αμεσα και φευγουν...Στο καλοοοοο !!!!! Δεν καταλαβαινω ομως σε τι θα σου φανει χρησιμο ενα netmod... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 Χρησιμότητα ενός netmod. Πείτε μου αν κάνο λάθος. Συνδέοντας το netmod στο σπίτι μου και αλλάζοντας τη γραμμή μου σε ISDN, θα μπορώ να μπαίνω internet από το σπίτι μου χρησιμοποιόντας τον κωδικό της εταιρίας που δουλεύω. (δεν τον χρησιμοποιεί κανείς άλλος). Τι λέτε, γίνετε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balabush Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 Άμα είναι isdn η σύνδεση της εταιρίας που δουλεύεις, γίνετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosdj Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 Μα οταν κανεις αλλαγη της γραμμης σου σε ISDN ο τεχνικος του ΟΤΕ σου φερνει ενα netmod ! ... δωρεαν ! ... τουλαχιστον για οσο θελεις να εχεις την ISDN ... οταν και αν αποφασισεις να γυρισεις σε PSTN πρεπει να το επιστρεψεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.