linkin Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Καλησπερα σε ολους. Προσφαρα ανανεωσα τον στολο σε εξωτερικους HDD και λεω να κατεβασω κατι νομιμες διανομες linux πολλων Gb . Ωστοσο, στο σπιτι δεν εχω unlimited data και αμα το κανω,περα απο το οτι θα γονατισω την συνδεση, θα πληρωσω εξτρα 2 δολλαρια για καθε gb ανω των 60 gb συνολικης χρησης. Επειδη συνηθιζω να διαβαζω αργα στην βιβλιοθηκη του πανεπιστημιου, συνηθως εχω ολο το bandwidth για παρτη μου. Ωστοσο, παροτι μπορω να κατεβασω drivers-os-msdn-rapidshare με τρελες ταχυτητες, το μTorrent αρνειται πεισματικα να κατεβασει. Προφανως δεν παιζει θεμα με τις ρυθμισεις του μΤοrrent καθως οταν το χρησιμοποιω στο σπιτι δεν εχει θεμα. Και προφανως η λογικη λεει πως καποια μαιμουδια (blockαρισμα port?) εχουν κανει οι τεχνικοι που σεταραν το δικτυο ωστε να μην κατεβαζει ο καθε φοιτητης (καλη ωρα εγω) ολο το ιντερνετ. Και ρωταω εγω, μπορω να κανω καμια μαιμουδια κι εγω ωστε να μπορεσω να κατεβασω αυτες τις νομιμες διανομες??Αλλαγη πορτ?Proxy? Απλα ειναι κριμα να κατεβαζω drivers κλπ με 10-12 mb/sec και το μTorrent κολλημενο στο 0. ps:To DHT κολλημενο στο Waiting to log in. ps2: Δοκιμασα και με tixati,μια απο τα ιδια.
Jaiel Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Τα ίδια προβλήματα έχω κι εγώ στο πανεπιστήμιο. Είναι μπλοκαρισμένο το port και έχει και έναν βαρβάτο proxy που δεν περάνει τίποτα. Αλλά όλα αυτά με καλώδιο. Με ασύρματο κατεβάζει μια χαρά. Για port έβαλα το 8080, με κανένα άλλο δεν κατέβαινε. Ψάξε στο σάιτ του πανεπιστημίου για proxy settings και δοκίμασε να βάλεις τις ίδιες ρυθμίσεις στο μtorrent μπας και δουλέψει.
micos000 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Το torrent χλωμό το βλέπω να συνδέεται σε πανεπιστημιακό δίκτυο. Οι admin δεν είναι και τόσο χαζοί ώστε να σου αφήνουν ανοιχτές πόρτες για να συνδεθείς. Όσες διανομές linux έχω δει σου προσφέρονται και μέσω http ή ftp, οπότε δεν είναι απαραίτητο το torrent. Μπορείς να βάλεις έναν file manager (π.χ. τον δωρεάν fdm) και να του φορτώσεις τα link ώστε να τα κατεβάζει 1 ή 2 την φορά. Έχει και resuming (αν υποστηρίζει ο server) οπότε και να διακοπή η σύνδεση θα συνεχίσει την επόμενη φορά που θα ξεκινήσεις το πρόγραμμα. Επίσης, πολλά πανεπιστήμια διατηρούν mirror από διάφορες διανομές linux στους server τους, ρώτα μήπως και το δικό σου έχει κάτι τέτοιο και πως συνδέεσαι μέσω ftp για να τα κατεβάσεις με τρελές ταχύτητες με κάποιον ftp client όπως filezilla. Π.χ. το τεχνολογικό πανεπιστήμιο στην Αθήνα έχει ftp server στην διεύθυνση ftp://ftp.ntua.gr και στον φάκελο mirror έχει πάρα πολλές linux διανομές. Και ο ΟΤΕ έχει ftp server στο ftp://ftp.otenet.gr και στον φάκελο pub/linux έχει κάποιες διανομές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα