Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα με το write του ssd σου το έλυσες ? Απο τεμπ είσαι κοντά στο όριο.. Είσαι σίγουρος οτι ειναι ενεργοποιημένο το turbo

Δημοσ.
Άρα οι θερμοκρασίες είναι οκ. Αργότερα όταν μπορεσω οικονομικα θα παρω και μια ψυχτρα για να μαι καλυτερα απο θερμοκρασιες.

Το Turbo αυτό δεν είναι?

IMG_20130412_200544.jpg

Το θέμα με τον ssd δεν βρήκα λύση, εξακολουθεί να δείχνει τα ιδια!

Δημοσ.

Αυτο θα το δεις απο το εαν πήγε σε φυσιολογικό επίπεδο το write σου. Δοκίμασε το και πες ποσταρε πικ

Δημοσ.

Δεν ειχαν περαστει απο το  cd της Gigabyte? Χρειαζεται μηπως να περασω και καναν αλλο driver εκτός κάρτας γραφικών που έχω βάλει και όσων ειχε η μητρικη?

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι έκανες με το cd πάντως καλύτερα είναι να περνας απο τα μαμα sites. Δεν νομίζω να θέλει τίποτα άλλο.. Για usb3 πέρασες ?

Δημοσ.

Δεν νομίζω... Λειτουργουν οι usb 3 θύρες πάντως αλλα δεν εχω usb 3 σκληρο ή στικάκι για να τεσταρω ταχυτητες. 

Drivers για τη μητρικη μου δηλαδη πρεπει να ψαξω στο site της amd?

Δημοσ.

Tης gigabyte.. Mια χαρά είσαι.. Το μόνο που μένει να βρεις είναι γιατί δεν λειτουργεί το turbo boost

Δημοσ.

αφού έφτασε μέχρι τα 4 ghz σε καποιους πυρήνες, δεν λειτουργει?

http://www.insomnia.gr/topic/482348-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B7%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%B9/page-8?do=findComment&comment=52293399

Επίσης ο επεξεργαστης δεν εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων οπως οι intel ή όχι? Γιατι μου εμφανίζει μόνο τη Saphire.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...