Greek souvlaki Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Λεω ν παω για το προ καλλυτερα Sent from my iPad using Insomnia
atropa Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 με τι προγραμμα δουλευεις? διοτι αμα δουλευεις με vdj η serato την κανεις την δουλεια σου και με pc... το λατρεμενο το traktor ομος δεν...για εκεινο θες mac... believe me i know μονοδρομος ειναι δυστηχος! ps. για hackintosh το σκεφτεσαι καθολου? για πες.. γιατι τρακτορ και πισι δε πανε μαζι? οχι τιποτε αλλο αλλα απο το 2003 που παιζω με τρακτορ και πισι δεν ειχα ποτε μου προβλημα. ουτε απο performance ουτε απο crash. και παιζω με external mixer 4 deck configuration 4x stereo out. με ενα λαπτοπ τον 500ε ετσι.. ουτε καν core i3 αλλα ενα ταπεινο toshiba 13.3" 3γιγα ραμ και P6100 cpu. και μιλαμε σε κλαμπ και φεστιβαλ.. οχι σπιτι μου!
spacecowboy Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 και εγω πολλα χρονια με τρακτορ atm ειμαι με 2.6.1 και s4 στο σταθερο κανει skips και θοριβους μιλαμε για core quad overclocked στα 3.8ghz ολο προβληματα απλα...καλα για το λαπτοπ το toshiba με τον ταπινο celeron τ3000 δεν σου λεω καν τι περνω στα win...και τρεχει νερακι στο hackintosh ακομη και με 128ms latency!δεν ειμαι φιλος της apple να στο πω απλα πουλαει νορμαλ hardware για τιμη 3s φορες πανω...αλλα ρε φιλε με το τρακτορ ειδικα απλα δεν παιζει συγκριση...και δεν ειναι οτι δεν το εχω ψαξει στα win...και με drivers το εψαξα και letancymon εβαλα και οδηγους ακουλουθησα απλα δεν στρονει...να υποθεσω οτι τρεχεις xp γιατι σε 7 ολος ο κοσμος προβληματα εχει...ελα μου ομος που σε xp δεν παιζουν οι νεες εκδοσεις του τρακτορ... οσο για το τελευτεο το εριστικο με τα club και τα φεστιβαλ απλα προσπερνω
atropa Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Οχι δε λεω για xp αλλα για 7 και 8. Κατι κανεις λαθος.
spacecowboy Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 ισος να κανω κατι λαθος δεν λεω...(πολυ αμφιβαλω οστοσο) γενικα δεν ειχα θεμα ποτε μεχρι που αρχισα να δουλευω με ni audio interfaces (audio2 στην αρχη και s4 αργοτερα) το θεμα ειναι οτι γενικα δεν ειναι το ιδιο απροβλιματιστο το τρακτορ να τρεξει σε windows απο οτι ειναι σε macos και ας μη μιλησουμε καν για τα hardware requirements... δεν το ριχνω στα win αλλα στην ni και στον κακογραμενο κωδικα και drivers για win...αλλα το αποτελεσμα παραμενει το ιδιο PS. αν εχεις κανενα tip ος προς το τι να κανω για να τρεξει ανθρωπινα σε win ευχαριστος να το ακουσω
Greek souvlaki Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Σε mac το τρακτορ θα τρεχει χωρης κοληματα ?? συγκεκριμενα στο μακπμοοκ προ που εβαλα λινκ πιο πισω. Καλυρερη λυση κατα τη γνομη μου ειναι να παρω ενα μεταχιριςμενο οπως ειπαι και imarilina και με τα λεφτα που θα επερνα ενα καινουργιο να το κανω τουμπανο το μονο που θελω εινα το μεταχιρισμενο να ειναι σε αριστη κατασταση.. Γενικα θελω ενα λαπτοπ που θα το εχω για αρκετα χρονια γιαυτο αμα ειναι να μου προτεινη καποιος κανα καλο μοντελο να το κηταξω μια φορα θα παρω ενα καλο και μετα τελος. Sent from my iPad using Insomnia
spacecowboy Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 τι να σου πω...εγω οπος ειπα και ποιο πανω τρεχω με hackintosh με 1 καιμενο celeron core2 γενιας στα 1.8 στο τελευτεο macos (10.8.3) με 128 samples (6ms βγαινει αυτο? not sure) με wifi on κιολας γιατι stream-αρω live συνηθως... κανενα προβλημα σε original mac φανταζομαι το ιδιο και καλητερα θα ειναι...μεταχειρισμενο παρε 1 οποιοδηποτε mac με core2duo και 4 giga ram σου κανει imho
atropa Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 εμενα τρεχει απροβληματιστα στο πισι με 7. κανενα σκαλομα και πολυ χαμηλα Latencies. με την komplete audio 6 δουλευω οταν ειμαι σε 2 στερεο καναλια και με την RME babyface οταν θελω παραπανω. καμια καρτα δεν μου εχει καποιο προβλημα με οδηγους.. ολα δουλευουν ρολόι. δεν εχω βεβαια αποψη για σπασμενα και αν δουλευουν χειροτερα μιας και το εχω γνησιο(δε λεω οτι το εχεις σπασμενο απλα το επισημάνω). σε γενικες γραμμες τη συμπεριφορα που παρουσιαζεις δεν την ειδα ποτε με προιοντα της ΝΙ.
spacecowboy Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 original ειναι τα παντα αλλοστε με το s4 ερχετε και γνησιο traktor pro2 με το latencymon εχω αποκλισει καθε driver προβληματικο (ειχα θεμα με τον original wifi driver) και οτιδηποτε τορα τρεχει με κατο του 1 ms εχο ακομη latency spikes που φτανουν μεχρι και τα 15000ms εχω ψαξει τα παντα εκανα και φορματ εκοψα services δοκιμασα bat optimizers μιλαμε απλα δεν δεν διορθωνεται (εκτος του να γυρισω σε xp η να βαλω hackintosh) στο λαπτοπ δε ουτε και με xp τρεχει καλα ps συγνωμη για την υπογραμμιση lol τωρα το ειδα
atropa Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 οπα... εσυ κρινεις τα παντα δηλαδη απο τη εμπειρια σου σε 1 συγκεκριμενο λαπτοπ? εγω σου λεω οτι σε τουλαχιστον 5 λαπτοπ δικα μου και δε ξερω ποσα που εχω σεταρει σε αλλους και δεν εχουν θεμα. επειδη η εμπειρια σου ηταν αρνιτικη με το λαπτοπ σου δε σημαιναι οτι ειναι χαλια σε ολα. toshiba, dell, asus, lenovo και... mac δεν ειχα θεματα. packard bell, hp, turbox, samsung, lg ειχα θεματα με το dpc latency me spikes και γενικα erratic συμπεριφορα που της περισσοτερες φορες ευθηνοταν το wifi adapter που φοραγαν και με ενα disable ηταν κομπλε. φυσικα αυτο ειναι ληση μονο αμα παιζεις offline. αμα θες streaming η ληση ηταν μεσω lan. παντως να ξερεις οτι ειναι γνωστο οτι το τρακτορ και γενικα ολα τα multiplatform apps δουλευουν καλλιτερα σε πισι απο οτι σε μακ.
spacecowboy Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 1ον σε 3 λαπτοπ τα εχω δοκιμασει και κανει τα ιδια (+ το σταθερο) κανε 1 visit στα forum της native instruments να δεις ποσοι συμφωνουν μαζι σου οτι το τρακτορ ιδικα τρεχει καλητερα σε pc...γεματο το φορουμ με ανθροπους σε απογνωση σαν εμενα επισεις αυτο που ειπες παει both ways διλαδη επιδη η δικι σου εμπειρια με το τρακτορ σε win ειναι καλη δεν σημαινει οτι ειναι με ολους καλη...οχι οχι διαφονω καθετα οτι το τρακτορ τρεχει καλητερα στα win αλλα multiplatform μπορει to traktor no way...just do a research and see for your self
atropa Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 ωραία.. δηλαδη εσενα 3 λαπτοπ και 1 σταθερό δε δουλεύουν καλά αλλα στα ιδιο λαπτοπ με macos δουλευει κομπλε.. αυτο σημαινει οτι κατι τρεχει με τα windows που δουλευεις γιατι το προβλημα δεν ειναι hardware. εμενα 5 λαπτοπ δικα μου απο το 2003 εως τωρα και πανω απο 50 λαπτοπ απο τοτε για αλλους και δε ξερω και εγω ποσα σταθερα σε ποσοστο 90% δεν αντιμετοπισα προβληματα. στα φορουμ θα δεις αυτους που εχουν προβληματα και οχι αυτους που δεν εχουν. και ειδικα σε προγραμματα οπως το τρακτορ που εχουν τεραστια ποσοστα χρησης. και σε τα κυριος τα περισσοτερα προβληματα προερχονται απο μηχανηματα που ειναι σε κακη κατασταση και οι χρηστες τους βαζουν ενα τρακτορ και νομιζουν οτι ολα θα παιξουν σωστα ενω το κακομοιρο το λαπτοπ ζοριζεται να στριμαρη realtime audio οταν στο περιθοριο τρεχουν 45 προγραμματα (απο antivirus εως δε ξερω εγω τη) δυστηχως τα μακ λογο του τροπου που δουλευουν ειναι ετοιμα out of the box για audio. το πισι θελει λιγο σεταπ. αα.. και εχω και μακ (13.3, ι5, 4g ram) γι αυτο και εκφερω αποψη οσο αφορα το πως δουλευει σε μακ και πως σε πισι. tip σε win 7.. αναμεσα απο αλλα.. κλισε το usb suspend.
spacecowboy Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 καλα ρε μαν οκ οτι πεις τρεχει υπεροχα το τρακτορ στα win δεν το συνεχιζω! εγω επιδη ειμαι noobas ασε με να παιδευομαι να περναω hackintosh σε pc για να το τρεχω αλοστε ποιο ευκολα εμαθα να τα περναω και ποιο ευκολα εβγαλα ακρη μαφτα παρα με το να κανω το τρακτορ να τρεξει ανθρωπινα σε win τον τελευταιο 1 1μισι χρονο
atropa Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 μα τρεχει υπεροχα.. δε στο λεω για να υποτιμισο τα μακ, το λεω γιατι τρεχει μια χαρα και στης 2 πλατφορμες. εσυ δε θες να το δεχτεις γιατι η εμπειρια σου δεν ηταν καλη. εγω σου λεω οτι δουλευει μια χαρα γιατι το δουλευω επαγγελματικα εδω και ποσσα χρονια (10 χρονια ποια) και δεν ειχα ποτε θεμα. ο λογος σου δεν ειναι δυνατότερος απο τον δικο μου.. και το αντιθετο. απλα οσο αφορα το τοπικ προτείνεις μακ για κατι που μπορεί να κάνει στο πισι με 700ε λιγότερα και η δικια σου εμπειρία δεν ειναι απαραίτητα ο κανόνας.. αλλα η εξαίρεση.
spacecowboy Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 η μπορει να ειναι ι δικη σου εμπειρια να ειναι η εξερεση... ας τελειωσει εδω λοιπον και ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα