kage Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) ετσι λειτουργει η αγορα.. βγαζουν συνεχεια νεα προιοντα για νεα εσοδα. οπως και στα αυτοκινητα εκτος και αν βαζαν πλαφον στην...εξελιξη. οπως εγινε στα japan cars να μην υπαρχουν αυτοκ.ανω των χ ιππων Επεξ/σία 9 Απριλίου 2013 από kage
ZANTECO Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 το δεκάρικο το δίνεις στα μεταφορικά-αντικαταβολή Στο νομό Αττικής είναι δωρεάν τα μεταφορικά και δεν στα χρεώνουν φίλε μου.
Grey Warden Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δεν υπάρχει νέα ναυαρχίδα της Sony στον ορίζοντα και μάλιστα το Xperia Z έχει πουλήσει καλά απ ό,τι λένε. Η πτώση της τιμής του είναι ιδανική για εμάς τους καταναλωτές που θέλουμε vfm.
Millennium Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Καλά θα ήταν να πέφταν έτσι οι τιμές σε όλα
undertaken316 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Ξεκίνησαν και τα ποιοτικά unboxings του Xperia Z. Τσεκάρετε αυτό: 3
ZANTECO Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Παιδιά τα νεώτερα από το μέτωπο του Sony Xperia Z είναι ότι η τιμή του έφθασε στα 524 ευρώ και πάει φουλ για να σπάσει το φράγμα των 500 ευρώ και μιλάμε για Ναυαρχίδα smartofone που δεν έχει κλείσει ούτε 2 μήνες στην Ελληνική αγορά και έχω την αίσθηση ότι μπορεί να δούμε το μοντέλο της Sony το Sony Xperia SP να πωλείται στην επίσημη τιμή σαν πιο καινούργιο μοντέλο στην αγορά ακριβότερο από την τιμή σε κάποια μαγαζιά από το Sony Xperia Z αν και υποδεέστερο σε οθόνη και χαρακτηριστικά.
fsbmaniac Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Το ποιοτικά μου άρεσε Μακραν απο τις ποιοτικοτερες ομαδες unboxing.... χωρις καμια ειρωνια
Millennium Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δεν πήγαινε στα παιδιά του gameover το σχόλιο αλλά στη χρησιμοποίηση της λέξης.
ZANTECO Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Παιδιά το Sony Xperia Z έφθασε σήμερα στα 489 ευρώ και του LG Optimus G sta 439 ευρώ και μάλλον το φιλαράκι που δουλεύει στα Μultirama και μου είπε ότι το Sony Xperia Z θα φθάσει στα 400 ευρώ και το LG Optimus G κάτω από 400 ευρώ τον Μάιο θα δικαιωθεί.
kosmasgr Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μιλάμε για τρελή μεταπωλητικη αξία για όσους αλλάζουν συχνά κινητά. :-P Αν φτάσει 400 κουτί , θα πρεπει να δούμε αγγελίες μέχρι 300-330 για μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση.
ZANTECO Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μιλάμε για τρελή μεταπωλητικη αξία για όσους αλλάζουν συχνά κινητά. :-P Αν φτάσει 400 κουτί , θα πρεπει να δούμε αγγελίες μέχρι 300-330 για μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση. Φίλε Kosmasgr όπως το έχω πει και άλλοτε δεν πρέπει να αγοράζουμε ένα νέο μοντέλο smartfone με το που κυκλοφορεί και να αφήσουμε να περνάει ένα εξάμηνο τουλάχιστον πρώτον για να διορθωθούν οι όποιες κατασκευαστικές ατέλειες που θα βγάλει σίγουρα σαν νέο μοντέλο όπως γίνεται και στα αυτοκίνητα αλλά και για να σταθεροποιηθούν οι τιμές γιατί μετά από 6 μήνες οι τιμές σταθεροποιούνται σε κάποιο επίπεδο και η υπόλοιπη πτώση θα είναι πολύ μικρή γιατί τα κορυφαία μοντέλα των γνωστών εταιρειών για λόγους γοήτρου και πρεστίζ δεν τα αφήνουν να πέσουν κάτω από κάποιο όριο και στο τέλος αποσύρονται με συγκεκριμένη χαμηλή κατώτερη τιμή την εποχή που αποσύρονται και όσο για την τιμή που λες στα 300-330 σιγά μην πληρώσω εγώ προσωπικά σε ιδιώτη όταν το κινητό πάει στο μαγαζί 400 ευρώ αυτή την τιμή αν και η τακτική μου είναι ΠΟΤΕ να μην παίρνω τηλέφωνο από ιδιώτη μεταχειρισμένο αλλά ΜΟΝΟ σφραγισμένο στο κουτί του γιατί οι αγορές αυτές κρύβουν πολλές φορές παγίδες ως προς την κατάσταση του κινητού.Τώρα για το Sony Xperia Z έχω να πω ότι ενώ είναι ένα πολύ ωραίο,γαμάτο και αξιόπιστο κινητό το ότι δεν έβαλε η Sony Gorilla Class είναι για μένα χοντρό φάουλ όταν ο ανταγωνισμός έχει βάλει όχι μόνο στα κορυφαία μοντέλα του αλλά και στα δεύτερα του και η LG ας πούμε έχει βάλει Gorilla Class και στις δύο πλευρές του LG Optimus G. 1
JOKER2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Τελικά μου φαίνεται τζάμπα δίνουμε τα λεφτά μας με το που σκάει μύτη στην αγορά ένα κινητό. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2013 από JOKER2012
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα