kosegdit Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 3) Βάζεις ssd bootarei το pc μπαίνεις Bios βάζεις ahci και κάνεις εγκατάσταση win karmen, συγγνώμη αν θα φανεί ηλίθια η ερώτησή μου, αλλά θέλω να βεβαιωθώ πριν κάνω κάτι. Αύριο θα βάλω πρώτη φορά και τον δικό μου ssd, οπότε σήμερα άνοιξα το βιβλιαράκι του από περιέργεια. Έλεγε κάτι κουλά για prepare for first installation. Και καλά λέει πρέπει να βάλεις τον δίσκο πάνω αρχικά(σαν δεύτερο φαντάζομαι θα εννοεί) να πας μέσα από το disk management και να κάνεις new system volume Μετά λέει είναι έτοιμος να του βάλεις πάνω OS. Μου φαίνεται μεγάλη πατάτα αυτό, αν ας πούμε είναι καινούργιο το μηχάνημα και δεν έχω δίσκο με Windows, δεν μπορώ να το κάνω. Αλλά γιατί το γράφουν τότε;; Sorry για το off topic, αλλά με έτρωγε πολύ να το ρωτήσω.
ekkli Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 karmen, συγγνώμη αν θα φανεί ηλίθια η ερώτησή μου, αλλά θέλω να βεβαιωθώ πριν κάνω κάτι. Αύριο θα βάλω πρώτη φορά και τον δικό μου ssd, οπότε σήμερα άνοιξα το βιβλιαράκι του από περιέργεια. Έλεγε κάτι κουλά για prepare for first installation. Και καλά λέει πρέπει να βάλεις τον δίσκο πάνω αρχικά(σαν δεύτερο φαντάζομαι θα εννοεί) να πας μέσα από το disk management και να κάνεις new system volume Μετά λέει είναι έτοιμος να του βάλεις πάνω OS. Μου φαίνεται μεγάλη πατάτα αυτό, αν ας πούμε είναι καινούργιο το μηχάνημα και δεν έχω δίσκο με Windows, δεν μπορώ να το κάνω. Αλλά γιατί το γράφουν τότε;; Sorry για το off topic, αλλά με έτρωγε πολύ να το ρωτήσω. κάντο με ένα στικάκι με λίνουξ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα