Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, έχω ένα sony vaio στο οποίο (μαύρη η ώρα...) τη στιγμή που το χρησιμοποιούσα...μου έπεσε το νερό που κρατούσα στα χέρια πάνω στο πληκτρολόγιο!!!!Το έστειλα πίσω στη sony...μιας κ είχε εγγύηση...κ μου απάντησαν ότι η μητρική έχει οξειδωθεί (πράγμα που είναι εκτός της εγγύησης...) κ μου ζήτησαν αρκετά χρήματα για να το επισκευάσουν!!!!Καταρχήν αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν αυτή η βλάβη είναι επισκευάσιμη...κ αν ναι που πρέπει να απευθυνθώ????

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, έχω ένα sony vaio στο οποίο (μαύρη η ώρα...) τη στιγμή που το χρησιμοποιούσα...μου έπεσε το νερό που κρατούσα στα χέρια πάνω στο πληκτρολόγιο!!!!Το έστειλα πίσω στη sony...μιας κ είχε εγγύηση...κ μου απάντησαν ότι η μητρική έχει οξειδωθεί (πράγμα που είναι εκτός της εγγύησης...) κ μου ζήτησαν αρκετά χρήματα για να το επισκευάσουν!!!!Καταρχήν αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν αυτή η βλάβη είναι επισκευάσιμη...κ αν ναι που πρέπει να απευθυνθώ????

Μετά από πόσους μήνες την έστειλες;

Δημοσ.

Τώρα έγινε...κ τον Οκτώβριο του '11 το αγόρασα...είναι μέσα στην εγγύηση αν ψάχνεις αυτό..απλά δεν το καλύπτει η εγγύηση

Δημοσ.

Τώρα έγινε...κ τον Οκτώβριο του '11 το αγόρασα...είναι μέσα στην εγγύηση αν ψάχνεις αυτό..απλά δεν το καλύπτει η εγγύηση

Όχι δεν ψάχνω αυτό.

Ψάχνω να βρω πότε πρόλαβε να οξειδωθεί. Εκτός και αν έχει φάει και άλλη υγρασία τόσο καιρό σε κατάσταση απραξίας.

Αν έχεις επικοινωνία με mail ζήτα τους να σου στείλουν εικόνες που να δείχνουν που είναι σκουριασμένη.

Δε λέω πως δεν έχει πρόβλημα, και ναι είναι ακριβή η ζημιά αν είναι στη μητρική αλλά το να επικαλούνται οξείδωση είναι τραβηγμένο.

Δημοσ.

η οξείδωση συμβαίνει αρκετά γρήγορα καλώς όπως περνά το ρεύμα από το υγρό γίνεται ηλεκτρόλυση και διαλύονται όλα οι εκτεθημένοι αγωγοί, λωρίδες χαλκού λιώνουν, εξαρτήματα βραχυκυκλώνουν τις επαφές μεταξύ τους κ.α.

Δημοσ.

αν δεν βγει η μπαταρία και ο φορτιστής πάντα περνά ρεύμα από μερικά κυκλώματα - του power button και τυχόν ir δεκτη καθώς αυτά είναι σε αναμονή.

μπορεί από την να δούλεψε και λίγο πριν τα φτύσει

Δημοσ.

Το γνωρίζω αλλά αν δεν έβλεπα φωτό θα ήμουν δύσπιστος ως προς την οξείδωση.

Όχι προς το ότι έχει βλάβη βέβαια.

Δημοσ.

Αφου του επεσε ενω δουλεβε ο υπολογιστης, αρα αμεσα θα γινει.

Το αν αξιζει να φτιαχτει εσυ θα το κρινεις... Φθηνη λυση για αυτην την ζημια παντως δεν νομιζω να υπαρχει...

Δημοσ.

Με άλλα λόγια η συγκεκριμένη βλάβη δεν επισκευάζεται,ε?κ αν ναι  τι λύσεις έχω τώρα? να αγοράσω άλλη motherboard?κ αν το κάνω το πρόβλημα θα λυθεί ή η οξείδωση έχει περάσει κ σε άλλα μέρη του υπολογιστή????

Δημοσ.

το λαπτοπ όταν το έστειλες δούλευε??δεν δούλευε?? τι έκανε γενικά κ πήρες την απόφαση να το στείλεις??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...