Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω ένα Link.png Site: http://www.sony.gr/product/vaio-seira-e/vpceb1s1e-bj#tab">Sony Vaio VPC EB1S1E/BJ εδώ και 2,5 χρόνια και κατά καιρούς μου βγάζει το εξής πρόβλημα.. Εκεί που είναι μια χαρά κολλάει ανά 1-2 δευτερόλεπτα και η κάρτα δικτύου αποσυνδέεται(εμφανίζει και 1 κόκκινο Χ από πάνω).. Δεν ξεκολλάει αν δεν κάνεις restart εκτός αν κλείσεις το wireless από το κουμπάκι του.. Και πάλι όμως αν δεν κάνεις restart και το ξανά ανοίξεις συνεχίζει να κολλάει..

Λογικά το πρόβλημα είναι της wireless κάρτας δικτύου ε; Μπορώ με κάποιο πρόγραμμα να ελέγξω την κάρτα ώστε να βεβαιωθώ; Συνήθως το πρόβλημα εμφανίζεται όταν κάνω πολύ ώρα download ή live streaming και στο gaming(ανεξάρτητα αν είναι online παιχνίδι..)

Μπορεί να φταίνε οι θερμοκρασίες του και να επηρεάζει την κάρτα δικτύου; Παλαιότερα πριν το καθαρίσω από κάτω το έκανε πιο συχνά(τότε χτύπαγε και κάτι 90αρια(!) το καλοκαίρι..

Δημοσ.

Είχα παρόμοια προβλήματα, εκτός από τα παιχνίδια , γιατί δεν παίζω. Επίσης η δικιά μου έκανε αποσυνδέσεις και στις βιντεοκλήσεις του msn, skype.

Αρχικά κοίταξα μήπως ξεκουμπώθηκε κάποια από τις κεράιες της και στο τέλος επειδή άκρη δεν έβγαζα, κατέληξα στο ότι είναι χαλασμένη.

Πήρα μέσα από τις αγγελίες του isnomnia μια μεταχειρισμένη στα 10 ευρώ και μετά την αλλαγή της, καμμιά αποσύνδεση πλέον.

Πράγμα που σημαίνει ότι όντως η προηγούμενη, είχε χαλάσει.

Τώρα για το αν οι θερμοκρασίες την επηρεάζουν, δεν γνωρίζω να σου πω.

Δημοσ.

Ναι σκεφτομουν κ εγω να την αλλαζα μιας και το κοστος δεν ειναι απαγορευτικο.. Και οτι γινει..

Γενικα υπαρχει θεμα ασυμβατοτητας στις καρτες δικτυου; Ή να ψαξω για ιδια;

Μini pci δεν ειναι αυτες;  Οποια και να παρω το ιδιο ειναι;

Δημοσ.

Δεν μπορώ να ξέρω ποια κάρτα έχεις. Δες απο την διαχείριση συσκευών, τι πληροφορίες σου δίνει και ψάξε να δεις ποια είναι.

Εγώ έτυχε να απαντήσω σε αγγελία που δεν είχε πολλές λεπτομέρειες για την κάρτα και τελικά ήταν η ίδια με την δική μου.

Πάντως δεν νομίζω να έχεις θέμα ασυμβατότητας αν βαλεις άλλο μοντέλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...