Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα προβλημα.Παιζω games στο pc μου ελαφρια οπως lol και κολαω τι να κανω? το pc μου εχει τα ακολουθα επεξεργαστης:AMD Athlon 64 X@ Dual Core Processor 4800+, 2 gb ram καρτα γραφικων:NVIDIA GeForce 8600 GT και motherboard:ASUS M2R32-MVP.H πρvτη μου σκεψη ηταν να τα αλλαξω ολα αλλα δεν ειναι καιρος να χαλαμε λεφτα και ετσι λεω να αλλαξω μονο καρτα γραφικων αλλα δεν ξερω ποια ταιργιαζει.Μπορειτε να που πειτε καποια?

Δημοσ.

Κολλάς εσύ στο Game ή το Pc κολλάει? :P

Τι ακριβώς κόλλημα κάνει;

Σταματάει εντελώς και πρέπει να κάνεις reset?

Κάνει σπασίματα το παιχνίδι και δεν θεωρείται playable?

Απο θερμοκρασίες πως πας?

Δημοσ.

ο υπολογιστης καλα ειναι αλλα οταν αρχιζω το παιχνιδι με τερμα low grafics και κολαει πολυ.Ο λογοσ που κολαει ειναι τα fps για παραδειγμα το μεγαλυτερο fps που πιανω με low grafics ειναι 30

Δημοσ.

νταξει το συγκεκριμενο συστημα δν νομινω να μπορει να πιασει περισσοτερα!ειναι λοκαρισμενα τα frames?μηπως εχεις vsync ανοιχτο και στα λοκαρει?

Δημοσ.

Ο Η/Υ που έχεις,για lol τουλάχιστον,είναι υπερπλήρες,πρέπει να δεις μπας και τα κολλήματα είναι λόγου σύνδεσης μιας και είναι online παιχνίδι,όταν κάνει ψιλό reset το router,όχι ολοκληρωτικό δηλαδή αλλά να τρώει λίγο κόλλημα θα κολλάει και το παιχνίδι. 

Μπορεί να ευθύνεται και ο κατακερματισμός οπότε ένα defraggler θα βελτιώσει τα πράγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...