Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οντας amateur πως το βλεπω αυτο? Λογικα απο το gpu tweak? 2x 6pinα παιρνει παντως για τροφοδοσια, δεν ξερω αν αυτο λεει κατι, και το κουτι πανω γραφει 900mhz overclocked (νομιζω το τελευταιο απλα δειχνει οτι ειναι υπερχρονισμενη εργοστασιακα)

Λογικα αν βασιστω στα λεγομενα αυτουνου που μιλησα στο e-shop τελος βδομαδας παραλαμβανουν, τιμολογουν και μου στελνουν. Αρα Δευτερα τα χω στα χερια μου.. Ε λογικα μεσα της αλλης βδομαδας θα χει στηθει (επιτελους)

Δημοσ.

Και στο προγραμμα που θα το δω? Στα ρευματα (voltage)? Ή απτα mhz θα καταλαβω?

Mhz θα προσπαθησω ν ανεβασω αλλα ρευματα θελω να το αποφυγω για να μην εχει θεμα μελλοντικα (εκτος κ αν σκεφτομαι λαθος)

Με το "ενταξει καλα εισαι" τι εννοεις? Οτι σαν στοκ 900 ειμαι καλα, ή οτι εχει καλες προοπτικες για ανεβασμα?

Δημοσ.

Δε παθαίνουν τίποτα οι κάρτες,ειδικά αυτές οι εκδόσεις.Οι asus έχουν πόσα vrm.Όταν το στήσεις θα τεστάρεις αν θες με κάποια προγράμματα,θα παρατηρήσεις τις ενδείξεις και τις επιδόσεις για σιγουριά και θα δεις.Καλά είσαι και για τα 2 και τάση να μη παίρνει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα φιλε μου!

Παρελαβα απο vision studio πριν μια βδομαδα, και προχθες ηρθε και το πακετο απο eshop. Λογο φορτου καταφερα τελικα χθες 3μιση το βραδι να τελειωσω το στησιμο! Με ζορισε πολυ η Evo (δεν εφαρμοζαν καλα τα παξιμαδακια με τις βιδες και ηθελε ζορι) αλλα και το cable management μιας και και πρωτη φορα ασχοληθηκα με αυτο.

Πηρε και μπρος το μηχανημα και πηγαν ολα κατευχην.. Μονο τα Windows ειχα δυναμη να περασω μετα εσβησα γιατι επρεπε να να παω και δουλεια το πρωι. Drivers θα περασω με το που σχολασω.

Fotos πρωτα ο Θεος να βρω την ψηφιακη (αλλιως οτι καταφερω με το κινητο) να τραβηξω το βραδι να τις ανεβασω, γιατι προσωπικα το θεωρω πανεμορφο! :D

Λοιπον θεματακια που παρατηρησα λιγο πριν σβησουν τα ματια μου. Το μονο πραγμα που ακουγοταν στο pc ηταν τα fans της Asus 7950.. Μηπως επειδη δεν εχω περασει ακομα drivers τρεχαν στο full? Επισης στην Evo πανω εβαλα εναν 120αρι Corsair SP Quit, ο οποιος ειναι 3πινος και οχι 4πινος. Πραγμα που σημαινει οτι θα τρεχει μονιμως στο full. Θα χω καποιο θεμα με αυτο το πραγμα?

Επισης τον HDD μεσα στο bios τον αναγνωριζε, αλλα οταν μπηκε στην επιφανεια εργασιας δεν υπηρχε πουθενα ο hdd στον "Υπολογιστη Μου". Τι φαση?

Λιγο που παρατηρησα την 2412m μιας και την εβαλα πρωτη φορα μπρος χθες ειναι λιγο bleeding προς την πανω αριστερη γωνια (λιγο πιο χαμηλα απτην γωνια).. Θα το δω και σημερα.

Δημοσ.

Αυτό για το σκληρό που λες πρέπει να τον κανεις format. Πήγαινε στο computer/Ο υπολογιστής μου μετά πάτα το manage/διαχείριση ανάλογα σε τι γλώσσα το έχεις. Μετά πήγαινε στο storage => disk management και εκεί είναι οι σκληροί. Πρέπει να κάνεις format τον HDD γιατί ειναι "αφορμάριστος". Ορίστε και ένα guide http://www.pcworld.com/article/248980/how_to_format_your_hard_drive_in_windows.html

Και εγώ στην αρχή νόμιζα ότι ήταν χαλασμένος αλλά επειδή στο bios τον έβλεπα το πήρα πρέφα ότι κάτι δεν είχα κάνει :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και επειδη δε μ αρεσει ν αφηνω ανοιχτους λογαριασμους.. sorry αλλα σημερα επεσε μια ψηφιακη επιτελους στα χερια μου..

Thnx σε οσους βοηθησαν, και κυριως σε karmen και passionate για τα tips..

Λειπει το πλαινο και κατι αλλα plexi που θελω να του βαλω μεσα, αλλα πιστευω οτι συντομα θα τα χουμε και αυτα..

Aida64 live monitoring την 7950 πανω στο g19 (thnx vagenrider)

29pv.jpg

0oqv.jpg

cn5a.jpg

z4vv.jpg

ypgd.jpg

w8mo.jpg

gl69.jpg

xrwd.jpg

7mxj.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Εξαιρετική δουλειά. Μπράβο σου!!! Πραγματικά είναι να χαίρεσαι να το βλέπεις :D. Καλοδούλευτο και από εμένα.

• Like 1
Δημοσ.

Οι ανεμιστήρες ποιοι είναι ?

Που τους βρίσκουμε ?

Από θόρυβο πως πάνε ?

Σε άλλους χρωματισμούς βγαίνουν ?

Ωραίο είναι ... :-D

Δημοσ.

Να στε καλα! Και thnx για το χρονο που αφιερωσατε να βοηθησετε ολοι σας.. ηταν θεμα πολλων μηνων αλλα τελικα δικαιωθηκα! :D

Να αναφερω οτι ειναι το πρωτο μηχανημα που στηνω μονος, και με ζορισε και η ψυχτρα (ηθελα πολυ ζορι οι βιδες της ψυχτρας), αλλα και με το cable management πισω απτο κουτι που ακομα θελει λιγη δουλιτσα καποια στιγμη.

Things to come, full-plexi πλαινο, plexi μαυρο + σχεδιο να καλυψει τα drives και να μπουν οι 2 μικρες ledoταινειες να φωτησουν το σχεδιο που θα χει το μαυρο plexi.

Οι ανεμιστηρες ειναι της Corsair οι SP120 Quiet edition, ειναι απολυτα αθορυβοι σε full load, και το static pressure τους ειναι αψογο, και κυριως για ψυγεια. Εχει παρα πολλα videaκια στο youtube να τους δεις και να τους ακουσεις, ειναι πραγματικα αθορυβοι και δυνατοι.

Βγαινουν και σε Performance εκδοση για παραπανω rpms αλλα και παραπανω dB θορυβου. Και φυσικα ειναι πανεμορφοι (ερχονται με 3 χρωματιστα δαχτυλιδια κοκκινο-μπλε-ασπρο). Καλυτεροι απ αυτους ειναι οι noctua και οι noiseblocker αλλα δεν μ αρεσουν εμφανισιακα καθολου και ηθελα πολυ συγκεκριμενο setup. Το eshop τους εχει και ισως και το e-world. Δεν τους βρηκα πουθενα αλλου.

• Like 1
Δημοσ.

Απ`ότι βλέπω βγαίνει και σε λευκό που με ενδιαφέρει λόγω STORM STRYKER αλλά υπάρχει κάτι κακό σε αυτούς !!!

Είναι 3πινοι και όχι 4-πινοι ... Αρα αντίο το smart fan από το mobo και το εντελώς αθόρυβο σύστημα ...

Εχουν βέβαια τον μειωτήρα αλλά ....

af120-quiet-edition-f7b280becd9d0e715e6b

Θα το σκεφτώ ... :-D :-D

Ηθελα 2 τέτοιους να βάλω στην SCYTHE MUGEN ... :fear:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...