Προς το περιεχόμενο

125cc

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... έχω μπει στα 18 και σκέφτομαι για αγορά μηχανής .. μετά από λίγο ψάξιμο έχω καταλήξει σε 3 μηχανές..Ktm duke 125,Sym Wolf 125,Ktm exc 125... Ξέρω το τελευταίο δεν κολλάει και πολύ με τα άλλα 2 αλλά μου άρεσαν τα γκάζια του και ότι με αυτό θα μπορώ να βολτάρω και στο βουνό...Θα ήθελα την γνώμη σας για αυτά ή να μου προτείνεται οτιδήποτε άλλο.. Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

μεχρι 2500 αν ειναι μεταχηρισμενη η καινουργια δεν με πειραζει..αρκει να εχει λιγο παραπανω γκαζι

Δημοσ.

τα 2 πρώτα μοντέλα που έβαλες και η Honda CBF 125i

νομίζω είναι τα καλύτερα μοντέλα για τα 125κ +ότι είναι καινούργια παρτίδα.

επίσης δες και την Honda CBR 125R (καινούργια έχει 3.500)

δεν θα σου έλεγα να πάρεις motocross μηχανή, είναι κουραστική για μεγάλες αποστάσεις, επίσης θέλει και εμπειρία για να κάνεις κόλπα.

από την άλλη αν νιώθεις βαριές τις (street/naked) τότε να πάρεις motocross

Δημοσ.

απο εμφανιση δεν μου γεμιζει το ματι..τεσπα...θα δω τι θα κανω!!

Δημοσ.

παιδια το r125 της yamaha τι λέει?

ποιό είναι το ιδανικότερο και ασφαλέστερο είδος στα 125 για να ξενικήσει κάποιος που δεν έχει οδηγήσει ποτέ στην ζωή του?

έχω ακούσει οτι τα cross/eduro σε σώζουν απο λάθη του αναβάτη αρκετές φορές,ισχύει? εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ τα street αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάληλα για πρωτάρη,μη σκωτωθώ πουθενά :P

τα 125 είναι πολλά για πρώτη μηχανή?

δεν θέλω παπάκι γιατί σκέφτομαι οτι είναι ποιό επικινδυνο σε σχέση με μια μηχανή που έχει άλλη οδηγική συμπεριφορά,καλύτερα φρένα κλπ κλπ.

Δημοσ.

κοίτα το παν είναι η εξάσκηση που θα κάνεις.

αν νιώθεις βαριά την 125street ξαναδοκιμάζεις, αν εξακολουθεί αλλάζεις στυλ μηχανής

τα 125κ είναι καλά για αρχή.

Δημοσ.

κοίτα το παν είναι η εξάσκηση που θα κάνεις.

αν νιώθεις βαριά την 125street ξαναδοκιμάζεις, αν εξακολουθεί αλλάζεις στυλ μηχανής

τα 125κ είναι καλά για αρχή.

με ενδιαφέρει η καλή οδηγική συμπεριφορά και η ασφάλεια.

τα on-off πως τα βρίσκεις?

Δημοσ.

δεν έχω δοκιμάσει, αλλά έχω δει άλλους να οδηγούν.

είναι καλά για αρχή, γιατί έχουν ρόδες και για χώματα και είναι πιο ελαφριές.

απλά δεν ξέρω αν θα κουράζετε η μέση μετά από αρκετή ώρα.

Δημοσ.

Αν θες καινούργιο από αυτά που γράφεις δαγκωτό duke. Το μηχανάκι είναι πανέμορφο (υποκειμενικό) έχει καλά γκάζια για 125, αξιόπιστο, καλά φρένα, κατανάλωση νορμάλ γενικά ότι ζητάς απο ένα μηχανάκι σε τέτοια κυβικά. Γνώμη μου όμως είναι να μην πάρεις καινουργιο καθώς ότι και να πάρεις σίγουρα θα το βαρεθείς γρήγορα λόγω κυβικών και θα θέλεις να αλλάξεις και είναι κρίμα να δώσεις πολλά χρήματα. Οπότε σου προτείνω να πας σε κάποιο μεταχειρισμένο και μετά απο 2 χρόνια που θα μπορείς να πάρεις το Α2 θα έχεις άπειρες επιλογες...
Τώρα για μεταχειρισμένο μια καλή επιλογή είναι το honda cbf 125i, πολύ καλό μηχανάκι. Το βρίσκεις άνετα στα 1500ευρώ, ίσως και λιγότερα ανάλογα με τα χιλιόμετρα που θα έχει.. Τώρα αν δεν έχεις πρόβλημα να δώσεις κάτι παραπάνω μπορείς να πας και στο wolf καινούργιο, νομίζω γύρω στα 2200 έχει, αλλά το να πας να δώσεις 3700( κάπου τόσο δεν έχει το duke? ) για καινούργιο 125άρι πιστεύω είναι μεγαααλη βλακεία... :X
Αν γουστάρεις τα ον/οφφ και θες και βουνό ψηφίζω δαγκωτό honda xr 125

π.χ

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3409382/. Πανέμορφο μηχανάκι και άριστο απο όλες τις απόψεις B)

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...