Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω αυτή την TV http://www.skroutz.gr/s/1948841/Samsung-UE46EH6030.html

Και σήμερα αγόρασα αυτό το home cinema http://www.skroutz.gr/s/380476/Philips-HTS3541.html?keyphrase=philips+HTS3541

Εχω συνδέσει to home cinema με την TV μέσω HDMI. Δεν έχω ήχο καθόλου από TV στο home cinema ξέρει κανείς τι να κάνω? Από USB stick του hom cinema στην TV έχω κανονικά.

Εχω στη διάθεση μου και οπτική ίνα την συνδέω και αυτή αλλά πάλι τίποτα. Εχω και ένα άσπρο κοκκινο καλώδιο αυτά με τις δυο εξόδους σε κάθε άκρη ούτε με αυτά γίνεται κάτι.

Επεξ/σία από balander10
Δημοσ.

πρεπει να πας στις ρυθμισεις ηχου της τηλεορασης και να επιλεξεις την αναλογη πηγη. ακριβως δεν ξερω τι θα λεει γιατι δεν εχω αυτη τη τηλεοραση.

Δημοσ.

Επαιξα αρκετά με τις ρυθμίσεις δεν είδα φως ακόμα. Δοκίμασα external speakers κλπ αλλα δεν έγινε κάτι η samsung που έχω δεν έχει και πολλές επιλογές στον ήχο δε νομίζω να ξέχασα κάτι.

Δημοσ.

Το home cinema απο οτι είδα εχει 2 HDMI, τώρα προφανώς έχεις συνδέσει το HDMI out της κονσόλας με αυτό της TV, για να στείλεις ήχο απο την TV στα ηχεία πρέπει να βάλεις άλλο καλώδιο στο HDMI in της κονσόλας από αλλο HDMI της TV.

Δημοσ.

1 HDMI έχει είναι λάθος η περιγραφή. αλλά με arc HDMI ούτως ή άλλως 1 δεν έπρεπε να είναι αρκετό? Η samsung δεν παίρνω και όρκο αλλα λογικά πρέπει να είναι arc HDMI? Πίσω από το home cinema η έξοδος λέει arc

**** Οκ δουλεύει κανονικά δε σας λέω τι λαλακία έκανα γιατί θα κλαίτε από τα γέλια. Ευχαριστώ για τη βοήθεια !

Δημοσ.

Δεν είχες συνδέσει καλά τα ηχεία ή είχες το volume στο 0? Ελααααααα πες μας θα μας φάει η αγωνία!  :confused:

Δημοσ.

Απλά δεν είχα ξαναδεί οπτική ίνα και το συνέδεσα χωρίς να βγάλω εκείνα τα μικρά μικρά πλαστικά που έχει στις απολήξεις. Ούτε καν τα πρόσεξα :(

ΗDΜΙ + οπτική και δουλεύει μια χαρά τώρα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...