Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, για να μη μακρυγορούμε... το πρόβλημα έχει ως εξής...

η κοπέλα  μου έχει ένα sony vaio του οποίου το μοντέλο δε θυμάμαι αλλά έχει διπύρινο επεξεργαστή

intel pentium b940... κάποιες φορές και ενώ η χρήση του επεξεργαστή είναι σχεδόν μηδενική, την ώρα που παίζει πχ ένα τραγούδι ή μια ταινία μπορεί να κολλάει στιγμιαία ο ήχος λες και κολλάει ο επεξεργαστής....

δεν υπάρχουν βαριά προγράμματα ούτε κάτι που να "τρώει" ισχύ από τον επεξεργαστή! Τι μπορεί να φταίει λοιπόν; Μια σκέψη που μου πέρασε από το μυαλό είναι πως μπορεί να θέλει καθάρισμα, μιας και δεν έχει καθαριστεί καθόλου εδώ και 1μιση χρόνο και οι θερμοκρασίες σύμφωνα με το hw monitor είναι 50βαθοί στον πρώτο πυρήνα και 49 στο δεύτερο σε idle κατάσταση!

Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

κάνε ενα τσέκ με Hd sentinel για να δείς υγεία του δίσκου σου.

αν έχει εγγυηση το λάπτοπ δεν το πειράζεις για κανένα λόγο.

• Like 2
Δημοσ.

χμμμ δεν το γνωρίζω αν έχει εγγύηση ακόμα, αν ισχύει προφανώς και δε βάζω χέρι... θα δοκιμάσω και βλέπουμε...

αλλά όμως ο δίσκος του pc της υπογραφής μου έχει 40% health και παρόλα αυτά το performance του είναι 100% και δε μου'χει παρουσιάσει (μέχρι τώρα τουλάχιστον) κανένα πρόβλημα! Άρα, αν το πρόβλημα με το συγκεκριμένο λάπτοπ ήταν ο δίσκος δε θα'χε προβλήματα όσον αφορά ταχύτητα κλπ κλπ;

Δημοσ.

καλό δέν κάνει πάντως. περισσότερο τον "βασανίζεις" τον σκληρό σου..καμμιά μέρα θα τον πάρεις στα "χέρια".

κάνε τα τσέκ σου  ^_^

Δημοσ.

Το hard disk sentinel δείχνει 87% υγεία. Άρα πάμε σε μνήμες μετά;

ο δίσκος έχει παρουσιάσει πρόβλημα όπως βλέπεις..- υγεία σκληρού= bad sector..τι θερμοκρασία έχει;;

αν έχει εγγύηση πάς φωτό με τα στοιχεία υγείας για αντικατάσταση στο κατάστημα που έγινε η αγορά του.

μετά πάς σε έλενχο μνήμης με MemTest.

Δημοσ.

87% ειναι λιγο για αντικατασταση δισκου.

Ο δισκος αντικαθισταται μονο αν δεν περναει τα τεστ (καποιο πληκτρο πατας  ενω ανοιγει το λαπτοπ και εχει καποια διαγνωστικα τεστ).

Δημοσ.

87% ειναι λιγο για αντικατασταση δισκου.

Ο δισκος αντικαθισταται μονο αν δεν περναει τα τεστ (καποιο πληκτρο πατας  ενω ανοιγει το λαπτοπ και εχει καποια διαγνωστικα τεστ).

εννοείς για την εγγύηση xristof;;

έχει πάρει την "κατιούσα" όπως και να ΄χει ;)

έχει..δεν έχει εγγύηση.

Δημοσ.

Ναι για την εγγυηση λεω. 

Οσο χαμηλα και αν ειναι, αν περναει τα διαγνωστικα τεστ δεν στον αλλαζουν.

Πρεπει να σου βγαζει σφαλμα στα διαγνωστικα για να στον αλλαξουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...