discoboyminimal Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 επειδη το memeo crashαρει με το καλημερα,δηλαδη στο bootαρισμα, ψαχνω κατι ευκολο ευχρηστο και φιλικο για νεους χρηστες απειρους στους υπολογιστες. βασικα θελω να κανει προγραμματισμενο backup συγκεκριμενων φακελων απο αρχεια του υπολογιστη (οπως εικονες ,μουσικη και διαφορα) σε εναν εξωτερικο σκληρο που ειναι μερα νυχτα πανω στο pc μεσω usb. καμια γνωμη?
nikomas50 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Αυτό που ζητάς μπορεί να γίνει με συγχρονισμό δύο φακέλων με τη βοήθεια του FreeFileSync σε συνδυασμό με τη δημιουργία προγραμματισμένης εργασίας που θα εκτελείται με δικαιώματα διαχειριστή. Ορίζεις τους φακέλους που θέλεις να συγχρονίζονται και από το μενού του FreeFileSync επιλέγεις Program\Save as batch job... Save as και ορίζεις τη θέση που θα δημιουργηθεί το αρχείο BatchRun.ffs_batch. Στη συνέχεια ανοίγεις το φάκελο με τις προγραμματισμένες εργασίες των Windows από τον Πίνακα ελέγχου και σέρνεις μέσα το εικονίδιο του BatchRun.ffs_batch. Ορίζεις κατόπιν το χρόνο που θα γίνεται ο συγχρονισμός με διπλό κλικ στο εικονίδιο του BatchRun.ffs_batch μέσα στις προγραμματισμένες εργασίες και όσες άλλες παραμέτρους χρειάζεται και είσαι έτοιμος.
discoboyminimal Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 καλο φιλε μου, αλλα οχι και τοσο ευχρηστο σε νεους χρηστες. κατι αλλο πιο ευκολο?
rfc Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Φτιαξε ενα batch file με την εντολη copy και απλα να το κανουν διπλο κλικ
discoboyminimal Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Φτιαξε ενα batch file με την εντολη copy και απλα να το κανουν διπλο κλικ δυστυχως ο χρηστης θελει να βαζει συνεχως νεες διαδρομες.αρα εγω καθε τρεις και λιγο θα πρεπει να ξαναγραφω το batch file.πραγμα δυσκολο. επισης θα κανει copy ολα τα αρχεια απο την αρχη ασχετα αν εχουν γινει αλλαγες σε αυτο η οχι.πραγμα που θα τρωει πολλους πορους.
angmar Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Ρίξε μια ματιά στο Toucan και στο SyncBack Free
discoboyminimal Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 για να δουμε αρε παλιο memeo , μου φαγες την ψυχη μου φαγες!.ουτε φορματ μπορω να κανω για να ξαναδουλεψει ουτε να λυσω το προβλημα μπορω γιατι κανενασ δεν εχει αντιμετοπισει κατι παρομοιο!:@
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα