Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θελεις,με βαση τα λεφτα που ειδα για το τροφοδοτικο θα μπορουσες να πας σε αυτο http://www.skroutz.gr/s/2614966/XFX-ProSeries-750W-XXX-Edition-Semi-Modular-Bronze.html

που ειναι και modular (οχι full) και καλυτερο απο τα αλλα 2.. Και πιο δυνατο βεβαια για να σου μεινει και για το μελλον σε περιπτωση που θελησεις να πας σε cf αργοτερα..οχι οτι τα αλλα 2 δεν θα σε καλυψουν και σε αυτο το ενδεχομενο του cf αλλα για να εισαι πιο ανετος ακομα σε τετοια περιπτωση

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μην ξεχάσεις να πάρεις και ένα optical drive σαν αυτό http://www.skroutz.gr/s/2357433/Samsung-SH-224BB.html. Κατά τα άλλα με γεια και καλοδούλευτο το τουμπανάκι :D

Thnx Passionate για τον χρονο σου..

Τον 840 pro τον εβαλα για την 5ετη εγγυηση σε σχεση με του απλου που εχει 3.. + οτι με βαση τα τωρινα δεδομενα 128gb μου ειναι υπεραρκετα για OS, Photoshop + 1-2 games.

Για την ram που προτινες κραταω λιγο πισινες, μια και δεν εχει ψυξη απ'οτι βλεπω..

@Superpie, τα 750 μου φανηκαν overkill, τωρα ενδεχομενο CF δεν νομιζω να τυχει, αλλα ποτε δεν ξερεις στην 3ετια τι γινεται.. Ισως παω σε αυτο που προτινεις..

Δημοσ.

Τον 840 pro τον εβαλα για την 5ετη εγγυηση σε σχεση με του απλου που εχει 3.. + οτι με βαση τα τωρινα δεδομενα 128gb μου ειναι υπεραρκετα για OS, Photoshop + 1-2 games.  Στα 3 χρόνια ο απλός samsung 120gb θα κοστίζει όση είναι η τωρινή του διαφορά από τον pro ένα 50€ δλδ. Γι' αυτό μόλις λήξει η 3ετής εγγύηση παίρνεις καινούριο και έχεις εγγύηση για άλλα 3 χρόνια. Αυτό από την δική μου οπτική γωνία. Εσύ θα επιλέξεις :D

Για την ram που προτινες κραταω λιγο πισινες, μια και δεν εχει ψυξη απ'οτι βλεπω.. Τότε πήγαινε σε αυτές και εγώ τις ίδιες έχω(απόλυτα ικανοποιημένος) με μεγαλύτερο χρονισμό

http://www.skroutz.gr/s/2530859/Patriot-Intel-Extreme-Masters-Memory-Limited-Edition-1600MHz-8GB-2x4096.html

@Superpie, τα 750 μου φανηκαν overkill, τωρα ενδεχομενο CF δεν νομιζω να τυχει, αλλα ποτε δεν ξερεις στην 3ετια τι γινεται.. Ισως παω σε αυτο που προτινεις.. Συμφωνώ όσο προχωράει η τεχνολογία τόσο θα μειώνονται και οι απαιτήσεις κατανάλωσης ρεύματος του hardware.

Superpie αυτό που είχε επιλέξει ο Skr1ll3x είναι semi modular όπως και αυτό που πρότεινες και εσύ. Βασικά είναι το ίδιο νομίζω απλά 100watt λιγότερο. Πάντως Skr1ll3x για την διαφορά των 5 € αξίζει να πας στα 750watt.

Δημοσ.

Τον 840 pro τον εβαλα για την 5ετη εγγυηση σε σχεση με του απλου που εχει 3.. + οτι με βαση τα τωρινα δεδομενα 128gb μου ειναι υπεραρκετα για OS, Photoshop + 1-2 games.

Για την ram που προτινες κραταω λιγο πισινες, μια και δεν εχει ψυξη απ'οτι βλεπω..

@Superpie, τα 750 μου φανηκαν overkill, τωρα ενδεχομενο CF δεν νομιζω να τυχει, αλλα ποτε δεν ξερεις στην 3ετια τι γινεται.. Ισως παω σε αυτο που προτινεις..

Το ειπα επειδη ειναι στα χρηματα που προτεινεις τα πρωτα τροφοδοτικα,και ειπα κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα.Τωρα αν ειναι overkill εσυ το εκτιμας αυτο,αλλα αν δινεις αυτα τα χρηματα για psu γιατι να μην τα δωσεις για ενα παρα πολυ καλο σε σχεση με κατι αλλο? Και οπως ειπες ποτε δεν ξερεις τι θα σου τυχει στο μελλον,μπορει να θελεις να κανεις cf μπορει και οχι,τροφοδοτικο παιρνεις,θα σου μεινει ετσι και αλλιως,δεν ειναι κατι αχρειαστο

Superpie αυτό που είχε επιλέξει ο Skr1ll3x είναι semi modular όπως και αυτό που πρότεινες και εσύ. Βασικά είναι το ίδιο νομίζω απλά 100watt λιγότερο. Πάντως Skr1ll3x για την διαφορά των 5 € αξίζει να πας στα 750watt.

Και για ποιο λογο να παει στην αρχικη του επιλογη με 100 watts λιγοτερα και με 5 ευρω μονο διαφορα? Ενταξει αν τα χρειαζεται αυτα τα 5 ευρω και τον ενδιαφερει ακομα και το παραμικρο κερδος σε ευρω τοτε οκ,αλλα δεν καταλαβαινω διαφορετικο λογο να μην παει σε εκεινο με τα 750w για τοσο μικρη,ελαχιστη διαφορα,ακομα και overkill να ειναι

Δημοσ.

Superpie κάνεις παράθεση αυτά που είπα, χωρίς να τα διαβάσεις, και απαντάς ότι να 'ναι;

Είπα ότι τα 750 είναι όντως οverkill, αλλά μετά πρότεινα να πάει στα 750 watt γιατί είναι μικρή η διαφορά. Ουσιαστικά συμφώνησα μαζί σου... για ποιο λόγο έκανες ολόκληρη επεξήγηση μόνο εσύ ξέρεις.

Δημοσ.

Το μονο που σκεφτομαι ειναι με την Dell που θα την παρω απο το You, μην εχει θεμα με blacklight bleed γερο και μπλεξω με rma.. Τωρα σκεφτομαι τραγικες υποθεσεις αλλα τεσπα.. Ram καλυτερες τις Patriot ή τις Hyper-x Grey? Ποιες εχουν καλυτερα timings?

Δημοσ.

μην μασας με την dell  αν εχεις προβλημα μηλας αμεσα με την αντιπροσοπια και εισαι comple.Τηλλ σμρ αυριο στο σπιτι σου με καινοθρια οθονη.

Δημοσ.

Good, μια ερωτηση αλλη τωρα.. Intel CPU, με amd vga.. Θα χανουμε καπου αποδοτικα? Μηπως να το ψαξω για nvidia?

Δημοσ.

Δεν χανεις σε τιποτα απολυτως οπως και αν ειχες amd cpu και εβαζες nvidia καρτα γραφικων..

Δημοσ.

Αυτό που θα χάσεις είναι η αναβαθμισιμότητα σου, ένα μήνα πριν βγει νέο socket από intel.

Θα σου πω πανω σε αυτο.. Μεχρι τωρα ολα τα pcs που περασαν απτα χερια μου τρωγαν σουτ ή χαρισμα στα 5-6 χρονια.. Αναβαθμιση δν εκανα σχεδον ποτε περα απο κανα σκληρο η καμμια καμμενη vga.. Οποτε το να περιμενω μεχρι Σεπτεμβρη(που θα μπορουμε να χουμε μια αλφα επιλογη σε mobos/vga's για haswell) το βρισκω ασκοπο, μιας και το pc το θελω λειαν συντομως..

Δημοσ.

Πολυ δουλεια το Πασχα και απουσιασα καμποσο.. Χρονια πολλα σε ολους επι την ευκαιρια.

Αναγκαστικα? Δεν θα με καλυψει η εγγυηση σε περιπτωση που για παραδειγμα καει το mobo τα επομενα χρονια? Κοιταζω το ενδεχομενο για 8320-8350, αλλα το πιθανοτερο να παω σε 3570k.

Για vga σκεφτομαι για 7950 vapor-x, που την εχει το ιταλικο amazon κανα 100αρι φθηνοτερα, αν και προτιμω να μπορω να εχω Rma σε ελληνικο εδαφος και να μη μπλεκω με επικοινωνια στο εξωτερικο.. Με εχει κουρασει η αληθεια ειναι το θεμα, αλλα αναγκαστικα περιμενω 2-3 βδομαδες ακομα να μαζευτουν και τα τελευταια χρηματα, μηπως προλαβω και το release των Haswell μπας και πεσουν οι τιμες σε 3570k κτλ..

Δημοσ.

Πολυ δουλεια το Πασχα και απουσιασα καμποσο.. Χρονια πολλα σε ολους επι την ευκαιρια.

Αναγκαστικα? Δεν θα με καλυψει η εγγυηση σε περιπτωση που για παραδειγμα καει το mobo τα επομενα χρονια? Κοιταζω το ενδεχομενο για 8320-8350, αλλα το πιθανοτερο να παω σε 3570k.

Για vga σκεφτομαι για 7950 vapor-x, που την εχει το ιταλικο amazon κανα 100αρι φθηνοτερα, αν και προτιμω να μπορω να εχω Rma σε ελληνικο εδαφος και να μη μπλεκω με επικοινωνια στο εξωτερικο.. Με εχει κουρασει η αληθεια ειναι το θεμα, αλλα αναγκαστικα περιμενω 2-3 βδομαδες ακομα να μαζευτουν και τα τελευταια χρηματα, μηπως προλαβω και το release των Haswell μπας και πεσουν οι τιμες σε 3570k κτλ..

Πανω σε αυτο να σου πω λοιπον οτι χιλιες φορες καλυτερη θα ειναι η επικοινωνια σου και το rma αν χρειαστει, με το amazon ακομα και της Αφρικης αν υπαρχει παρα εδω στην Ελλαδα,να εισαι σιγουρος σε αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...