Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μικρέ με τα απανωτά bios updates που βγαίνουν τελευταία, δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά δεν κάνει παντού και πάντα δουλεια :P

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

cpu link pack καρτέλα και βάλε να τρέξει ένα τεταρτάκι.

Μιλάμε μεσοανατολικό το έχουμε κάνει. Ούτε xtreme o/c να έκανες και να ψάχναμε αν είναι σταθερό το μηχανημα

• Like 1
Δημοσ.

Καλα ναι σε αυτό έχεις δίκιο απλά στην συγκεκριμένη mobo δουλεύει με το f13. οτι είπε η κοπελιά απο πάνω

Δημοσ.

Εχει περάσει ενα 4λεπτο και max πιάνει 59-60 βαθμούς ο κάθε πυρήνας και συχνότητα μέχρι 3516 mhz (Δεν θα πρεπε να πηγαινει και παραπανω με το turbo mode?)

Οι θερμοκρασιες οκ δεν είναι?

edit: έφτασε για λίγο μέχρι 4018 mhz η συχνότητα σε κάποιους πυρήνες.

Δημοσ.

Oι πυρήνες δεν πρέπει να πάνε πάνω απο 62.. Για τέτοια εποχή είναι αποδεκτά τα temps το καλοκαίρι όμως θα έχεις αρκετά παραπάνω.. Μήπως το έχεις απενεργοποιήσει απο το bios ? Άμα θες να ασχοληθείς με oc θες άλλο cooler. Εγώ full load παίζω απο 41-44 ανάλογα με την θερμοκρασια δωματίου

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες είναι κοντά στο όριο.

Μήπως έχεις απενεργοποιήσει το turbo mode? Απο cpu-z λέει το ίδιο;

Δημοσ.

Δεν το έχω απενεργοποιησει, απο μονο του ενεργοποιημενο δεν ειναι? Σαν Turbo mode θα υπαρχει η ρυθμιση στο bios να το τσεκαρω?

Από cpu-z ναι τα ιδια,

Oι πυρήνες δεν πρέπει να πάνε πάνω απο 62.. Για τέτοια εποχή είναι αποδεκτά τα temps το καλοκαίρι όμως θα έχεις αρκετά παραπάνω.. Μήπως το έχεις απενεργοποιήσει απο το bios ? Άμα θες να ασχοληθείς με oc θες άλλο cooler. Εγώ full load παίζω απο 41-44 ανάλογα με την θερμοκρασια δωματίου

Full load με τη stock ψύχτρα φτάνεις 41-44 βαθμούς ή με custom?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...