Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας πιο απο τα δυο μοντελα ειναι προτημοτερο να παρω για επαγγελματικη χριση συγκεκρημενα για προγραματα dj και τετοια μηλαμε για το αιρ με 13" και για το προ εως 1400€ οχι για 3000€ γιατη δεν ξερω απο μηχανηματα αππλε και δεν εχω προηγουμενη εμπορiα με αυτα ζητω την αποψη σας. Επισης η φορητοτητα δεν με ενδιαφερει τοσο πολλη με ενδιαφερει η αποδοση και οπως ειπα για προγραματα dj. (Καλα απο ορθογραφικα αστε το) :P

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Για σας πιο απο τα δυο μοντελα ειναι προτημοτερο να παρω για επαγγελματικη χριση συγκεκρημενα για προγραματα dj και τετοια μηλαμε για το αιρ με 13" και για το προ εως 1400€ οχι για 3000€ γιατη δεν ξερω απο μηχανηματα αππλε και δεν εχω προηγουμενη εμπορiα με αυτα ζητω την αποψη σας. Επισης η φορητοτητα δεν με ενδιαφερει τοσο πολλη με ενδιαφερει η αποδοση και οπως ειπα για προγραματα dj. (Καλα απο ορθογραφικα αστε το) :P

νομιζω πως τα air 2012  ειναι αρκετα δυνατά..

εγω σιγουρα θα πηγαινα σε κατι τετοιο για την δουλεια που το ιες και οχι στα pro

Δημοσ.

Φίλε ειδα τα χαρακτιρηστικα τους και το αιρ εχει 128 gb σε αντιθεση με το προ 500 gb και τα δυο εχουν 4 gb ram μηλαω για αυτα τα μοντελα Apple MacBook Pro MD101GR/A - 13.3"

Apple MacBook Air MD231GR/A - 13.3"

Εχουν κατι το καλλητερο τα αιρ απο τα προ ? φιλε δεν παω σε windows γιατη θελω να δοκιμασω apple και για καλλυτερο προγραμα μου δεν υπαρχει για windows

Δημοσ.

Φίλε ειδα τα χαρακτιρηστικα τους και το αιρ εχει 128 gb σε αντιθεση με το προ 500 gb και τα δυο εχουν 4 gb ram μηλαω για αυτα τα μοντελα Apple MacBook Pro MD101GR/A - 13.3"

Apple MacBook Air MD231GR/A - 13.3"

Εχουν κατι το καλλητερο τα αιρ απο τα προ ? φιλε δεν παω σε windows γιατη θελω να δοκιμασω apple και για καλλυτερο προγραμα μου δεν υπαρχει για windows

ο 128 που βλεπεις στο air ειναι SSD

ενώ στο pro ειναι μηχανικός δισκος στις 5400 στροφες

μεγαλη διαφρα στη ταχυτητα του συστήματος

Δημοσ.

Ευχαρηστο φηλε δεν το ειχα παρατιρησει αυτο δηλαδη το αιρ ειναι πιο γρηγορο απο το προ

λογω σκληρου ναι

αλλα το pro έχει ποιο δυνατο επεξεργαστη

εξαρταται και απο τα προγραμματα που θελεις να χρησιμοποιήσεις

virtual dj και πολλα αλλα δεν θα εχεις κανενα προβλημα

απλα ο σκληρος ο SSD είναι μικρός αρα θα πρεπει να εχεις και αλλους μέσω USB 

• Λύση
Δημοσ.

Ευχαρηστο φηλε δεν το ειχα παρατιρησει αυτο δηλαδη το αιρ ειναι πιο γρηγορο απο το προ

Τα pro είναι για πιο βαριές εργασίες, αλλά καλό θα είναι να έχεις SSD. 

Επίσης τα air δεν παίρνουν αναβάθμιση μνήμης ενώ τα Pro παίρνουν. Προσωπικά θα σου έλεγα να πάρεις pro. 

και να του βάλεις και λίγη περισσότερη μνήμη και έναν ssd και θα πετάει.

Επίσης σκέψου και το ενδεχόμενο να αγοράσεις μεταχειρισμένο (αν είναι σε άριστη κατάσταση), ακόμη και λίγο παλιότερο μοντέλο. Δεν παθαίνουν τίποτα είναι σκυλιά, και μπορείς να ξοδέψεις τα έξτρα λεφτά που θα δινες για την αναβάθμιση ραμ και ssd και να το κάνεις τούμπανο. 

(μιλάω εκ πείρας, έχω ένα late 2009 που το πήρα πριν 3 μήνες και έχει μέσα 8 ραμ και 256 ssd και έναν 250 hdd με optibay και μιλάμε είναι σφαίρα δεν καταλαβαίνει χριστό)

• Like 1
Δημοσ.

οταν βγάλει air με 8 gb ram και 500 άρι SSD τότε μιλάμε για καλή περιπτωση .. 

κι εγώ είμαι υπέρ του μεταχειρισμένου σε άριστη κατάσταση απο κανένα fan boy .. θα το πάρεις μισή τιμή . για μοντέλα unibody και πάνω..

Επίσης καλή περίπτωση είναι το προηγούμενο 13άρι το οποίο το βρίσκεις κάτω απο 1200 ευρώ σφραγγισμένο και έχει και usb 3 sata 3 ...

οπότε του πετάς πάνω ενα ssd και και τον 500 άρι που ήδη έχει στην θέση του DVD και εχεις πολύ ωραίο μηχάνημα..

Δημοσ.

με τι προγραμμα δουλευεις? διοτι αμα δουλευεις με vdj η serato την κανεις την δουλεια σου και με pc... το λατρεμενο το traktor ομος δεν...για εκεινο θες mac... believe me i know μονοδρομος ειναι δυστηχος!

ps. για hackintosh το σκεφτεσαι καθολου?

Δημοσ.

Καταρχην ευχαριστω για της απαντισης σας δουλευω με τρακτορ

ουτε καν η λυση του PC!!!!

αν θελεις επεκτασιμοτητα σε μνημη και optical παρε Pro

Δημοσ.

αμα δουλευεις traktor τοτε μονο mac οποιο νανε mac θα το τρεχει "τεζα" εγω να φανταστης το τρεχω σε celeron 5ετιας 1.8ghz (με hakintosh 10.8.3) και τρεχει "ρολοι" σε win δεν κουναει ρουπι ουτε στο σταθερο (4core στα 3.8ghz) για να περνεις μια ιδεα περι traktor+windows LOL

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...