Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια, λοιπον πριν 3 μερες πηρα ενα λαπτοπ toshiba c850d-118 και συνδεθηκα με το ρουτερ στο σπιτι μου ολα καλα 5 γραμμες και μια χαρα μεχρι που σημερα μου πεταξε μυνημα οτι κατι εγινε και θα εντοπιστουν σφαλματα και θα γινει επανεκκινηση (windows 8 εχει) εγινε επανεκκινηση μετα επιασε για 15 λεπτα περιπου και μετα παλι τα ιδια....μολις πηγαινα στον πινακα ελεγχου ηταν  απενεργοποιημενος ο προσαρμογεας..τον ενεργοποιω αλλα δεν εβρισκε το ρουτερ μου...2-3 φορες επανεκκινηση παλι τιποτα....με ενσυρματο-ethernet παει μια χαρα...τι μπορει να ειναι ρε παιδια εκανα και reset το ρουτερ αλλα παλι τπτ....να  κανω κανενα windows update;;;αλλα δε νομιζω;;καποιος ρε παιδια αν ξερει...;;ευχαριστω...

Δημοσ.

Αν το ρουτερ το εχεις με την HOL και voip θα ειναι updated. Κανε update τους drivers της ασυρματης καρτα σου τοτε.

Δημοσ.

η σβησε την καρτα δικτυου σου και αστην να την ξαναπερασει.βεβαια επειδη το αποθηκευμενο σου δικτυο μπορει να εχει σβηστει ξαναψαξε για δικτυα παλι.ποιο ρουτερ εχεις?μπορεις και τυπικα να του αλλαξεις καναλι στο wireless.αν δνε πετυχει και αυτο μπορεις βεβαια να κανεις Recover Ολο το λαπτοπ στα εργοστασιακα αφου παρεις bacKup πρωτα οτι αρχεια εχεις .

Δημοσ.

netafster ειναι το router...δε ξερω τι παιεται τωρα....την καρτα απο που να την σβησω απο την διαχειρηση συσκευων;;;

επισης να μην κανω windows update;; εχει βρει 26 ενημερωσεις 770 Mb.....τι να κανω;;

Δημοσ.

Ανοιξε τα παραθυρο των windows updates και πατα πανω στα optional updates, αλλιως πηγαινε στο device manager και πατα πανω στην ασυρματη καρτα σου>δεξι κλικ>update

Δημοσ.

netafster ειναι το router...δε ξερω τι παιεται τωρα....την καρτα απο που να την σβησω απο την διαχειρηση συσκευων;;;

επισης να μην κανω windows update;; εχει βρει 26 ενημερωσεις 770 Mb.....τι να κανω;;

ναι απο την διαχειριση .β.ναι καντα τα Updates.αμα δεν εχεις περασει service pack 1 για τα windows 7 περασε το.και γενικα κανε ολες τις ενημερωσεις.

Δημοσ.

με τα Pc ποτε μην λες ποτε.απλα παντα να κανεις τις ενημερωσεις για τα windows οπως και service packs και παντα στο ρουτερ να περνας το τελευταιο firmware οπως και τους πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα.

εκανα ολες τις ενημερωσεις τωρα λειτουργει μια χαρα....λετε να μου το ξανακανει;;;

Δημοσ.

αλλα και μεγαλυτερη στραβη να γινει τα Laptop εχουν μεσα Recovery partition Και μπορεις να το ξαναγυρισεις στην αρχικη κατασταση που ηταν οταν το αγορασες δηλαδη σαν να το πηρες εκεινη την στιγμη.απλα τα αρχεια σου θα ειναι καλο να εχεις σωσει για να μην τα χασεις.επισης αυτο το recovery partition Μπορεις να το φτιαξεις και σε dvd για να τα εχεις σε περιπτωση που παθει κατι ολος ο σκληρος δισκος.μεσα απο τα windows εχει utility που τα φτιαχνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...