Skr1ll3x Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Οχι Θανο οι AF ειναι αποτυχια, ισως κανουν δουλεια σε exhaust μονο, αλλα για μεσα και για intake σκορπανε πολυ τον αερα, εχουν πολυ κακο static pressure σε σχεση μ αυτους που εβαλα. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.641167 2 τετοια πακετακια πηρα.
adtakhs Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 χμμμμμμμ, 4-πινοι είναι αυτοί ? Το e-shop λέει για 4-πινους ...
Skr1ll3x Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Τα δαχτυλιδια adtakh αλλαζουν. Εχει 3 χρωματα η καθε συσκευασια. Ναι προσοχη! Ειναι 3πινα οντως.. Full στροφες στην ψυχτρα. Στην αρχη απογοητευτηκα, αλλα πιστεψε με ακομα και σε full στροφες δεν ακουγεται τιποτα.. Σκεψου οτι ακουω το fan του XFX και τα fan της 7950.. Και ελαχιστα τον bitfenix μπροστα οταν τους βαζω ολους full στροφες.. τα 4 Corsair αθορυβα πραγματικα..
adtakhs Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Το θέμα είναι πως με κάτι coolermaster και την MUGEN με τον 8350 O/C για καλοκαίρι στα 4,7Ghz με COOL N QUIET ενεργό , έχω τους ανεμιστήρες να γυρίζουν για 10sec κάθε 5 λεπτά και με 400 στροφές .... Πλήρως αθόρυβος συνδυασμός ! Θα τον χαλούσα γγια λόγους αισθητικής μόνο αν οι ανεμιστήρες ήταν 4-πινοι... 2
Skr1ll3x Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Αν θυμαμαι καλα ολοι 3πινοι ειναι της Corsair.. λογικα προκειται για τυπογραφικο λαθος.. Ψαξτο κιολας λιγο, ή στειλε mail στο eshop να ρωτησουν τον προμηθευτη τους να σου πουν σιγουρα..
Skr1ll3x Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Εγω παντως σου λεω επειδη ημουν πολυ ψειρας.. Το 1 Corsair της ψυχτρας ειναι μονιμα full. Βαζω και τους αλλους 3 + τον bitfenix στο full, απτο fan controller του 600Τ. Βαζω idle τα φουρφουρια της 7950 να μην ακουγονται και το μονο πραγμα που ακουω στο κουτι ειναι τον bitfenix και το φουρφουρι του XFX που κανει και ολο τον θορυβο του κουτιου.. Αν δεν ακουγοταν και αυτο θα ηταν το απολυτο silence κουτι να πουμε.. Σκεψου οτι εβαλα το αυτι μου απτην πανω μερια του κουτιου σε full στροφες, και ακουγοταν το αερακι που βγαινε.. δεν ενιωθες καν ηχο απο "απο" μοτερακι να στροφαρει.. Βεβαια ειναι οι Quiet edition... Oι performance edition που δινουν παραπανω στροφες εχουν καποιο ιχνος θορυβου. Δες τους εδω που τους κανει καλο review η κολασμενη.. Μπραβο φιλε πολυ καλη δουλεια!!!! Να σαι καλα φιλε μου σ ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα