Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με μπερδεψες Passionate.. Η vapor x παιρνει 2 8πινα   ενω το xfx συνοδευεται με 6+2?

Θα παρω sleeved καλωδια γι αυτο ρωταω, αν ειναι να παραγγειλω εξ αρχης 2x8

Επισης πες μου για την ψυχτρα.. Σου απαντησα οταν μου ανεφερες την Evo..

Δημοσ.

120άριδες είναι η απάντηση

Τα καλώδια που σου δείχνω κρύβεται μεγάλο μέρος τους πίσω (όπως και το 24πιν εξάλλου) αλλά φαίνονται στο κάτω μέρος όταν συνδέονται πάνω στη μητρική

Είναι τα καλώιδα του front panel ουσιαστικά. εσύ αποφασίζεις

Δες τη φώτο εδώ και δες τα καλώδια που πάνε στη mobo στο κάτω μέρος και θα καταλάβεις

http://www.thelab.gr/gallery3/var/albums/reviews/reviews-photos/Corsair-600T-SE-White/IMG_0166.jpg?m=1335471449

Επίσης επειδή δε κάθομαι να το ψάξω τώρα καθώς είμαι έτοιμη για ξάπλα...

Δε ξέρω αν στο είπε κανείς αλλά το κουτί σου έχει external usb3.0

http://www.thelab.gr/gallery3/var/albums/reviews/reviews-photos/Corsair-600T-SE-White/IMG_0108.jpg?m=1335363625

Αν η mobo σου έχει 20pin για usb3.0 τότε θα χρειαστείς ένα τετοιο

images?q=tbn:ANd9GcSoE2ipVuditpZ_hOLT7Q1

ρώτα στο eworld αν έχει ή ψάξε το λίγο. Οπως είπα νανι club για μένα :)

Δημοσ.

Απφ... μου καψες τον εγκεφαλο τωρα :P

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=33993&cat=3[

Δεν έχω ιδεα αν εχει εχει 20pin για usb3, ουτε ξερω κιολας που χρησιμευει το external usb3 του 600T.

Τεσπα αν μπορεις και το θυμηθεις απαντησε μου αυριο.. Καλη ξεκουραση και thnx για τη βοηθεια! :D

Δημοσ.

Χαχα, σε βασανιζω και αρχισα να νιωθω τυψεις

Οποτε θα χρειαστω και ενα καλωδιο σαν αυτο που εγραψες για να συνδεσω τα external με την mobo? Περιεργο να μην συνοδευεται ειτε με την mobo ειτε με το case..

Και σου αφησα special ερωτηση για αυριο.. Αν χρειαζομαι τετοιο καλωδιο, πως λεγεται γιατι με την φοτο δεν βολευει να ψαξω :D

Δημοσ.

Με μπερδεψες Passionate.. Η vapor x παιρνει 2 8πινα   ενω το xfx συνοδευεται με 6+2?

Θα παρω sleeved καλωδια γι αυτο ρωταω, αν ειναι να παραγγειλω εξ αρχης 2x8

Επισης πες μου για την ψυχτρα.. Σου απαντησα οταν μου ανεφερες την Evo..

Το 6+2 ειναι το 8πινο θα το καταλαβεις όταν το πάρεις στα χέρια σου. Δες εδώ στο 5:20' πιάνει το το 8πινο (6+2)

Το δεξιά είναι το 8pin (6+2)

Όσο για τη ψύκτρα η 412s είναι καλύτερη αλλά ακριβότερη. Αλλά αν δεν έχεις οικονομικό θέμα go for it! :D

Δημοσ.

Ωραιος καταλαβα.. αλλα απ οτι φαινεται δεν μπορω να βαλω τα sleeved που θελω.. 24pin το χει ηδη το psu..

Μας χαλασε το γοητρο το semi-modular..

Βλακεια ειπα έτσι? Τα sleeved ειναι extended, κουμπώνουν πάνω στα ήδη υπάρχοντα του PSU

Δημοσ.

Το ειδα νωριτερα το video.. Η 412 μπορω να πω οτι μου γεμιζει περισσοτερο το ματι :D

Οποτε λεω να παω σε αυτην μιας κ η χρηματικη διαφορα ειναι μικρη.. Thnx!

Μιας κι εχεις κ παρομοιο μηχανημα, απο εντυπωσεις πως το βλεπεις? Να αναφερω οτι η αλλαγη θα ειναι απο 5ετιας Intel Core 2 Duo, και αναπηρη καρτα γραφικων μιας και η vapor-x 4850 π ειχα μας αφησε χρονους..

Δημοσ.

Χαχα εγώ παίζω κυρίως games. Είμαι με stock ταχύτητες και σε cpu και gpu και έχω τερματίσει ότι τελευταίο κυκλοφορεί με ultra γραφικά. Εγώ το pc το πήρα το Πάσχα και ήταν μετάβαση από ένα λαπτοπ 4ετίας. Οπότε μπορώ να δηλώσω "ερωτευμένος" :D.

Δημοσ.

Έξοχα!

Κάτι που ανεφερα και πριν και ελπιζω να ξερει καποιος.. Αν μπορω να βρω πουθενα στο εγχωριο, backplate μαυρο για την 7950

Δημοσ.

Η 7950 σου δεν είναι reference design. Αν ήταν, θα μπορούσες να βρεις απο το eworld κατόπιν παραγγελίας βέβαια.

Για την άλλη σου ερώτηση για το πως λέγεται το καλώδιο

usb3.0 A type female to female 20pin ή πιο απλά usb3 to 20 pin ζητάς και θα νιώσουν

Δημοσ.

απο cache Της google μου έδωσε αυτό

images?q=tbn:ANd9GcQBpj4bFsNXNLbg1R35s_r

Αρα ναι είναι αυτό που θες. Ρώτα τον Γιάννη καλού κακού βέβαια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...